Del
Gem annonce

Ærø Efterskole søger 4 nye lærere til fastansættelse pr. 1/8 2020

Ærø Efterskole

Ærø, Sydfynske øer

Indrykket
27-04-2020
Kontakt
Ærø Efterskole
Tranderupgade 61
5970 Ærøskøbing
Kontakt
Marianne Bliesmann
Tlf
63526060
Tranderupgade 61
5970 Ærøskøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2020
Udløber
25-05-2020
Kviknummer
LJA-80168621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Matematik

Ærø Efterskole er en lille specialefterskole med ca. 45 elever. Skolen ligger på Ærø midt i det sydfynske øhav.

På Ærø er vi omgivet af skøn natur i et mindre ø samfund med ca. 6.000 indbyggere. Her er der trygt at være, og tempoet er, så der er god tid til alle de væsentlige ting i livet https://www.aeroekommune.dk/borger/flyt-til-aeroe

Vores elever har alle brug for et særligt tilrettelagt undervisningstilbud, og til primært den boglige del af undervisningen søger vi pr. 1/8 2020 4 lærere til fastansættelse i timetal efter nærmere aftale.

Vi har to linjer på skolen:

  • Natur og dyr

  • Håndværk, kunst og design

Den boglige undervisning er tilrettelagt, som en integreret del af skoledagen på linjerne.

Som fælles læringsrum for de to linjer, håber vi at kunne åbne en lille gårdbutik i starten af det kommende skoleår. Vi ser butikken som et understøttende og konkret projekt med fokus på blandt andet innovation, arbejdsprocesser, motiverende mening og synlige resultater.

Vi er en prøvefri efterskole, men det er muligt for elever med de nødvendige forudsætninger at tage 9. klasses afgangseksamen i dansk og matematik. Den boglige undervisning er for disse elever målrettet en eventuel eksamen.

Til skoleåret 2020/2021 søger vi 4 nye kollegaer til følgende opgaver:

Undervisning i dansk, engelsk og matematik. Disse fag er basis i den bogligt orienterede del af undervisningen.

Derudover søger vi en kombination af følgende i en eller anden form:

Undervisning i FP9 dansk og matematik. Undervisning i design/billedkunst, undervisning i jordbrug/landbrug og undervisning i musik og drama som valgfag.

På Ærø Efterskole er den specialpædagogiske praksis helhedsorienteret, og der er en grundlæggende sammenhæng i skoleforløbets tilrettelæggelse.

Vores elever har brug for individuelt tilrettelagt undervisning på mindre hold, og du skal derfor kunne favne bredt i din tilgang til den boglige undervisning. Det vil klart være en stor fordel, hvis du har erfaring med specialundervisning. Det vil være vigtigt, at du forstår og formår at sætte din relation til den enkelte elev centralt, som en del af din metodiske tilgang til undervisning.

Du skal være rummelig, tålmodig og tydelig i dit samarbejde med eleverne. Du skal være glad og positiv i din tilgang til livet. Fordi det smitter!

Du vil blive en del af et team på en linje og sammen skal I kunne tilrettelægge den overordnede ramme for den daglige undervisning, så det giver mening for den enkelte elev.

Der er vagtopgaver og en kontaktlærerfunktion tilknyttet alle stillinger, og det er nødvendigt, at du enten allerede bor på Ærø, eller er indstillet på at flytte til øen inden jobstart. Skolen har en lærerbolig, som eventuelt kan blive en del af en ansættelse.

Vi står overfor en stor og spændende opgave, da vi har re-tænkt skolens tilbud og måden vi arbejder på. Dette betyder, blandt andet, at vi ønsker en lidt skarpere boglig profil, som vil blive implementeret i det kommende skoleår og det skal du selvfølgelig have mod på at være en del af, med rig mulighed for at præge udviklingen kvalitativt.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC og der skal kunne fremvises en ren straffeattest/børneattest for at komme i betragtning til ansættelse.Skriftlig ansøgning vedlagt uddannelsespapirer sendes pr. mail til marianne@aeroe-efterskole.dk senest d. 25/5 kl. 12:00. Vi planlægger at afholde samtaler i uge 23.

Vil du høre nærmere om stillingerne er det vigtigt, at du kontakter Marianne Bliesmann på tlf. 63526060, da vores hjemmeside endnu ikke er helt opdateret i forhold til de nye tiltag på skolen. Det er også muligt at træffe aftale om en fremvisning af skolen, som pt er lukket p.g.a af Covid 19.

 

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Ærø Efterskole
Tranderupgade 61
5970 Ærøskøbing
Kontaktperson
Marianne Bliesmann
Tlf
63526060
Adresse
Tranderupgade 61
5970 Ærøskøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2020
Udløber
25-05-2020
Kviknummer
LJA-80168621
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Matematik
Beliggenhed
Gem annonce