Del
Gem annonce

Afdelingsleder for udskolingen til en udviklingsorienteret skole!

Egedal Kommune Søhøjskolen

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
Egedal Kommune Søhøjskolen
Hampelandvej 7
Søhøjskolen
3650 Ølstykke
Tlf
72 59 85 00
Kontakt
Stefan Bendtsen 
Tlf
72598711
Hampelandvej 7
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
31-08-2022
Kviknummer
LJA-83905371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

 
Søhøjskolen, som er en del af Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune, søger en afdelingsleder for udskolingen med start 1. november.

Om Søhøjskolen og Distriktsskole Ølstykke
Søhøjskolen er en særdeles udviklingsorienteret skole, der har et veludviklet teamsamarbejde med et velfungerende samarbejde mellem pædagoger og lærere.Søhøjskolen har i mange år arbejdet med selvstyrende teams, og stort medansvar og medindflydelse findes i de enkelte teams, som løser opgaverne i fællesskab.

Det handler om børn er måske logisk, når man arbejder i skoleverdenen, men i vores hverdag er børnene vores største drivkraft, og alt det, vi gør hver dag, skal have en positiv betydning for alle vores 550 børn.

Vi tror på, at nøglen til succes er gennem det gode arbejdsmiljø, hvor vi i fællesskab finder de bedste løsninger. Der er højt til loftet, og det er ekstremt vigtigt, at vi hver dag har det sjovt sammen.

Skolen er desuden langt i digitalisering af undervisningen og i arbejdet med inkluderende læringsmiljøer. Skolen er kendetegnet ved at have fokus på det hele barn og vægter hele dannelsesopgaven meget højt. Ydermere satser vi på det gode måltid, hvorfor vi har valgt at satse og udvide vores madordning, hvor vi giver alle børn mulighed for at få et godt måltid, som skolens kantine tilbereder.

Skolen er også med i projektet Orkestermester, som er et samarbejde med den lokale musikskole, hvor alle børn i indskolingen lærer at spille et instrument, hvorefter der dannes skoleorkestre på mellemtrinnet og på sigt i udskolingen.

Distriktsskole Ølstykke, som udover Søhøjskolen også består af Maglehøjskolen, er en skole hvor høj faglighed, trivsel og fællesskab er omdrejningspunkterne for vores fælles skoleudvikling. Vi er i alt ca. 1100 elever, ni ledere og 140 ansatte på hele distriktsskolen.

I distriktets ledelsesteam mødes vi hver 14. dag, ligesom vi samarbejder om skolens indsatsområder i mindre arbejdsgrupper. Du bliver således en del af et dygtigt ledelsesteam, som er optaget af skolens udvikling. I disse år har vi fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme, udvikling af ressourcecenter og læringscenter samt datastyret ledelse og praksis.

Om stillingen
På Søhøjskolen består ledelsen af en daglig leder og tre afdelingsledere. Som afdelingsleder vil du blive en del af et ledelsesteam, som står tæt sammen i opgaveløsningen. Din opgave som afdelingsleder vil være rettet mod den faglige, pædagogiske og personalemæssige ledelse i udskolingen, hvor du vil være tæt på børn og voksne.

Herudover skal du have fokus på at udvikle skolens inkluderende praksis, til gavn for alle skolens elever, og sikre gennemførslen af afgangsprøverne samt det gode samarbejde med vores eksterne aktører i vores åbent skolesamarbejde, som rummer samarbejde med lokale virksomheder.

I hverdagen bestræber vi os i ledelsen på at være tilgængelige for dialog, når både børn, forældre, medarbejdere og sparringspartnere har brug for os. Vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.

Om dig:

Vi søger en leder som:
 • har lyst til at arbejde i team og tror på, at vi løser opgaven bedst i et tæt samarbejde,
 • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges ressourcer og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i,
 • arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever og forældre,
 • har et solidt overblik og formår at nedbryde kompleksiteten i en til tider hektisk hverdag,
 • har flair for struktur og planlægning,
 • viser stort engagement og har en energi og et humør, der smitter,
 • tør tage de svære samtaler med både personale, forældre og børn,
 • har en lederuddannelse eller er villig til at gå i gang med en,
 • har viden om forskellige lærings- og undervisningsformer og inkluderende pædagogik,
 • brænder for udvikling af den pædagogiske praksis,
 • tror på, at alle børn kan lære og skal have en fair chance i folkeskolen,
 • tror på at børn gør det rigtige, hvis de kan!
Nærmere information
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk daglig leder Stefan Bendtsen på 7259 8711 for at høre nærmere om stillingen og evt. aftale et besøg på skolen.

Vi afholder 1. ansættelsessamtale den 13. september 2022 og 2. samtale den 21. september 2022.

Stillingen er på fuld tid, og løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Der indhentes reference og børne- og straffeattest ved ansættelse.

Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest den 31. august 2022.

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske


Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi Den fleksible arbejdsplads. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 43.000 indbyggere og 3.500 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, syv fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune Søhøjskolen
Hampelandvej 7
Søhøjskolen
3650 Ølstykke
Tlf
72 59 85 00
Kontaktperson
Stefan Bendtsen 
Tlf
72598711
Adresse
Hampelandvej 7
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
31-08-2022
Kviknummer
LJA-83905371
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce