Del
Gem annonce

2 indskoling-/mellemtrinslærere til Sengeløse Skole?

Sengeløse Skole

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2020
Kontakt
Sengeløse Skole
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Tlf
43352320
Kontakt
Annemette Rosenkrantz
Tlf
4335 2320
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80258623
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Idræt

Sengeløse skole søger to lærere med undervisningskompetencer i dansk, engelsk, idræt samt øvrige skolefag.

Vi er en lokal folkeskole i Sengeløse med et stort fokus på elevernes faglige læring og deres trivsel, da dette er afgørende for, at vores elever får mulighed for at danne og uddanne sig i en sådan grad, at de vil kunne begå sig i det omskiftelige omkringliggende samfund. Vi er en skole med glade og dygtige børn, og vi vægter samarbejde med deres forældre højt. 

 

Vi opfordrer både nyuddannede og erfarende lærere til at søge stillingerne. Vi har fokus på at byde dig velkommen som ny kollega og sætte dig godt ind i arbejdslivet på Sengeløse Skole.
 

Vi søger:
 

En teamplayer, der løfter i fællesskab 

Vi lægger vægt på samarbejde både i klasseteams, årgangsteams og fagteams. Vi skaber merværdi sammen, når alle bidrager med deres kompetencer i et tæt samarbejde for at sikre elevernes læring og udvikling. Du brænder for at bidrage til det gode samarbejde, der gennemsyrer hele vores organisation.
 

En medarbejder med høj faglighed og anerkendende børnesyn 

Du brænder for god undervisning, har høj faglighed og er godt forankret i didaktikken og pædagogikken. Vi har et anerkendende børnesyn med blik for det enkelte barn og samspillet i klassen. Du er en dygtig klasseleder, der arbejder struktureret for at skabe de bedste rammer for et godt læringsmiljø og udvikling. Derudover er det vigtigt, at du kan se værdien i et godt forældresamarbejde med fokus på at højne både individuel og fælles trivsel. 

 

En kollega der vil være en del af en social arbejdsplads 

Du ønsker at bidrage til et kollegialt fællesskab med plads til både professionelt og personligt nærvær. Vi ser os som en arbejdsplads med humor, omsorg og gode arbejdsforhold. Du bliver en del af en skole, hvor ledelsen praktiserer en nærværende ledelsesstil, bidrager som sparringspartner og gerne går i klasserne for at få et indblik i hverdagen.
 

Om Sengeløse Skole 
Sengeløse Skole er en tosporet skole med knap 500 elever, der ligger i naturskønne omgivelser i en idyllisk landsby tæt på København. Vores skole og SFO tilvælges af områdets forældre og af forældre fra hele kommunen. Du kan finde flere oplysninger om skolen på Sengeløse Skoles hjemmeside: https://sengeloese.aula.dk 

 
Ansøgningsfristen er søndag den 7. juni 2020 
Vi afholder samtaler i uge 24. Vi håber meget, du vil tage kontakt til os, hvis du finder stillingen interessant. 


Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen. Du bedes derfor medbringe min. 1 referencer til samtalen. 

Ansøgning, CV og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk. 

Yderligere information
Begge stillinger ønskes besat pr. 1. august 2020.  

Den ene stilling er tidsbegrænset til det kommende skoleår 2020/2021 og er som udgangspunkt på 37 timer/ugen, men med mulighed for nedsat tid. 
Den anden stilling er en fastansættelse på 37 timer/ugen. 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med den behandlingsberettigede organisation efter forhandling.
 
Hvis du vil høre mere om stillingerne eller skolen er du velkommen til at kontakte leder Annemette Rosenkrantz på 43352320. 

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sengeløse Skole
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Tlf
43352320
Kontaktperson
Annemette Rosenkrantz
Tlf
4335 2320
Adresse
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80258623
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Idræt
Beliggenhed
Gem annonce