Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder for inkluderende fællesskaber på Lyngholmskolen

Lyngholmskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
07-09-2021
Kontakt
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontakt
Pia Christensen
Tlf
72164180
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2021
Udløber
23-09-2021
Kviknummer
LJA-82624868
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

NU har du nu chancen for at skyde det nye skoleår ind med et BRAG! af en mulighed for at gøre en forskel for de børn, der har mest brug for det.

Pr. 1. november har vi nemlig brug for DIG, som har stort drive, lyst og motivation til at gå forrest og tør træffe beslutninger sammen med OS i vores bestræbelser på at gøre Lyngholmskolen til Danmarks bedste folkeskole for alle.

Lyngholmskolen er en børneparat skole i Farum, der er kendetegnet ved, at der på alle niveauer er højt til loftet, humor og et stærkt fællesskab. Vi har et stort fokus på at udvikle vores læringsfællesskaber, så vores elever bliver dannede og uddannede med nutidens og fremtidens kompetencer. Forudsætningen for dette er stærke professionelle læringsfællesskaber for alle på skolen – vi er i læring sammen.

Du vil blive en vigtig del af - og en vigtig medspiller - i et velfungerende og stærkt ledelsesteam bestående af en skoleleder, souschef samt tre afdelingsledere, hvoraf den ene kan blive DIG!

Vi er optagede af at skabe et dynamisk og udviklingsorienteret lærings- og arbejdsmiljø med fokus på kerneopgaven. Hos os er mangfoldighed en styrke, og vi gør os altid umage for at forstå hinanden og vores intentioner. Vores TEAMsamarbejde er kendetegnet ved, at vi udvikler os i fællesskab, og vores mod er altid stærkere end frygten for at fejle. Vi er loyale over for visioner, strategier og beslutninger, og vi handler på baggrund af viden og indsigt. Vi arbejder med et naturligt overlap i dele af opgaveløsningen, fejrer når ting lykkes og vigtigst af alt - så interesserer vi os for hinanden og husker at grine sammen.

Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men DIG som kan svare ”JA!” til følgende:

  • Jeg brænder for folkeskolen, for pædagogisk og didaktisk udvikling og det, der virker ift. faglige, personlige og sociale fællesskaber og for at gøre en forskel.
  • Jeg er modig - ledelse kræver mod - og ikke bange for at indtage rummet og facilitere pædagogiske og strategiske udviklingsprocesser, hvor medinddragelse og samarbejde er nøgleord.
  • Jeg ser det tværfaglige samarbejde som en styrke, fordi vi løser opgaven bedre, når alle vigtige kompetencer omkring eleven arbejder i samme retning.
  • Jeg brænder for at skabe rammer omkring læringsfællesskaber, så alle elever har deltagelsesmuligheder.
  • Jeg har kompetencer og lyst til at udvikle skolens PLC, hvor mit blik både er på de fysiske rammer og på skolens vejledere.
  • Jeg besidder gode kommunikative kompetencer i såvel skrift som tale, et strategisk og organisatorisk blik, og jeg sætter handling bag mine ord og sætter spot dér, hvor det i forvejen spirer og der, hvor det er nødvendigt ift. kerneopgaven.
  • Jeg har relevant professionsuddannelse, erfaring forankret i skoleverden og gerne inden for ledelse, koordinering og/eller vejledning.

Tillykke – du er et skridt nærmere :-)

MED IND I HVERDAGEN
I det daglige vil du være leder af skolens PLC og de indsatser, der gøres for at skabe fællesskaber for alle. Du vil være nærmeste leder for vores pædagogiske vejledere, personale i mellemformen og være opgaveleder for skolens faglige vejledere, skolens skolepsykologer m.fl.

Du vil også komme til at arbejde med at styrke de gode overgange fra børnehave til skole og være tæt omkring udviklingen og organiseringen af forebyggende indsatser omkring 0. og 1. årgang. I samarbejde med en anden afdelingsleder skal du være med i den pædagogiske og didaktiske udvikling af vores 0. og 1. årgang med målet om at være Furesøs bedste indskolingstilbud.

Du kommer til at være tæt på dagligdagen og skal sammen med personalet sikre det gode forældresamarbejde, hvor der altid er et ressourcesyn på både forældre, elever og personale. I tæt samarbejde med resten af ledelsen er du ansvarlig for de elever, hvor livet af og til slår knuder, og hvor det kan være svært at være barn i skolen og/eller hjemme. Her vil du have et tæt og forpligtende samarbejde med barnets primære lærere og pædagoger, forældre og skolens PLC. Som afdelingsleder for PLC vil din primære opgave være at gå forrest ift. at bringe vores arbejde med fællesskaber for alle til et sted, hvor det giver genlyd og mærkes helt ude i sidste led.

Vigtig viden
Lyngholmskolen er tresporet og organiseret i et børnemiljø (0.-1.årg. // 2.-5. årg.) og et ungemiljø (6.-9. årg.). Skolen har desuden to af Furesø Kommunes specialtilbud.

Vi har et tillidsfuldt samarbejde med skolens bestyrelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 1. november 2021. Ansøgninger modtages elektronisk med frist torsdag d. 23. september 2021 kl. 23.59.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt mandag d. 27. september 2021 fra kl. 14 (1. runde) og d. 28. september 2021 fra kl. 16 (2. runde).

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte skoleleder Pia Christensen, på tlf: 7216 4180. Du er også velkommen til at kigge forbi til en rundvisning eller en uformel snak, hvor du kan få stillet de spørgsmål, som du måtte have, inden det er os, der stiller spørgsmålene ved en evt. samtale.

Hvis du er nået hertil, er der kun ét klik tilbage - tryk "send ansøgning" – valget er dit!

De bedste hilsner fra os alle på Lyngholmskolen

 

Send ansøgning

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontaktperson
Pia Christensen
Tlf
72164180
Adresse
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2021
Udløber
23-09-2021
Kviknummer
LJA-82624868
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed