Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Glostrup Skole, afdeling Søndervang

Glostrup Kommune

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
21-12-2021
Kontakt
Glostrup Kommune
Glostrup Skole - Afd. Søndervang
Stadionvej 81
2600 Glostrup
Kontakt
René Svendsen
Tlf
5376 2980
Glostrup Skole - Afd. Søndervang
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
LJA-83126067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

På Glostrup skole sætter vi konsekvent børnene først. På Danmarks største skole vil vi måles på, om vi formår at løfte vores børn ud over den sociale baggrund, de kommer med. Vi sikrer dette gennem konsekvent at sætte høje faglige standarder og arbejde med eksemplarisk praksis. Vi forventer, at du som leder ønsker og evner at gå tæt på praksis og både understøtte og udfordre. 

Ambitionerne er tårnhøje. Til gengæld vil du som leder opleve store muligheder for selv at påvirke og sætte retning i tæt samarbejde med dine lederkolleger og medarbejdere. Vi har en decentral beslutningsstruktur, hvor der er stort råderum. 

Du skal ville det ledelsesmæssige ansvar for udviklingen af en god skole med fokus på børn, undervisning, trivsel, læring, udvikling og ikke mindst at nå i mål med gode resultater. Du er en leder, der sammen med det øvrige ledelsesteam og medarbejderne, har modet til også at gå forrest i nogle af de vigtigste udviklingsopgaver både på afdeling Søndervang og på tværs af Glostrup Skole.   

Ledelse og ansvarsområder

Som en del af lederteamet på fire vil du være med til at løse opgaver i forskellige konstellationer, både på afdeling Søndervang og på tværs af Glostrup Skole. Samtidig vil du være leder for en personalegruppe på ca. 20 lærere, hvor du får det fulde personaleledelsesmæssige ansvar samt ansvar for den faglige, pædagogiske og didaktiske udvikling. Din opgave bliver at lede skolens 5.-9. årgang med aktuelt 12 klasser. Du får ansvaret for vores udskolingslinjer; en veletableret naturfaglig linje og en ny spændende erhvervsrettet linje. Samtidig skal du stå i spidsen for en nyudvikling af skolens Pædagogiske Læringscenter.

Vi forventer, at du har ledelseserfaring og en relevant lederuddannelse, og at du har gode erfaringer med udvikling af grundskolen. Du er optaget af at være tæt på praksis og kobler gerne dette med datadrevet ledelse. Du brænder for at fremme trygge læringsmiljøer, der understøtter elevernes læring, trivsel og udvikling som hele mennesker både i skole- og fritidsdel. 

Vil du vide mere?

Vi har en mere uddybende beskrivelse af jobbet, som du finder her. Her kan du finde mere om ansvarsområder, forventninger og processen. Se også mere i videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=UDscCF3VSS4

Du er velkommen til at besøge skolen i det nye år. Du kan aftale et besøg ved at kontakte vores administrative medarbejder på telefon 9125 2980 efter d. 4. januar. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Rasmus Tolstrup på 6061 3484 efter d. 9. januar, afdelingsskoleleder René Svendsen på 5376 2980 eller på mail rene.svendsen@glostrup.dk eller Jens Marcussen fra Genitor på 3141 0587 eller på mail jm@genitor.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Ansøgningsfristen udløber onsdag d. 19. januar kl. 12. Der vil være samtaler d. 24. januar og d. 27. januar. Tiltrædelse 1. marts.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Glostrup Kommune
Glostrup Skole - Afd. Søndervang
Stadionvej 81
2600 Glostrup
Kontaktperson
René Svendsen
Tlf
5376 2980
Adresse
Glostrup Skole - Afd. Søndervang
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
LJA-83126067
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed