Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og visionær leder til Hotel- og Restaurantskolens 10. klasse

Hotel- og Restaurantskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-06-2021
Kontakt
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Tlf
33862200
Kontakt
Søren Poul Nielsen
Tlf
22175632
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2021
Udløber
05-08-2021
Kviknummer
LJA-82299347
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Søger du et spændende lederjob i et mangfoldigt miljø på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, så læs med her. I vores 10. klasse er maden, vores køkkenhave og skolens værtskabsfag rammen for elevernes sidste år i folkeskolen, den almene dannelse og for praksisfaglige måder at lære på. Vi byder på en uformel arbejdsplads med engagerede kolleger med mange forskellige baggrunde - og en frokostordning, der er værd at prale af.

Som leder af 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores ambition om at skabe vilkår for udvikling af vigtige venskaber, gode dannende oplevelser, samt fagligt at løfte eleverne, så de er bedre stillet, når de starter på deres ungdomsuddannelser. Vi søger en ambitiøs daglig leder, der kan se sig selv i skolens strategi, og som vil og kan udvikle vores 10. klasse og stille sig i spidsen for denne del af vores skole.

I 10. klasse bruger vi køkkenundervisningen til at danne eleverne på en måde, hvor de både tilegner sig kundskaber og færdigheder på praksisfaglige måder og træner deres samarbejdsevner og livsduelighed. Fællesskab, faglighed og fornyede måder at lære på med afsæt i branchen skal give vores elever de bedste forudsætninger for en videre uddannelse enten på Hotel- og Restaurantskolen eller på andre skoler.

 

Teamet

Du vil være leder for et nyetableret team på fire lærere samt et mindre antal timelærere, som samarbejder om skolens 10. klasses elever fordelt på tre klasser. Du vil også indgå i vores ledergruppe, der tilsammen dækker skolens uddannelser og som samarbejder om skolens fortsatte udvikling.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Som leder af 10. klasse vil du være ansvarlig for den daglige ledelse samtidig med, at du skal udvikle vores 10. klasse offensivt og fremsynet i et samarbejde med forældre, kommuner og de brancher, Hotel- og Restaurantskolen uddanner til. Da det er en mindre 10. klasse med pt. tre spor, er ledelsesopgaven helt tæt på, hvor du skal have lyst til og trives med direkte kontakt med eleverne, både pædagogisk og socialt.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Daglig faglig og pædagogisk ledelse af skolens tre 10. klasser
 • Tæt samarbejde med interne og eksterne aktører  
 • Fortsat udvikling af skolens pædagogiske profil og undervisningen i tæt samarbejde med teamet og ledergruppen
 • Sikre høj faglighed i undervisningen
 • Administrative og driftsmæssige opgaver

 

Om dig

Vi forventer, at du:

 • Har pædagogiske og ledelsesmæssige forudsætninger til at kunne lede teamet, undervisningen og udviklingen af vores pædagogiske praksis med overskud og entusiasme
 • Har erfaring med pædagogisk udvikling og ser perspektiver i skolens strategi og samarbejde med skolens øvrige uddannelser, de brancher, vi uddanner til, og skolens interessenter 
 • Har kendskab til 10. klasse/udskoling og bredden i elevgruppen og derudover er du teoretisk velfunderet med hensyn til unge og uddannelse 
 • Er villig til også selv at undervise vores elever parallelt med din ledelses- og udviklingsopgave og have direkte kontakt med eleverne
 • Er ambitiøst og visionær og kan sætte dig selv direkte i spil i forhold til fremtidens skole
 • Bidrager til sund administrativ og økonomisk drift
 • Har erfaring med teamsamarbejde og trives med, at opgaver løses i fællesskab

 

Vi tilbyder dig

Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og god undervisning i centrum på en skole med fokus på vores elever, forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt, mangfoldigt miljø med engagerede kolleger med mange forskellige baggrunde - og en frokostordning, der er værd at prale af.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2021.

Du ansættes i henhold til Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Der er til stillingen knyttet pensionsordning på 18 pct.

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.

I forbindelse med ansættelsen indhentes børneattest.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vicedirektør, Søren Poul Nielsen på 2217 5632 eller spn@hrs.dk.

 

Ansøgning og deadline

Send os en begrundet ansøgning, CV og kopi af eksamenspapirer senest den 5. august 2021.

Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.

Vi forventer at afholde samtaler den 11. august 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Tlf
33862200
Kontaktperson
Søren Poul Nielsen
Tlf
22175632
Adresse
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2021
Udløber
05-08-2021
Kviknummer
LJA-82299347
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed