Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viceskoleleder til Heldagsskolen Fuglsanggård

Heldagsskolen Fuglsanggård

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
02-11-2018
Kontakt
Heldagsskolen Fuglsanggård
Fuglsanggårds Allé 10
2830 Virum
Tlf
45 83 85 58
Kontakt
Neel Bjerregaard 
Tlf
45284510/21208117
Fuglsanggårds Allé 10
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2018
Udløber
19-11-2018
Kviknummer
LJA-67389085
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

image

Vil du være med til at udvikle det bedste specialpædagogiske læringsmiljø med elevernes læring, trivsel og dannelse i centrum. Hos os kan du blive en del af vores ledelsesteam, som vægter tæt teamsamarbejde, humor og udvikling højt.

Heldagsskolen Fuglsanggård, tilbyder et attraktivt job på en fantastisk arbejdsplads. Skolen ligger i Virum, hvor den er fordelt på to matrikler for henholdsvis de yngste elever og de ældste. I alt 56 elever fra 0. - 9. kl. fordelt i seks grupper. Personalet består af pædagoger og lærere i alt 30 medarbejdere, der samarbejder om elevernes hverdag.

Ligeledes er der tilknyttet psykolog, skolesocialrådgiver og vi har et tæt samarbejde med Center for Social indsats. Vi har løbende optag via visitationsudvalg fra kommunens almene skoler.

Fælles for eleverne på Heldagsskolen er, at de har brug for et overskueligt og struktureret læringsmiljø, der kan tilgodese den enkelte elevs personlige og faglige udvikling samt rette fokus på at udvikle sociale kompetencer og relationer til at kunne indgå og deltage aktivt i fællesskaber.

Du vil blive en del af et ledelsesteam, som består af skoleleder og viceskoleleder samt kontorleder. Vores udgangspunkt er elevcentreret ledelse, og i hverdagen er vi tilgængelige og nyder godt af at kunne bruge hinanden til sparring generelt og i tilspidsede situationer, der kræver handling.

Derudover har vi et læringsteam, med en læringskoordinator i spidsen, som arbejder med pædagogisk udvikling.

Vi indgår med engagement i fælleskommunale udviklingsprojekter og er gode til at få skabt meningsfuldhed i vores lokale kontekst. Centralt for Heldagsskolen er, at vi er i gang med at udarbejde et læringsgrundlag, der sammen med arbejdet med syv karaktertræk som en fælles markør for elevernes udvikling, livsduelighed og dannelse, skal udgøre vores fælles pædagogiske platform.

Heldagsskolen Fuglsanggård vægter skolefaglig såvel som specialpædagogisk udvikling højt. Hos os tænker vi at læring og social-, personlig- samt faglig udvikling går hånd i hånd som en del af vores daglige arbejde.

 

En af opgaverne er ansvaret for en af skolens afdelinger. Hvilken kan vi drøfte alt efter dine kvalifikationer og fordeling i teamet. Som leder på Heldagsskolen er sparring og nærvær i hverdagens praksis en central del af din opgave.

Vi forventer desuden, at du har flair for administrative opgaver, da du vil få ansvaret for personalets opgaveoversigter og fagfordelingen. I det hele taget må du gerne være begejstret for regneark og it.

Du må gerne have en diplom i ledelse eller et ønske om at tage denne uddannelse.

Som person søger vi en viceskoleleder, der er nærværende, har gode specialpædagogiske kompetencer og kan omsætte udvikling til praksis i tæt dialog med kolleger og personale. Du skal være empatisk og engageret, brænde for vores elevtyper og have blik for forskellige løsninger samt en inkluderende tilgang.

Vil du vide mere

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Neel Bjerregaard på 45284510 eller nebj@ltk.dk

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold fastsættes iht. gældende overenskomst.

 

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 22. november. Anden samtale onsdag den 28. november 2018.

 

Tiltrædelse 1. januar 2019

 

Ansøgningsfrist: 19. november 2018 kl.: 12:00

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte
Neel Bjerregaard
Skoleleder
Tlf.: 45284510
 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Heldagsskolen Fuglsanggård
Fuglsanggårds Allé 10
2830 Virum
Tlf
45 83 85 58
Kontaktperson
Neel Bjerregaard 
Tlf
45284510/21208117
Adresse
Fuglsanggårds Allé 10
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2018
Udløber
19-11-2018
Kviknummer
LJA-67389085
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed