Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Maglehøjskolen

Distriktsskole Ølstykke, Afd. Maglehøjskolen

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
07-05-2019
Kontakt
Distriktsskole Ølstykke, Afd. Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Tlf
47160777
Kontakt
Peter Brixen
Tlf
72 59 87 06
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
LJA-73147540
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Afdelingsleder til velfungerende, udviklingsorienteret skole!

Maglehøjskolen, som er en del af Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune, søger en afdelingsleder på fuld tid pr. 1. august 2019.

Om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke
Maglehøjskolen er en særdeles udviklingsorienteret skole, der har et veludviklet teamsamarbejde og et velfungerende samarbejde mellem pædagoger og lærere. Maglehøjskolen har i mange år arbejdet med selvstyrende team, og stort medansvar og medindflydelse findes i de enkelte team. Skolen er desuden langt i digitalisering af undervisningen og i arbejdet med inkluderende læringsmiljøer. Skolen er kendetegnet ved at have fokus på det hele barn og vægter således dannelsesopgaven særdeles højt. Skolen er, ligesom de øvrige skoler i distriktet, med i projektet Orkestermester, som er et samarbejde med den lokale musikskole, hvor alle børn i indskolingen lærer at spille et instrument, hvorefter der dannes skoleorkestre på mellemtrinnet.

Distriktsskole Ølstykke, som udover Maglehøjskolen også består af Toftehøjskolen og Hampelandskolen, er en skole, hvor høj faglighed, trivsel og fællesskab er omdrejningspunkterne for vores fælles skoleudvikling. Vi har siden 2014 arbejdet med at skabe en samlet skole på tre matrikler, og du vil blive tæt inddraget i det strategiske ledelsesarbejde på tværs af matriklerne. Vi er i alt ca. 1200 elever og 140 ansatte på distriktsskolen.

I distriktets ledelsesteam mødes vi hver 14. dag, ligesom vi samarbejder om skolens indsatsområder i mindre arbejdsgrupper. Du bliver således en del af et velfungerende og dygtigt ledelsesteam, som er stærkt optaget af skolens udvikling. I disse år har vi fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme, udvikling af ressourcecenter og læringscenter samt datastyret ledelse og praksis. 

Om stillingen
Som afdelingsleder vil du blive en del af et ledelsesteam, som står tæt sammen i opgaveløsningen. På Maglehøjskolen består ledelsen af en daglig leder, en afdelingsleder og en SFO-leder, og i hele distriktets ledelsesteam er vi ti ledere 2-3 ledere fra hver afdeling, en distriktsleder samt en leder af sekretariatet. Vi mødes jævnligt i lederteamet for hele distriktet, hvor der er fokus på den strategiske ledelse, mens du i ledelsesteamet på Maglehøjskolen vil have fokus på faglig pædagogisk ledelse. Derudover vil der være administrativ ledelse og drift.

I hverdagen bestræber vi os i ledelsen på at være tilgængelige, når både børn, forældre, medarbejdere og sparringspartnere har brug for os. Vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.

Du vil sammen med den daglige leder få personaleledelse af afdelingens 50 medarbejdere. Din hovedopgave vil være at praktisere faglig ledelse af medarbejdergruppen, herunder sikre et fokus på børnenes læring og trivsel. Herudover skal du have fokus på at udvikle skolens inkluderende praksis til gavn for alle skolens elever, og i den forbindelse sikre en praksis, hvor vejledere og øvrige ressourcepersoner sættes i spil på den bedst mulige måde. 

Om dig
Vi søger en leder som:

 • har lyst til at arbejde i team og tror på, at vi løser opgaven bedst i et tæt samarbejde

 • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges ressourcer og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i
    

 • arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever og forældre

 • har et solidt overblik og formår at nedbryde kompleksiteten i en til tider hektisk hverdag

 • har flair for struktur og administration

 • viser stort engagement og har en energi og et humør, der smitter

 • har en lederuddannelse eller er villig til at gå i gang med en 

 • har viden om forskellige lærings- og undervisningsformer, inkluderende pædagogik og evt. læsning

 • brænder for udvikling af den pædagogiske praksis

 • tror på, at alle børn kan lære og skal have en fair chance i almen-skolen

Nærmere information
Du er velkommen til at kontakte distriktsskoleleder Peter Brixen på 72598706 for at høre nærmere om stillingen og evt. aftale et besøg på skolen. 
Vi afholder ansættelsessamtaler torsdag den 6. juni. 
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Der indhentes reference og børneattest ved ansættelse.
Der er ansøgningsfrist senest den 31. maj.
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe- og børneattest.
Egedal kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.


Egedal Kommune 
Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej.

Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf. 7259 6000

  

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Distriktsskole Ølstykke, Afd. Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Tlf
47160777
Kontaktperson
Peter Brixen
Tlf
72 59 87 06
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
LJA-73147540
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed