Del
Gem annonce

2 indskolingslærere til 1. klasse på Ole Rømer-Skolen

Høje-Taastrup kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
18-05-2020
Kontakt
Høje-Taastrup kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Tlf
4335 2400
Kontakt
Ole Rømer-skolen Sune B Nielsen
Tlf
43352270
Bygaden 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2020
Udløber
11-06-2020
Kviknummer
LJA-80290363
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Musik, Natur/teknologi

Vi udvider med endnu et spor og mangler derfor to fagligt dygtige lærere, der brænder for at være med til at skabe projektbaserede læringsforløb. Vil du være med til at løfte en skole med et differentieret elevgrundlag til et niveau over, hvad Cepos og aviserne drømmer om?
Så bliv en del af Ole Rømer-skolen og vær med til at:
 

  • Sætte rammerne for den bedst mulige skolestart for eleverne
  • Skabe innovative læringsforløb
  • Indgå i stærke teams med kollegial refleksion

Vi mangler en linjefagslærer i dansk og en linjefagslærer i matematik til vores dejlige kommende 1. klasser. Øvrige fag kunne være musik, idræt, natur/teknologi eller engelsk.


Vær med til at samarbejde om en ny start
De to nye kollegaer kommer til at være en del af et nyt årgangsteam på Selsmose-matriklen, hvor de sammen med erfarne lærere og pædagoger skal fortsætte en god udvikling for skolen i Taastrupgård. Som lærer på 1. årgang skal du sammen med kolleger i 0.klasse og SFO lave den bedst mulige skolestart for eleverne.

Du er ambitiøs på din egen såvel som elevernes vegne
Du må gerne være erfaren eller mindre erfaren, men du brænder for at undervise og er lærer af hjerte og sind. I dagligdagen er du nysgerrig og tør udfordre både din egen og andres praksis, så vi sammen danner grobund for udvikling kollegialt og blandt eleverne. Du har energi og mod på at arbejde på en skole, der ønsker flere lange autentiske projektbaserede læringsforløb, hvor fokusset er intensiveret på fagligt løft til alle.
 
Vi samarbejder om at skabe de bedste læringsforløb
Vi arbejder i selvstyrende teams. Vores teams er i år organiseret i dobbelte årgangsteams, hvor lærerne hovedsageligt har al deres undervisning. Vi arbejder med facillitering af team-samarbejdet og fælles udvikling af lange autentiske projektbaserede læringsforløb. Vi tænker og arbejder med kompetencer og faglighed sammen, når det giver mening og uden at den klassiske faglighed går tabt.

Vi arbejder på at bevæge mind-set og perspektiv fra fokuseret klassisk didaktik og læringsmålsstyret undervisning over mod (for-)målstyret praksis og et kompetencefokus på 21century skills og STE(A)M kompetencer som vigtige komponenter i fremtidens skole i Høje-Taastrup. Det ér komplekst, men vi øver os. 

Prioritering af 2-lærertimer, nedsat undervisningstid og eksterne samarbejder
Skolens økonomi giver plads til flere 2-lærer-timer og holdtimer med pædagoger på alle årgange. Vi har ressourcer til større indsatser på klassetrivsel, og i det kommende skoleår har vi fået mulighed for at sætte den gennemsnitlige undervisningstid ned. Vi har stærke eksterne samarbejder og forløb med eks. Arken om kunst og kreativitet eller med ZOO om science- og innovation. Skolen har en partnerskabsaftale med Zoologisk Have hvor 0., 3., 5., og 7. årgang er tilknyttet et forløb hvert år.


Vær med til at skabe en ny fælles kultur     
Ole Rømer-Skolen er i bevægelse væk fra gamle narrativer om Ghetto-skoler og udsatte boligområder over mod ressourcefokuserede udviklingsprocesser. Skolen har afsluttet første del af en fusion mellem Selsmoseskolen og Gadehaveskolen. Vores engagerede medarbejdere arbejder med en ny tredje fælles kultur på alle niveauer. Det er til tider bøvlet, men det lykkes, og vi fastholder en god faglig udvikling for skolens elever. Hertil har vi et intenst fokus på sprog i fagene og derfor også et stærk vejlederteam i DSA. 
 
Skolens matrikler ligger centralt placeret i Høje-Taastrup få minutters gang fra S-toget. 
Som en del af Høje-Taastrup Kommunes strategi, Morgendagens børne- og ungeliv, arbejder vi med kollegial refleksion og teamsparring, som pædagogisk analyse-ramme og understøtter med ledelse tæt på medarbejdernes praksis. 
 
Ansøgningsfrist den torsdag den 11. juni 2020 
Der afholdes ansættelsessamtaler den 15. juni 2020

Yderligere oplysninger: 
Stillingerne er på 37 timer/ugen og ønskes besat pr. 1. august 2020 
Løn forhandles med den faglige organisation. 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Skoleleder Sune Bjerglund Nielsen på tlf. + 45 43 35 22 70. Du kan læse mere om Ole Rømer-Skolen på skolens hjemmeside.
 
Vi opfordrer alle, uanset alder, køn og etnicitet til at søge stillingen. Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest samt referencer. 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Tlf
4335 2400
Kontaktperson
Ole Rømer-skolen Sune B Nielsen
Tlf
43352270
Adresse
Bygaden 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2020
Udløber
11-06-2020
Kviknummer
LJA-80290363
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Musik, Natur/teknologi
Beliggenhed
Gem annonce