Del
Gem annonce

Afdelingsleder til Sigrid Undset skolen - genopslag

Sigrid Undset Skolen

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
09-05-2023
Kontakt
Sigrid Undset Skolen
Frederik Andersensvej 1
4400 Kalundborg
Tlf
59 53 56 10
Kontakt
Centerleder Kevin Sølvsten Meier
Tlf
23325013
Frederik Andersensvej 1
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
10-06-2023
Kviknummer
LJA-84762707
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Specialpædagogik, Øvrige Job

Om jobbet

 

Fantasifuld leder med faglig indsigt søges til STU-området

Vores mangeårige leder af CSU-Kalundborg går på pension. Derfor søger vi en rodfæstet person til en spændende og attraktiv stilling som leder af CSU-Kalundborg, under Specialcenter Sigrid Undset. Ledelsesopgaven omfatter ledelse af flere faggrupper og lovgivningsområder. Lederen af CSU Kalundborg har følgende opgave porte folio: STU, VSU, ordblindeundervisning, klub, Netværk og §104 tilbud.

Vi søger en leder, der kan tænke ud af boksen og navigere i det specialpædagogiske og socialfaglige felt. En fagligt forankret profil som har øje for metodiske og samfundsmæssige tendenser. Den nye leder skal kunne kalibrere i modsætningers verden og være i stand til at ændre tænkning og tilpasse sig nye krav.

Du skal som leder, positivt kunne anvende de mange forskellige kompetencer og fagligheder der er i den samlede medarbejdergruppe. Det er en kompleks opgave og de færreste kandidater har indblik i alle fagområderne fra starten. Heldigvis er der kompetente og engagerede ledere og medarbejdere til at hjælpe dig godt vej.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi vægter hjælpsomhed og uhøjtidelighed højt, hvilket kommer til syne gennem vores ubureaukratiske facon og flade struktur. Derudover tillægger vi det betydning, at gode ideer vokser og bliver til virkelighed gennem samspil i organisationen, fordi vores medarbejdere gerne vil gøre en forskel. 

Du skal være leder hos os, fordi du brænder for at gøre en forskel, er nysgerrig på og har viden om specialområdet. Du er en kompetent leder, der kan sætte en tydelig retning, ambitioner for kvaliteten og har samtidig en inddragende ledelsesstil. Og så skal det at trække på samme hammel ligge fuldstændig naturligt til dig.

Se den fulde job- og personprofil: Job- og personprofil

 

Din profil

 

Vi søger en leder, der måske har ledelseserfaring og som er bevidst om ressourcestyring og den politiske organisation. Du skal være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til den særlige tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU).

Derudover kunne vi ønske os:

  • dokumenterede uddannelser/erfaringer/kompetencer fra specialpædagogisk arbejde.
  • have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik
  • være handlekraftig, synlig og tydelig og samtidig være lyttende og anerkendende
  • kunne balancere mellem forankring og fornyelse i en del af organisationen som har mange traditioner
  • gerne en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau.
  • være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
  • have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
  • være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for centerets muligheder og samarbejdsrelationer
  • være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves

 

Derfor skal du vælge os

 

En spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder. En af vores største styrker i Specialcenter Sigrid Undset er vores ledelsesteam. Her kan du hente sparring og inspiration. Vi dyrker ledelse i et tillidsfuldt rum hvor bl.a. neuroaffektiv og narrativ ledelsesteori optager os.

Specialcenter Sigrid Undset er et center med en lang og god historie og samtidig et center som har et rigtig godt ry og omdømme. Det har en synlig og tydelig rød tråd, som du skal være stolt over at blive en del af.

 

Hvis du vil vide mere

 

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til Centerleder, Kevin Sølvsten Meier tlf. 23325013

 

Ansøgning

 

Ansøgning uploades senest den  10. juni 2023, via nedenstående link.

1. samtalerunde afvikles den 15. juni 2023 i tidsrummet kl. 8.00-15.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 25. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.

2. samtalerunde afvikles den 27. juni 2023 kl. 8.30-14.00.

Ansøgeren forventes at tiltræde 1. august 2023.

 

Om os

 

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Sigrid Undset Skolen
Frederik Andersensvej 1
4400 Kalundborg
Tlf
59 53 56 10
Kontaktperson
Centerleder Kevin Sølvsten Meier
Tlf
23325013
Adresse
Frederik Andersensvej 1
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
10-06-2023
Kviknummer
LJA-84762707
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Specialpædagogik, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce