Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og synlig skoleleder til Lindehøjskolen i Herlev Kommune (genopslag)

Lindehøjskolen

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
21-12-2021
Kontakt
Lindehøjskolen
Borgerdiget 105
2730 Herlev
Tlf
4452 5555
Kontakt
Camilla Ottsen
Tlf
4452 5555
Borgerdiget 105
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83126068
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Kan du stå i spidsen for Lindehøjskolen, og har du lyst til at være en del af et attraktivt skolevæsen i Herlev Kommune? Kan du via engagement, tydelig ledelse og klare ambitioner på skolens vegne gå forrest i udviklingen af trygge og forpligtende fællesskaber, samt inkluderende læringsmiljøer?

Vi søger en ambitiøs og synlig skoleleder til Lindehøjskolen, som kan motivere, kommunikere og gå i front for de mange medarbejdere, elever og forældre på skolen. Den kommende skoleleder vil opleve en samlet skole, der glæder sig til samarbejdet med en lyttende og inspirerende leder og en skole, som ser frem til sammen at videreudvikle Lindehøjskolen.

Lindehøjskolen er en attraktiv skole som er samlet på en matrikel. Lindehøjskolen er én ud af tre folkeskoler i Herlev, og har omkring 900 elever og 110 medarbejdere.  

Skolevæsnet i Herlev Kommune
Herlev Kommune er kendt for at prioritere skoleområdet, og der arbejdes videre med den gode udvikling på tværs af skolerne i Herlev. Kommunen har en ambition om et stort lokalt råderum på den enkelte skole samt en stærk sammenhængskraft og bredt samarbejde omkring udviklingen af skolevæsenet. Kommunalbestyrelsen har netop med budget 2022 skabt rammerne for et flerårigt samarbejde omkring kompetenceløft af fagprofessionelle, etablering af et skoletilbud på baggrund af Århus Kommunes erfaringer med NEST, samt et fokus på den kvalitet, der findes i gode elevpauser.

Herlev Kommune har de seneste år ændret på organiseringen af de tværfaglige støttefunktioner på skolerne. Du vil opleve en tæt ledelsesmæssig understøttelse af skolens tværfaglige samarbejde samt, at medarbejdere fra PPR og rådgivere er helt tæt på praksis. Du vil som skoleleder på Lindehøjskolen referere til chef for dagtilbuds- og skoleområdet, Camilla Ottsen.

Om ledelsesteamet
Som skoleleder står du i spidsen for et ledelsesteam med fem faglige ledere, som har enten lærer- eller pædagogbaggrund. I har sammen ansvaret for skolens daglige drift samt for at prioritere og udvikle indsatser, så skolen opnår de ønskede målsætninger, og skolens elever får de bedste rammer for at trives og lære.

Opgaver
Den overordnede opgave er at sikre, at de nationale mål på folkeskoleområdet samt de lokalpolitiske målsætninger i kommunens udviklingsplan opnås.

Din opgave som skoleleder bliver bl.a. at:
 

  • have fokus på løsningen af folkeskolens kerneopgaver gennem tydelig ledelse.
  • arbejde målrettet med ledelse af ledere og mestre balancen mellem distribueret ledelse og detaljer i skolens opgaveløsning.
  • styrke kommunikationen og sætte fokus på skolens resultater og de gode historier.
  • samarbejde med forvaltningen og sætte dig selv i spil i teamet af skoleledere samt bidrage til udviklingen af det fælles skolevæsen.

Vi forventer
Det forventes, at du:
 
  • via din faglige baggrund, erhvervede kompetence og relevant videreuddannelse er didaktisk og pædagogisk velfunderet og kender til de udfordringer og opgaver, som folkeskolen løser.
  • har erfaring med læringsledelse og ledelse af ledere.
  • leder den økonomiske og den pædagogiske opgaveløsning, så sammenhænge og fordele udnyttes optimalt.
  • har en imødekommende og udadvendt ledelsesstil og mestrer dialogen med forældre, børn og fagprofessionelle.
  • prioriterer intern og ekstern kommunikation højt.
  • vægter det tværfaglige samarbejde og er ambitiøs på alle børns vegne. 

Løn og ansættelse
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes på skolerne i Herlev Kommune.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 16. januar 2022. Vi forventer at afholde første samtale den 20. januar 2022 og anden samtale den 26. januar 2022.

En ekstern rekrutteringskonsulent vil bistå processen.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte centerchef for Center for Dagtilbud og Skole, Camilla Ottsen, på 2992 5748, gerne efter kl. 15.00.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lindehøjskolen
Borgerdiget 105
2730 Herlev
Tlf
4452 5555
Kontaktperson
Camilla Ottsen
Tlf
4452 5555
Adresse
Borgerdiget 105
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83126068
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed