Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdsmiljøkonsulent til Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2022
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Afdelingschef Katrine Orebo Pyndt 
Tlf
4172 3939
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2022
Udløber
28-11-2022
Kviknummer
LJA-84238648
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent, Øvrige Job

Har du kendskab til arbejdsmiljøområdet og erfaring med at bringe din viden i spil i en politisk organisation med et stærkt medlemsfokus? Og har du lyst til at være med til at udvikle vores indsatser, så vi sammen med kredse og tillidsvalgte gør endnu mere for at styrke lærernes arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye konsulent.

Arbejdsmiljø er et af vores allervigtigste områder og helt centralt i forhold til vores arbejde med at styrke rammer og vilkår for medlemmernes arbejdsliv. Vi søger en ny konsulent, der har indgående viden om arbejdsmiljø særligt det forebyggende arbejdsmiljøarbejde, fysisk arbejdsmiljø og indeklima og erfaring med at arbejde med området i en politisk organisation.

Dine primære opgaver bliver at rådgive vores politisk valgte om arbejdsmiljøspørgsmål, udvikle indsatserne i vores arbejdsmiljøstrategi og at uddanne arbejdsmiljøansvarlige og arbejdsmilljørepræsentanter i kredsene. Samtidig bliver du en del af vores rådgivning af medlemmerne i forhold til deres psykiske arbejdsmiljø. Derudover skal du indgå i arbejdsgrupper og udvalg på området, hvor du repræsenterer foreningen.

Du kommer til at løse opgaverne i tæt samspil med den anden konsulent på området og med kolleger på tværs i sekretariatet. Vi lægger vægt på, at du ud over dine faste arbejdsopgaver også kan indgå i større tværgående opgaver i afdelingen, hvor du bidrager med din faglige viden eller dine værktøjer til facilitering eller projektledelse.

Vi forventer, at du:

  • Har relevant faglig viden om arbejdsmiljø og kender lovgivning og regler på området
  • Har politisk tæft og trives med at navigere i et politisk system, hvor du bidrager med din viden i forhold til de politiske visioner, der er på området
  • Kommunikerer tydeligt og præcist, både skriftligt og mundtligt, og kan formidle komplekse problemstillinger
  • Har stærke kompetencer inden for facilitering og processtyring og meget gerne erfaring med uddannelse af tillidsvalgte
  • Er udadvendt og god til at skabe kontakt til tillidsvalgte, kredse og andre samarbejdspartnere.

Vi ser meget gerne, at du har kendskab til organisationen og erfaring fra arbejdet i en af vores kredse.

Stillingen er forankret i afdelingen Organisation, hvor vi arbejder med organisationsudvikling, uddannelse af tillidsvalgte, større møder og kongres, samt arbejdsskader og juridisk rådgivning i forhold til individuel ansættelsesret. Vi er en stor afdeling med 38 medarbejdere, to faglige ledere og en afdelingschef. Vi lægger vægt på faglig sparring, en åben og nysgerrig arbejdsform og på at involvere hinanden på tværs af afdelingens arbejdsområder.


Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med højt til loftet, attraktive ansættelsesvilkår, gode personaleordninger og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament - og en god kollegial omgangstone.


Vilkår

Stillingen ønskes besat 1. februar 2023. Du skal være indstillet på en vis rejseaktivitet i hele landet.

Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt PFA Pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.


Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katrine Orebo Pyndt, mail kop@dlf.org eller telefon 4172 3939, eller konsulent Inge Larsen, mail  inl@dlf.org eller telefon 2835 4279.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest mandag den 28. november 2022 kl. 12.00.


Vi forventer at afholde første runde samtaler fredag den 2. december og mandag den 5. december.

Anden runde samtaler forventer vi at afholde fredag den 9. december. Der vil indgå en opgave i forbindelse med anden runde samtaler.   


Fremtiden starter i skolen. 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 82.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Afdelingschef Katrine Orebo Pyndt 
Tlf
4172 3939
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2022
Udløber
28-11-2022
Kviknummer
LJA-84238648
Jobtype
Fuldtid
Fag
Konsulent, Øvrige Job
Beliggenhed