Ny søgning
Region
Fag
Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Annonce

GoTutor søger lærerstuderende i hele Danmark


Vi tilbyder et meningsfuldt studiejob, hvor du skal arbejde målrettet med at engagere børn og unge i læring.

GoTutor søger lærerstuderende, som er gode til at skabe tillid, og som gerne vil arbejde med varierede opgaver.

 

Tre typer opgaver


1) Du kan få særopgaver for kommuner inden for SPS, hvor du skal arbejde med børn og unge, der har diagnoser eller skolevægring. Det kan både foregå direkte på skolerne eller hjemme hos eleverne, og det handler i høj grad om at afdække elevens udfordringer og behov for derefter at arbejde målrettet med undervisningen. Selve støtten kan fx bestå af læsestrategier, hjælp til opgaveskrivning eller arbejde med planlægning og struktur.

 

2) Du kan få opgaver for organisationer eller virksomheder, der besøger skoler med et specifikt læringstilbud. Her får du lov til at undervise i cases og helt virkelighedsnære problemstillinger, som eleverne skal have kendskab til – og måske du også ruller hele forløb ud, som skal strække sig over en længere periode.

 

3) Du kan få opgaver som en-til-en lektie- og eksamenshjælper, hvor du skal gøre et svært fag lettere for en elev og hjælpe til at motivere eleven til at lære og til at fordybe sig i et fag. Denne form for undervisning kan foregå hjemme hos eleven eller online.

 

Din profil

Vi søger dig, som er lærerstuderende eller helt nyuddannet.  

Dig, som hungrer efter at komme ud og arbejde med din praksisfaglighed.

Dig, som er drevet af en lyst til at gøre en forskel for børn og unge.

Dig, som forstår at arbejde selvstændigt, struktureret og alsidigt.

 

Det får du

Hos os får du gode rammer og spændende opgaver til en ordentlig løn og med mulighed for fleksible arbejdstider. Derudover kan du vælge at tage gratis efteruddannelse og kurser, som opkvalificerer din viden og giver dig gode certificeringer, der kommer til at pynte på dit undervisnings-CV.

 

Som underviser får du desuden mulighed for at bruge opgaver og materialer fra Alinea, Matematikfessor, Ordblindetræning og Praxis. Du får derfor adgang til en kæmpe palette af digitale læremidler og undervisningsbøger til grundsystemer, ekstra materialer, opgaver mm.

 

Søg j­­­obbet

 

Spørgsmål til jobbet
Kontakt hr@gotutor.dk, hvis du vil vide mere om stillingen. Vi ansætter løbende og har behov for mange profiler. Stillingen kan skræddersys efter dine behov, og der er tale om deltid (antallet af timer afhænger af din profil og bopæl).

 

Om GoTutor – en del af Egmont

GoTutor er Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp og privatundervisning til elever i grundskolen og på gymnasiet. Vi hjælper desuden kommuner med særopgaver som SPS-undervisning og virksomheder og organisationer med deres skoletjenester. Al undervisning bliver tilpasset individuelle behov og udfordringer, og det er vores mission at hjælpe elever til bedre skoletrivsel. GoTutor er en del af Egmont via Forlaget Lindhardt og Ringhof.

 

 🕑 Studiejob  |   |  2023-12-17 08:16:00

Ansøg her


Del i dit netværk
Virksomhed
GoTutor
Arbejdssted

Kviknummer
LJA-711
Fag
Billedkunst,Børne- og ungdomsklub,Børnehaveklassen,Dansk,Dansk som andetsprog,Efterskole,Engelsk,Fysik og kemi,Historie og Samfundsfag,Håndværk og design,Idræt,IT,Madkundskab,Matematik,Musik,Naturfag,Øvrige Job
Ansøgningsfrist
17-12-2023 08:16Retur til søgning

Annonce

Virksomhed
GoTutor
Arbejdssted

Kviknummer
LJA-711
Fag
Billedkunst,Børne- og ungdomsklub,Børnehaveklassen,Dansk,Dansk som andetsprog,Efterskole,Engelsk,Fysik og kemi,Historie og Samfundsfag,Håndværk og design,Idræt,IT,Madkundskab,Matematik,Musik,Naturfag,Øvrige Job
Ansøgningsfrist
17-12-2023 08:16