Ny søgning
Region
Fag
Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Annonce

Forstander til Klank Efterskole


Brænder du for at arbejde med unge og efterskole? Er du engageret og visionær med sans for både tradition og udvikling. Kan og vil du være forstander for en gruppe engagerede medarbejdere og elever på en veldrevet efterskole med stærke værdier?

Vores forstander gennem mange år går på pension og derfor søger vi en ny med start 1. april 2024 eller snarest muligt herefter. 

 

Klank Efterskole i Galten er en veldrevet efterskole med 124 elever og 25 medarbejdere. Skolen tilbyder undervisning og prøver for elever i 9. og 10. klasse samt en prøvefri 10. projektklasse og en international 10. klasse med Cambridge IGCSE-eksamener. Skolen har 8 linjefag – adventure, dans, design, fodbold, cykling, ridning, kunst og musik. Variationen mellem kreative, fysiske og musiske fag er med til at tiltrække elever med forskellige interesser, og på skolen bringer vi dem sammen i et stort fællesskab.

Vores nye forstander  

Du evner og motiveres af at drive og lede en efterskole. Du holder af at arbejde med unge, og du besidder strategiske, pædagogiske og økonomiske ledelseskompetencer.

 

Ud over at du kan se dig selv i skolens værdier, vægter vi følgende kompetencer, kvalifikationer og erfaringer:

 • Erfaring fra skoleverdenen og kendskab til efterskoleformen
 • Brænder for at bidrage til unges faglige, personlige og sociale udvikling
 • Kan bevare det store overblik i en omskiftelig hverdag
 • Involverende og samtidig handlingsorienteret leder
 • Har økonomisk forståelse

Som person har du stærke relationelle kompetencer og har øje for det hele menneske. Du er lyttende og respektfuld i dit samarbejde med både medarbejdere og elever.

Som leder er du dialog søgende, nærværende og synlig. Du går gerne i front, men evner også at engagere og inddrage andre i udvikling og løsning af skolens mange opgaver. Frem for alt nærer du en stærk vilje til at bidrage til og engagere dig i fællesskabet samt det daglige liv på skolen og med synlighed i lokalområdet.

 

Vi kan tilbyde dig

Klank Efterskole har meget at byde på. Som forstander hos os, vil du møde:

 • En værdistærk skole i udvikling.
 • En alsidig efterskole med mange forskellige valgfag.
 • Et sted hvor mennesket kommer først, og dørene står åbne.
 • Medarbejdere, som brænder for at arbejde med unge mennesker
 • En efterskole med sund økonomi
 • Et tæt samarbejde med skolens øvrige ledelse, ansatte og bestyrelse.

Vi stiller en tjenestebolig til rådighed (ingen bopælspligt).

 

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter aftale inden for rammerne af fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet, LC og CO10 samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv.

Tiltrædelse 1. april 2024 - eller efter aftale.

 

Ansøgning

Ansøgningen og CV sendes som én samlet pdf-fil mærket ”Forstander” til rb@klank-efterskole.dk senest onsdag den 10. januar 2024.

 

Første samtalerunde afvikles i uge 3 2024 og anden samtalerunde i uge 5 2024.

 

Vil du vide mere om stillingen eller besøge skolen, er du velkommen til at kontakte viceforstander Jesper Munkholm på tlf. 86944166 (mellem kl. 8.00 og 15.00).

 

Se desuden vores hjemmeside: www.klank-efterskole.dk  

 

Klank Efterskole

Klank Efterskole, der er beliggende i Galten midt mellem Aarhus og Silkeborg, har rødder langt tilbage i tiden. Skolen blev grundlagt i 1868 som Højskole, og virkede som sådan i mange år. I perioder var der også landbrugsskole, friskole og børneskole. Siden 1939 har den dog været drevet udelukkende som efterskole. I 1943 blev driften af skolen ændret til at være en selvejende institution med bestyrelse. Sådan fungerer skolen også i dag.

Historien er med til at gøre Klank Efterskole, det den er, men eleverne og personale har mindst lige så stor indflydelse på, hvad Klank Efterskole er. Klank Efterskole vil derfor udvikle sig med de nye elever og personale, der kommer hvert år.

 

 🕑 Fuldtid  |  Galten  |  2024-01-10 10:25:00

Ansøg på e-mail


Del i dit netværk
Virksomhed
Klank efterskole
Arbejdssted
Skolevej 70,
8464 Galten

Kviknummer
LJA-745
Fag
Forstander,Ledelse,Øvrige Job
Ansøgningsfrist
10-01-2024 10:25Retur til søgning

Annonce

Virksomhed
Klank efterskole
Arbejdssted
Skolevej 70,
8464 Galten

Kviknummer
LJA-745
Fag
Forstander,Ledelse,Øvrige Job
Ansøgningsfrist
10-01-2024 10:25