Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og udviklingsorienteret dansklærer til 4. kl

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
30-08-2019
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Birgitte Flader
Tlf
38 21 09 00
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-08-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75208888
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk, Historie

Skolen på Nyelandsvej søger en engageret og dygtig dansklærer til vores indskolingsafdeling på nuværende 4. årgang. Skemaet omfatter dansk, billedkunst og historie på årgangen samt faglig støtte i samarbejde med ressourcecenteret. Du skal have lyst til at varetage klasselærerfunktionen, samt indgå i et tæt og forpligtigende teamsamarbejde på årgangen.

Stillingen er ledig pr. 1. november 2019

Vi leder efter
En lærer der brænder for danskfaget, og som er stærkt optaget af danskfaglig udvikling. Vi er i fuld gang med at implementere vores egen systematiske læseindsats og skrivekultur, som du skal have lyst til at være med til at udvikle og gennemføre. Du skal mestre klasseledelse og have stærke relationskompetencer, da vi tror på, at relationen til børnene er afgørende for deres trivsel og læring.  

Hvem er vi..:
En skole med 950 aktive og motiverede elever, der huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Vi ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. Skolen er opdelt i hhv. indskolings og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. 5. klasse ligger på Nyelandsvej og 
udskolingsafdelingen for 6. 9. klasse er placeret på Lollandsvej.
 
I de kommende år går vi tæt på praksis og arbejder med refleksion af undervisning og læringsmiljø i fællesskab. Vi er i fuld gang med at udvikle en skrivekultur - den røde tråd i skriveprocesser - og arbejder derfor med dansk på hele fagdage samt ude i de enkelte årgangsteam. Skolens overordnede fokuspunkter er desuden det professionelle samarbejde, inkluderende læringsfællesskaber og fleksibel skoledag.

Hvad kan vi tilbyde?:
  • Et velfungerende, samarbejdsorienteret og engageret årgangsteam, der ser frem til at få en ny kollega.
  • Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
  • En indskolingsafdeling fuld af engagerede kollegaer og pædagogisk udvikling. Mulighed for at sætte præg på vores nye rammer og udvikle læringsmiljøer både i fællesskab og i de enkelte teams.
  • Faglig sparring og supervision fra vores mange dygtige vejledere herunder AKT-vejledere, læsevejledere, specialundervisningsvejleder, IT-vejledere mm.
Vi forventer, at du:
  • Er læreruddannet og brænder for at undervise eller glæder dig til at komme i gang
  • Har lyst til et tæt og forpligtigende teamsamarbejde
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • Er indstillet på at videreføre et godt skole-/hjemsamarbejde med skolens engagerede forældre
  • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
  • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelse.
Du er velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær eller administrativ leder Birgitte Flader på 38 21 09 00, hvis du vil høre mere om stillingen.

Vi vil meget gerne have din ansøgning hurtigst muligt og senest 15. maj 2019. Du skal sende din ansøgning elektronisk via link.Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler umiddelbart efter.
 
Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Aarhus Unicversitet

Niels Steensens Gymnasium
Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Birgitte Flader
Tlf
38 21 09 00
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-08-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75208888
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Dansk, Historie
Beliggenhed