Del
Gem annonce

Afdelingsleder til Specialafdelingen Øtoften på Sengeløse Skole

Sengeløse Skole

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2020
Kontakt
Sengeløse Skole
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Tlf
43352320
Kontakt
Thomas Langkjær
Tlf
43352323
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
11-11-2020
Kviknummer
LJA-81244033
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Brænder du for at arbejde med udsatte børn? Vil du stå i spidsen for at videreudvikle en velfungerende specialafdeling? Er gode samarbejder din spidskompetence, og er du god til at danne relationer? Så bliv afdelingsleder på Øtoften, hvor du:

  • Fastholder det gode samarbejde med elever, forældre, personale og samarbejdspartnere
  • Leder en gruppe engagerede medarbejdere og sikrer den fortsatte udvikling af deres høje faglighed
  • Er elevernes ankerperson på skolen, så de går glade i skole og udvikler sig personligt, socialt og fagligt.

Som afdelingsleder på Øtoften er du en praksisnær leder. Du har fingeren på pulsen ift. både det interne samarbejde i afdelingen, men også i relationen til vores eksterne samarbejdspartnere. Du har lyst til et tæt samarbejde både med elever, forældre, medarbejdere og med den almenskole, som Øtoften ligger sammen med.

Du får frihed men er aldrig alene
Du bliver en del af et fantastisk ledelsesteam, hvor humor og en uformel omgangstone præger hverdagen. Selvom du selvstændigt er leder af Øftoften, er du en fast del af ledelsesteamet på Sengeløse Skole, og du refererer til skolelederen. Vi har en flad struktur, og der er rum til, at du kan udfolde dig og sætte dit personlige præg på vores tætte samarbejde.

En fast hånd i en blød handske
Vores pædagogiske tilgang bærer præg af, at vi arbejder helheds- og systemorienteret. Vi ser på konteksten, er anerkendende og har altid en nysgerrighed på vores elever, forældre og hinanden. Vi har jævnligt supervision og værdsætter løbende faglig udvikling. Du er nysgerrig af natur, hvor du udvikler det, der kan forbedres og har samtidig fokus på at fastholde det, der virker.

Stærk i relationer og med hjertet på det rette sted
Vores elever har brug for nogle relationelt stærke voksne. Som leder af Øtoften er du stærk i at danne relationer, følelsesmæssigt rolig og står på et stærkt fundament, hvor du hviler i dig selv - også når der er modvind. Du kommer med en positiv energi og kan navigere i en hverdag, hvor du har mange samarbejdsflader.

Der er mening med galskaben sådan lyder en af vores værdier
Det betyder, at vi altid møder børn og forældre, hvor de er og med en forståelse af, at de gør det så godt, som de kan. Vi er nysgerrige og inviterer altid til samarbejde. Du bliver leder af 14 dygtige og engagerede medarbejdere en gruppe med stor personlighedsspændvidde der er karakteriseret af et meget tæt samarbejde mellem pædagoger og lærere.

Vi har brug for dig, som:

  • Har undervisningskompetence
  • Har erfaring fra specialområdet
  • Har en diplom i ledelse, eller er parat til at tage den
  • Evner at have blik for den enkelt og for helheden

Det er ikke et krav at du er erfaren leder, det der er vigtigt for os er, at du har mod på ledelse og at du har en evne til at få følgeskab og er involverende som menneske. Du er samtidig god til at stå fast, når det er nødvendigt. 

Som leder af Øtoften, vil din hverdag vil være fyldt af ledelse af medarbejdere og af den pædagogiske opgave, hvor du er meget tæt på dine medarbejdere og eleverne i afdelingen, samarbejdet med almenskolen, forældre og med PPR m.fl. Herudover er der administrative opgaver, hvor du også understøttes af skolens sekretariat.

Vores hverdag
Du bliver en del af Øtoften, som er Høje-Taastrup kommunes heldagsskoletilbud. Vi har pt. 30 elever. Vi er et velfungerende tilbud til en gruppe elever, der ikke trives i folkeskolen.

Eleverne på skolen er normalt begavede børn, der har sociale og følelsesmæssige udfordringer, som gør, at de ikke kan rummes i den almindelige folkeskole. Øtoften er en del af Sengeløse Skole, og fungerer i hverdagen som en særskilt enhed.

En landsby tæt på København og Roskilde
Vores skole ligger smukt placeret i landsbyen Sengeløse beliggende kun 30 min. fra København og tæt på offentlig transport.

I Høje-Taastrup arbejder vi med udvikling af 
Fremtidens skole, som du skal være med til at sikre.

Ansøgningsfrist den 11. november 2020
Vi afholder første samtale den 17. november og anden samtale den 26. november 2020. Der vil skulle besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil af udvalgte kandidater inden anden samtale.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder, og du bedes derfor have min. 2 referencer med til eventuel anden ansættelsessamtale. Vi indhenter straffeattest og børneattest ved ansættelse. Ansættelsen er betinget af at disse er tilfredsstillende.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Kom og besøg os
Ring og aftal tid til et besøg på skolen, du er velkommen til at kontakte skoleleder Thomas Svenne Langkjær på 4335 2323 eller viceskoleleder Annemette Rosenkrantz på 4335 2324.

Du kan læse mere om afdelingen 
her.

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sengeløse Skole
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Tlf
43352320
Kontaktperson
Thomas Langkjær
Tlf
43352323
Adresse
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
11-11-2020
Kviknummer
LJA-81244033
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce