F.A.Q. – få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er lærerjob.dk?

Siden 1883 har fagbladet Folkeskolen været stedet, hvor man finder jobannoncer for læreruddannede – siden 2010 med webadressen lærerjob.dk.

Her finder du faste og tidsbegrænsede stillinger som folkeskolelærer, fri- og efterskolelærer, skoleleder, børnehaveklasseleder, specialunderviser, konsulent med videre.

Kan jeg som arbejdsgiver annoncere mit job på lærerjob.dk?

Ja du kan, og det er ret let! Vi har et enkelt Netannonce produkt som koster 4.750 DKK. Klik her for at se mere.

Vælg det produkt, der passer dig. Er du i tvivl, så kontakt os gerne. Vi kan også hjælpe dig med at oprette annoncen på lærerjob.dk eller bare svare på dine spørgsmål.

Har du specielle behov, eller oplever du tekniske problemer, så send en email til Media-Partners på info@lærerjob.dk, så tager vi fat på din forespørgsel omgående!

Få kontakt til de rette kandidater - også dem, som er i job

Når du opretter en jobannonce på lærerjob.dk, rammer du først og fremmest de aktive jobsøgere. Men du rammer også de passive jobsøgere, da lærerjob.dk har en stor mængde faste brugere, og din annonce også vises i fagbladet Folkeskolen med flere end 150.000 læsere hver 14. dag. Det betyder at du vil få dit budskab ud til en så stor gruppe af kandidater som muligt.

Hvordan gør jeg min jobsøgning mere målrettet?

Har du lavet en søgning, eksempelvis på ”matematik” får du alle matematiklæreropslag – og relaterede annoncer – i hele landet. Du kan så bruge filtrene til venstre på søgeresultatsiden til at målrette søgningen endnu mere, så det eksempelvis kun er stillinger i København, der vises. Du kan f.eks. også sortere på, hvornår annoncerne er indrykket, hvis du kun vil se de stillinger, der er slået op i dag.

Hvordan søger jeg et job?

Når du finder en jobannonce på lærerjob.dk som du synes passer dig godt, fremgår det af annoncen hvordan du skal søge. Der er flere forskellige ansøgningssystemer, og det bestemmes af den skole/kommune/virksomhed, der søger en ny kollega. Det kan være via email eller et link til en ekstern side, hvor du skal ansøge ved brug af arbejdsgiverens rekrutteringssystem.

Har du problemer med din jobsøgning på lærerjob.dk, kan du sende en email til info@lærerjob.dk.

Når jeg har sendt en ansøgning, hvornår hører jeg så noget?

Lærerjob.dk har som en jobportal kun mulighed for at annoncere ledige stillinger. Al kontakt, efter ansøgningen er sendt, er virksomhedens ansvar. Det er op til dig at holde dig informeret og følge op på din ansøgning.

Hvad er en jobagent?

En jobagent holder dig informeret, når der oprettes nye jobannoncer på lærerjob.dk, der matcher de søgekriterier, du brugte, da du oprettede agenten. Din jobagent sørger for at sende relevante stillinger direkte til din mailboks, så snart de er oprettet på lærerjob.dk.

Hvor opretter man en jobagent?

Du kan oprette en jobagent her. Du kan også lave en søgning og på søgeresultatsiden gemme denne søgning som en jobagent.

Hvordan afmelder jeg min jobagent?

Du kan til enhver tid afmelde din jobagent. Det kan du gøre ved at bruge afmeld linket i din jobagent-email. Er du registreret bruger på lærerjob.dk, kan du logge ind, og på ”Min side” skal du vælge ”Mine jobagenter”. Du får så vist dine jobagenter og kan slette dem, deaktivere dem, redigere i dem eller omdøbe dem.

Oplever du problemer med at logge på eller at afmelde din jobagent, så send en email til info@lærerjob.dk.

Kan jeg have mit CV liggende på lærerjob.dk?

Ja, hvis du har oprettet en profil, kan du have det liggende på din egen personlige side. Så kan du let lægge det ved din ansøgning, når du finder et interessant job.

Hvad bruger jeg en brugerprofil til?

Som jobsøgende kan du med en brugerprofil på lærerjob.dk få et overblik over ledige stillinger. I din profil kan du gemme annoncer, hvis du fx sidder og kigger lærerjob.dk igennem for interessante annoncer. Dem kan du nemt kan finde frem igen på et senere tidspunkt. Du kan ligeledes se dine jobagenter, hvilke ansøgninger du har sendt afsted via lærerjob.dk, og se dokumenter du har gemt til brug for fremtidige ansøgninger.

Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du er interesseret i et job, der er slået op på lærerjob.dk, skal du kontakte arbejdsgiveren, hvis du har brug for at vide, hvordan det går med din ansøgning eller har andre spørgsmål vedrørende jobbet.

Har du spørgsmål vedrørende brugen af lærerjob.dk, problemer med hjemmesiden eller andet, så send en email til info@lærerjob.dk.

Er mine informationer sikre?

Ja, meget! Vi håndterer alle informationer meget seriøst, og har en striks privatlivspolitik. Samtidig er al information, som lægges på lærerjob.dk krypteret. Bare så du ved det!

Falske eller problematiske jobannoncer

Vi gør vores bedste for at sikre kvalitet og rigtighed I alle annoncer der er opslået på lærerjob.dk. Vores interne processer stiller høje krav til kvalitetssikring, og vi har stor fokus på vores brugeres sikkerhed. Såfremt der er en jobannonce på lærerjob.dk som du mener ikke bør være der, eller indeholder elementer som ikke stemmer overens med lærerjob.dk, så send os endelig en email på info@lærerjob.dk. Vi tager alle henvendelser meget seriøst!