Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du stå i spidsen for en af Danmarks bedste skoler? - Christianshavns Døttreskole søger en inspirerende, lyttende og anerkendende skoleleder

Christianshavns Døttreskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2018
Kontakt
Christianshavns Døttreskole
Dronningensgade 67
1420 København K
Tlf
32574553
Kontakt
Mette Bitsch Johansen
Tlf
32574553
Dronningensgade 67
1420 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2018
Udløber
25-04-2018
Kviknummer
LJA-58268633
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

På Døttreskolen er der plads til den enkelte - og et stærkt fællesskab. Vi mener, at elevernes udvikling understøttes bedst, når lærere, elever og forældre sammen tager ansvar for undervisningen og fællesskabet. Vores kerneværdier er faglighed, videbegær, nysgerrighed og social ansvarlighed. Miljøet på skolen er præget af kreativitet og engagement.  


Vores nye skoleleder er:

  • En inspirerende, lyttende og anerkendende leder. Du har visioner og ideer. Du leder gennem andre - og kan skabe medejerskab og engagement. Du er en stærk kommunikator med en tro på, at den bedste skole skabes i dialog med det erfarne medarbejderteam, en engageret bestyrelse og forældrekreds. Du har integritet og en empatisk personlighed, der kan skabe tillid og gode relationer i din personaleledelse. Du kan håndtere svære samtaler og mægle efter behov.


  • Et stærkt skolemenneske med udsyn. Du har erfaring med faglig, pædagogisk og praksisnær ledelse. Du har analytisk flair og er strategisk tænkende. Du har ambitioner for videreudvikling af et inkluderende læringsmiljø med fokus på alle elevers faglige progression og trivsel, digitalisering af læringsmiljøet og kompetenceudvikling af medarbejderne. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en friskole.

     

  • En fast hånd på roret med styr på økonomi og administration. Du har økonomisk flair, erfaring med skoledrift og kan skabe den nødvendige struktur og tryghed i en omskiftelig hverdag. Du kan planlægge, styre, afslutte og følge op.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ansøgninger med relevante bilag sendes til lisew@cd1799.dk. Ansøgningsfrist den 25. april 2018 kl.12. Stillingen ønskes besat senest den 1. august 2018.

Døttreskolen er en fri grundskole etableret i 1799, hvis overordnede ledelse varetages af en forældrevalgt bestyrelse. Skolen har en lang og spændende historie, der er rundet af en grundtvigiansk tilgang til læring og udvikling. Vores hverdag er præget af flere stærke traditioner, som f.eks. den fælles start på dagen med en sang fra Højskolesangbogen. I dag har skolen 290 nysgerrige elever af begge køn og 35 engagerede medarbejdere. Indskolingen og mellemtrinnet har et spor, udskolingen to. Udover de tretten klasser, rummer skolen også en pædagogisk ambitiøs SFO, som benyttes af eleverne i 0.-3. klasse. Den ny skoleleder vil indgå i et tæt ledelsesteam med viceskolelederen og leder af fritidsordningen.

...........................................................................................................

Læs mere om skolen, dens historie, formål, værdier m.m. på skolens hjemmeside: www.doettreskolen.dk. Hvis du har spørgsmål om skolen, er du velkommen til at kontakte fungerende skoleleder Mette Bitsch Johansen på enten telefon 32 57 45 53 eller mail mettebj@cd1799.dk. Spørgsmål om stillingen som skoleleder kan rettes til bestyrelsesformand Trine Brinkmann på enten mobil 20 29 00 19 eller på mail tnielsen70@gmail.com.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Christianshavns Døttreskole
Dronningensgade 67
1420 København K
Tlf
32574553
Kontaktperson
Mette Bitsch Johansen
Tlf
32574553
Adresse
Dronningensgade 67
1420 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2018
Udløber
25-04-2018
Kviknummer
LJA-58268633
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed