Del
Gem annonce

Afdelingsleder til nyoprettet kompetencecenter i Distriktsskole Stenløse

Distriktsskole Stenløse

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
20-05-2020
Kontakt
Distriktsskole Stenløse
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Tlf
72 59 86 00
Kontakt
Tanja Ibsen
Tlf
72 59 86 81
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
04-06-2020
Kviknummer
LJA-80303233
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Har du lyst at indgå i et dynamisk team, hvor arbejde og fællesskab går hånd i hånd, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Vi søger en dygtig, nærværende, visionær og samlede afdelingsleder til Egedals Kommunes nyoprettede kompetencecenter for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Du vil få det overordnede ansvaret for kommunes specialklasser, læsekompetencecenter, modtageklasse og på sigt læseklasser. Kommunens læsekonsulent er tæt knyttet til opgaven omkring drift og udvikling af læsekompetencecentret og læseklasserne. Vi arbejder målrettet i Egedal med at skabe stærke fællesskaber for alle børn uanset udfordringer. I egedal Ser vi med børnene og arbejder intens på at fastholde og udvikle en inkluderende kultur, hvor børnene er i fokus. Stillingen er en nyoprettet stilling, hvor du får en unik mulighed for at være med til at udvikle Egedals Kommunes kompetencecentre, som er en central udviklingsopgave på skolerne og fælles i center for dagtilbud og skole.

 

Om Os

 

Distriktsskole Stenløse er én skole med fire afdelinger Veksø Skole, Lærkeskolen, Bækkegårdsskolen og Stengårdsskolen. På Distriktsskole Stenløse er der 1820 elever og 245 medarbejdere. Skolen som organisation er i positiv udvikling, hvor vi sammen med skolebestyrelsen på ny har forholdt os til fælles retningslinjer, børne- og ungesyn, pædagogisk retning mv. Skolen bygger på et systemteoretisk grundlag og vægter en narrativ tilgang til arbejdet med børn og unge. Dette udfolder sig i en tydelig samarbejdskultur, hvor alle lærere og pædagoger indgår i primærteams omkring de enkelte årgange.

 

Det nye kompetencecenter bliver etableret på Lærkeskolen, som er kommunens største skoleafdeling med 810 elever. På lærkeskolen består ledelsen af en daglig leder, tre afdelingsledere samt en SFO-afdelingsleder. Herudover indgår afdelingsleder for kompetencecentret i Lærkeskolens ledelsesteam og refererer til daglig leder. Det er vigtigt for os, at vi med vores nye kompetencecenter får en tæt tilknytning ind i almenledelsesteamet med henblik på at skabe helhed i opgaveløsningen og skabe transfer af viden fra specialområdet til almenområdet.

 

Lærkeskolen er placeret i naturskønne omgivelser i midten af Egedal Kommune tæt ved S-tog og har gode tilkørselsforhold.

 

Vi har et bredt elevgrundlag det ser vi som en stor ressource, da det skaber god diversitet i hverdagen. Vi arbejder med udvikling af en varieret skoledag med fokus på at skabe optimale læringsbetingelser for alle elever.

 

På Lærkeskolen arbejder vi systematisk med udvikling af differentierede læringsmiljøer, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen i årgangsteams og afdelingsteam.

 

Om Stillingen

 

Vi søger en pædagogisk og didaktisk kompetent afdelingsleder til at varetage kompetencecentret. Du indgår i den daglige ledelse på Lærkeskolen, og får et tæt samarbejde om drift og udvikling af skolen herudover et tæt samarbejde med kommunens læsekonsulent ift. læsekompetencecentret og læseklasserne. Dine arbejdsopgaver vil være den daglige ledelse af følgende tilbud:

 1. Specialklasse for elever med generelle indlæringsvanskeligheder: 23 elever pr. 1. august 2020. På sigt forventes det, at tilbuddet kan rumme elever med øvrige udfordringer, hvilket bliver en central opgave at udvikle, således at tilbuddet har en passende fleksibilitet.
 2. Modtageklasse: pt. 6 elever.
 3. Læsekompetencecenter i tæt samspil med kommunens læsekonsulent.
 4. Læseklasser: Kommunens læseklasser kommer til at indgå i kompetencecentret fra 1. august 2021.
 5. Der skal etableres en struktur omkring konsultativ bistand fra vores kompetencecentre i Egedal til vores almenområde, således at vores almenområde får relevante redskaber og sparring ift. at understøtte elever i særlige udfordringer. Dvs. at de stærke faglige specialpædagogiske kompetencer i kompetencecentret skal aktivt i spil og skabe værdi i almenområdet gennem sparring og observation. Herudover skal der udvikles kompetenceudviklingsforløb for medarbejdere i det kommende skoleår, som lederen skal stå i spidsen for. Disse forløb bliver etableret i tæt parløb med lederne af de andre kompetencecentre i Egedal.
 6. Generelt ligger der i opgaven et markant fokus på at skabe stærke relationer mellem skole og hjem, hvor en empatisk tilgang og stærke kommunikative evner er essentielle.
 7. Der ligger i opgaven en spændende opgave ift. at være med til at opbygge stærke kompetencecentre i hele Egedal. Der forventes en stærk synergi ved, at kommunens kompetencecentre er tæt knyttet og deler erfaringer og viden. Herudover vil du få ansvar for de årlige revisitationer samt indgå i drøftelsesvisitationer sammen med centerchef og PPR leder.

 

 

Vores nye afdelingsleder får en vigtig og spændende opgave ift. at skabe en faglig kapacitet omkring tilbuddene i kompetencecentret, hvor vi tilsigter en faglig synergi ved at samle tilbuddene, der i dag er placeret på forskellige skoleafdelinger med forskellige ledere.

 

Vi forventer, at vores afdelingsledere er empatiske og rationelt funderede og formår at skabe et tillidsfuldt forhold mellem ledelse og medarbejdere.

 

Om dig:

 • Du kommer med en stærk faglig ballast enten fra nogle af de nævnte faglige områder (Læsning, generelle indlæringsvanskeligheder, modtageklasser)

 • Du har en inddragende, demokratisk og tillidsbaseret ledelsesstil

 • Du sætter trivsel og fællesskab højt

 • Du fungerer godt i et miljø med forskellige faggrupper

 • Du inspireres af at arbejde i et ledelsesteam, hvor der er sparring lige ved hånden

 • Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og kan facilitere selvstændigt

 • Du trives i et humoristisk team med plads til at sætte spørgsmålstegn ved tingene

 • Du har en faglig baggrund, der kan komme elever, personale og forældre til gode

 • Du er fagligt argumenteret og værdsætter pædagogiske refleksioner både i ledelsesteamet og blandt personalet

  Ansættelsesvilkår:

  Stillingen er på fuld tid fra den 1. august 2020

  Ansøgningsfrist d. 4. juni 2020

  Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst og gode kolleger er en bonus.

   

  Egedal Kommune har en politik om at indhente børne- og straffeattest ved ansættelser på skoler, og arbejdstiden er røgfri.

   

  Ansættelsessamtaler vil være den 11 juni 2020 med en mulig 2. samtale den 15. juni 2020

   

  Du er velkommen til at besøge skolen, ligesom du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Daglig leder Tanja Ibsen på 72598681 eller distriktsskoleleder Jakob Bjerre på 72598605.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Distriktsskole Stenløse
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Tlf
72 59 86 00
Kontaktperson
Tanja Ibsen
Tlf
72 59 86 81
Adresse
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
04-06-2020
Kviknummer
LJA-80303233
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce