Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og udviklingsorienteret dansk- og idrætslærer

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
03-12-2019
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
13-12-2019
Kviknummer
LJA-77983776
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Idræt

Skolen på Nyelandsvej søger en engageret og dygtig dansk til vores indskolingsafdeling på 1. årgang. Skemaet omfatter også drengeidræt og svømning på flere årgange. Du skal have lyst til at varetage klasselærerfunktionen, samt indgå i et tæt og forpligtigende teamsamarbejde på årgangen.

Stillingen er ledig pr. 1. januar 2020, men vi venter gerne på den rette.

Vi leder efter
En lærer der brænder for danskfaget, og som er stærkt optaget af danskfaglig udvikling. Vi er i fuld gang med at implementere vores egen systematiske læseindsats og skrivekultur, som du skal have lyst til at være med til at udvikle og gennemføre. Du skal mestre klasseledelse og have stærke relationskompetencer, da vi tror på, at relationen til børnene er afgørende for deres trivsel og læring.  
 
En lærer som elsker idræt og bevægelse og hvor entusiasmen smitter af på både elever og kollegaer.
 
Hvem er vi..:
En skole med 950 aktive og motiverede elever, der huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Vi ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. Skolen er opdelt i hhv. indskolings og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. 5. klasse ligger på Nyelandsvej og  udskolingsafdelingen for 6. 9. klasse er placeret på Lollandsvej.
 
I de kommende år går vi tæt på praksis og arbejder med refleksion af undervisning og læringsmiljø i fællesskab. Vi er i fuld gang med at udvikle en skrivekultur - den røde tråd i skriveprocesser - og arbejder derfor med dansk på hele fagdage samt ude i de enkelte årgangsteam. Skolens overordnede fokuspunkter er desuden det professionelle samarbejde, inkluderende læringsfællesskaber og fleksibel skoledag.
 
Vi har gode idrætsfaciliteter på skolen og svømmehal tæt på. Vi har et rigtigt godt idrætsnetværk internt på skolen og i kommunen, hvor vi bla. samarbejder med en del af de lokale idrætsklubber.

Hvad kan vi tilbyde?:

 • Et velfungerende, samarbejdsorienteret og engageret årgangsteam, der ser frem til at få en ny kollega.
 • Et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne og pædagogerne på årgangen. AKT-lærere, faglige vejledere, skolebibliotekarer m.fl., bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
 • En indskolingsafdeling fuld af engagerede kollegaer og pædagogisk udvikling. Mulighed for at sætte præg på vores nye rammer og udvikle læringsmiljøer både i fællesskab og i de enkelte teams.
 • Et engageret og faglig stærkt team, der arbejder tæt sammen med årgangens pædagoger. 
 • Faglig sparring og supervision fra vores mange dygtige vejledere herunder AKT-vejledere, læsevejledere, specialundervisningsvejleder, IT-vejledere mm.
 • Et velfungerende samarbejde med SFO og klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
  Vi forventer, at du:
 • Er læreruddannet og brænder for at undervise eller glæder dig til at komme i gang
 • Har lyst til et tæt og forpligtigende teamsamarbejde
 • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
 • Er indstillet på at videreføre et godt skole-/hjemsamarbejde med skolens engagerede forældre
 • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
 • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen

Du er velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær eller administrativ leder Birgitte Flader på 38 21 09 00, hvis du vil høre mere om stillingen.
 
Vi vil meget gerne have din ansøgning hurtigst muligt og senest 13. december kl 12.00 Du skal sende din ansøgning elektronisk ved at anvende knappen hvor der står: Send ansøgning. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler den 17. december 2019.
 

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
13-12-2019
Kviknummer
LJA-77983776
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Idræt
Beliggenhed