Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til ungemiljøet 'Villaen i Holte'

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
16-09-2021
Kontakt
Rudersdal Kommune
Organisation, Personale og Digitaliseringsområdet
Øverødvej 2
2840 Holte
Tlf
46 11 00 00
Kontakt
Rasmus Lind Jensen
Tlf
72685905
Villaen i Holte
2840 Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-09-2021
Udløber
23-09-2021
Kviknummer
LJA-82669656
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Om jobbet

Hos Ung i Rudersdal søger vi en afdelingsleder til vores ungemiljø Villaen i Holte, der fysisk ligger i forbindelse med Rudegaard Stadion. Villaen i Holte er et ungemiljø, som danner ramme om unges fritidsliv. Huset rummer mange forskellige aktiviteter, herunder ungdomsklub og fritidsundervisning med fokus på elever 6. 9.klasse.

Derudover er der et stort fokus på at få udviklet og opdyrket et fællesskab med idrætsforeninger på samme matrikel. Der forventes også et samarbejde med øvrige interessenter fra lokalmiljøet, særligt de lokale folkeskoler, for at skabe et endnu bredere tilbud for hele Ung i Rudersdals målgruppe.

Som afdelingsleder, skal du ud over at være en del af den daglige pædagogiske bemanding, stå for denne udvikling i samarbejde med teamet i huset og andre dygtige kollegaer i resten af organisationen.

Teamet i Villaen er på i alt fire pædagogiske medarbejdere, både timelønnede og fastansatte, med forskellige kompetencer og uddannelsesbaggrund. Du vil have afdelingslederfunktioner med reference til Leder af ungemiljøer og undervisning, og herudover vil dit netværk bestå af dygtige kolleger, både på og uden for matriklen.

Din profil

Vi leder efter dig, der elsker at arbejde med unge og har erfaring med ledelse og udvikling. At du har udviklingsblik, udviklingskompetence og udviklingslyst er altafgørende.

Du har en relevant uddannelsesbaggrund og erfaring og lyst til at arbejde med en ungegruppe med et bredt aldersspænd (12-25 år) og baggrund.

Du er god til at samarbejde, faglig stærk, positiv og har fokus på såvel proces som resultater. Du trives med forandring og kan bidrage til udvikling af organisationens samlede opgaveløsning. Du er fleksibel og indstillet på skæve arbejdstider. Kørekort og bil er en nødvendighed.

Vi forventer, at du er hjemmevant med brug af IT, men vil selvfølgelig introducere dig til vores forskellige IT-systemer.

Derfor skal du vælge os

Vi brænder for at skabe et godt og aktivt fritidsliv for unge i Rudersdal Kommune, og vi sætter en ære i at arbejde for sunde fællesskaber for hele vores målgruppe.

Ung i Rudersdal er en organisation, hvor der er højt til loftet og initiativ, ansvar, mod og engagement er pejlemærker for medarbejderne. Ønsker du en arbejdsdag fuld af ung energi, hvor der er langt mellem det trivielle, men til gengæld gode traditioner?

Har du mod på en anderledes arbejdsdag, hvor intet sker af sig selv, men som kræver, at du har lysten til at skabe sammen med kollegaer og unge? Trives du i en travl hverdag med gode kollegaer, men også med selvstændige opgaver? Så skal du vælge at søge dette job, for så kan vi forsikre dig, at du vil stortrives i dit arbejdsliv.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart den 1. november 2021. Løn efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet vil være i Villaen i Holte, og du vil være en del af Ung i Rudersdals samlede team.

Om os

Ung i Rudersdal er en del af Rudersdal Kommune under Kulturområdet. Ung i Rudersdal samler og koordinerer de kommunale kultur- og fritidstilbud til Rudersdals unge fra 6. klasse til 25 år.

Det er visionen, at brugerne oplever Ung i Rudersdal som et fællesskab, der engagerer, skaber værdi og som arbejder for og med unge. Vi ønsker, at unge oplever

Ung i Rudersdal som et attraktivt dynamisk centrum for udvikling af ungdomskultur, demokrati, dannelse og uddannelse. Det er i denne ånd, at Villaen i Holte skal være med til at skabe de bedste rammer og muligheder for unges udfoldelse og udvikling.

Vi er en politisk styret virksomhed og kræver meget af os selv. Vi holder af en uformel omgangstone og værdsætter initiativ, ansvar, mod og engagement.

Vi har for nyligt udviklet en ny ungestrategi med fire målsætninger:
Styrk unges selvværd og samvær, Giv unge tid og mentalt overskud, Lyt til unges stemme og engagement, Løft unges mødesteder og kulturliv. Ny ungestrategi sætter spot på ungeliv i Rudersdal | Ung i Rudersdal

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Ansøgning og CV sendes i PDF-format. Bilag ønskes kun fremsendt efter konkret forespørgsel.


Samtaler:
Torsdag den 23. september 2021

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Rasmus Lind Jensen

Leder af aktiviteter og undervisning

raje@rudersdal.dk

Tlf.: 72685905

Gitte Næsbøl Magnus

Ungechef

gnas@rudersdal.dk

Tlf.: 46 11 59 00

Tlf.: 72 68 59 21

Ansøgningsfrist:

20. september 2021

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Rudersdal Kommune
Organisation, Personale og Digitaliseringsområdet
Øverødvej 2
2840 Holte
Tlf
46 11 00 00
Kontaktperson
Rasmus Lind Jensen
Tlf
72685905
Adresse
Villaen i Holte
2840 Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-09-2021
Udløber
23-09-2021
Kviknummer
LJA-82669656
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed