Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til velfungerende og udviklingsorienteret skole!

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
13-11-2020
Kontakt
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontakt
Birgitte Jacobsen
Tlf
72598705
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81381331
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Maglehøjskolen, som er en del af Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune, søger en afdelingsleder på fuld tid pr. 1. februar 2021.


Om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke
Maglehøjskolen er en særdeles udviklingsorienteret skole, der har et veludviklet teamsamarbejde med et velfungerende samarbejde mellem pædagoger og lærere. Maglehøjskolen har i mange år arbejdet med selvstyrende teams, og stort medansvar og medindflydelse findes i de enkelte teams.


Skolen er desuden langt i digitalisering af undervisningen og i arbejdet med inkluderende læringsmiljøer. Skolen er kendetegnet ved at have fokus på det hele barn og vægter således dannelsesopgaven meget højt.


Skolen er med i projektet Orkestermester, som er et samarbejde med den lokale musikskole, hvor alle børn i indskolingen lærer at spille et instrument, hvorefter der dannes skoleorkestre på mellemtrinnet.


Distriktsskole Ølstykke, som udover Maglehøjskolen også består af Søhøjskolen, er en skole hvor høj faglighed, trivsel og fællesskab er omdrejningspunkterne for vores fælles skoleudvikling. Vi er i alt ca. 1100 elever, ni ledere og 140 ansatte på distriktsskolen.


I distriktets ledelsesteam mødes vi hver 14. dag, ligesom vi samarbejder om skolens indsatsområder i mindre arbejdsgrupper. Du bliver således en del af et dygtigt ledelsesteam, som er optaget af skolens udvikling. I disse år har vi fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme, udvikling af ressourcecenter og læringscenter samt datastyret ledelse og praksis.


Om stillingen
Som afdelingsleder vil du blive en del af et ledelsesteam, som står tæt sammen i opgaveløsningen. På Maglehøjskolen består ledelsen af en daglig leder og to afdelingsledere. Din opgave som afdelingsleder vil være rettet mod faglig, pædagogisk og administrativ ledelse og drift. Herudover skal du have fokus på at udvikle skolens inkluderende praksis til gavn for alle skolens elever, og i den forbindelse sikre at vejledere og øvrige ressourcepersoner sættes i spil på den bedst mulige måde.

I hverdagen bestræber vi os i ledelsen på at være tilgængelige, når både børn, forældre, medarbejdere og sparringspartnere har brug for os. Vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.


Om dig
Vi søger en leder som:

 • har lyst til at arbejde i team og tror på, at vi løser opgaven bedst i et tæt samarbejde
 • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges ressourcer og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i
 • arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever og forældre
 • har et solidt overblik og formår at nedbryde kompleksiteten i en til tider hektisk hverdag
 • har flair for struktur og administration
 • viser stort engagement og har en energi og et humør, der smitter
 • tør tage de svære samtaler med både personale, forældre og børn
 • har en lederuddannelse eller er villig til at gå i gang med en
 • har viden om forskellige lærings- og undervisningsformer og inkluderende pædagogik
 • brænder for udvikling af den pædagogiske praksis
 • tror på, at alle børn kan lære og skal have en fair chance i almen-skolen
Nærmere information
Du er velkommen til at kontakte distriktsskoleleder Peter Brixen på 7259 8706 eller pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen på 7259 8705 for at høre nærmere om stillingen og evt. aftale et besøg på skolen.


Vi afholder 1. ansættelsessamtale den 7. december 2020 og 2. samtale den 16. december 2020.


Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Der indhentes reference og børne- og straffeattest ved ansættelse.


Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest den 30. november.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe- og børneattest.


Egedal kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Egedal Kommune
Egedal er en kommune, hvor hverdag og fællesskab er i bevægelse. Her kan man leve og bo midt i grøn natur i et af vores 17 aktive lokalsamfund. Egedal Kommune er en del af Greater Copenhagen, som skaber vækst og udvikling i hovedstadsområdet.
Læs mere om os på EgedalKommune.dk


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Birgitte Jacobsen
Tlf
72598705
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81381331
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed