Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en specialpædagogisk konsulent til Center for Skole og Dagtilbud

Center for Skole og Dagtilbud

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
21-12-2018
Kontakt
Center for Skole og Dagtilbud
Egevangen 3B
2980 Kokkedal
Tlf
61690530
Kontakt
Marianne Ingeholm Larsen Anne N. Poulsen
Tlf
25518957/21224225
Egevangen 3B
2980 Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
21-01-2019
Kviknummer
LJA-69029551
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vi søger en specialpædagogisk konsulent til Center for Skole og Dagtilbud

Er du vores nye specialpædagogiske konsulent, som brænder for både den administrative og faglige opgave inden for den vidtgående specialundervisning?

Opgaverne spænder over koordineringsopgaver i forhold til elever på specialskoler og elever, der modtager undervisning på opholdssteder, i kommunale dagbehandlingsskoler med intern skole, elever på specialefterskoler, deltagelse i revisitationsmøder, opfølgning og samarbejde med forældre, rådgivere m.fl.

Du er fast medlem af kommunens fælles visitationsudvalg, hvor du både deltager som faglig rådgiver og har sekretariatsfunktion med, hvad der dertil hører. Derudover vil dine arbejdsopgaver fx være samarbejde omkring skoleplaceringer af elever med vidtgående specialundervisningsbehov, PPR-opgaver i forhold til fx visitation til STU og løbende budgetopfølgning på aktive sager.

Din base vil være Center for Skole og Dagtilbud på Rådhuset i Kokkedal, hvor du bliver en del af en enhed på ca. 17 medarbejdere. Udover skoleteamet er vi et dagtilbudsteam og et administrativt team. Selvom medarbejderne er knyttet til hvert sit team, arbejder vi ofte på tværs for at understøtte den røde tråd i barnets liv 0 18 år.

Dine nærmeste daglige samarbejdspartnere i forhold til specialundervisningsområdet i Center for Skole og Dagtilbud vil være den faglige koordinator for inklusions- og specialundervisning i almenområdet, den specialpædagogiske administrative medarbejder, center og skoleledelser, Center for Familie og Handicap og Center for Økonomi og Indkøb.
 
Vi er en aktiv og engageret afdeling, der til tider er præget af intens aktivitet og korte deadlines. Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med hinanden og kolleger i andre dele af organisationen. Skoleteamet består af medarbejdere med forskellige profiler. Vores opgaver spænder fra specifikke opgaver vendt mod skolerne som f.eks. inklusion, læsning og it og opgaver af mere generel administrativ karakter inden for skoleområdet.

Vi forventer, at du udover erfaring fra skoleverdenen også har erfaring fra specialundervisningsområdet fx fra en PPR-funktion. Der er stort politisk fokus på udviklingen af specialundervisningsområdet både fagligt og økonomisk.  Stillingen fordrer således en betydelig indsigt i den faglighed, som knytter sig til specialområdet og de konkrete opgaver, der er i stillingen, og forståelse for de styringsmæssige udfordringer, der er knyttet til området.

Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en tilsvarende funktion. Din baggrund kan være psykolog, lærer med videreuddannelse som cand.pæd.psyk. eller tilsvarende. Som person skal du være god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. En kernekompetence er evnen til samarbejde og kommunikere med både forældre, skoler og samarbejdspartnere på tværs. Stillingen fordrer du på en gang skal være lydhør og god til at indgå i relationer samtidigt med, at du også skal kunne stå fast.

Jobfunktionen fordrer en høj grad af selvstændighed og en del møder ud af huset. Du skal være struktureret og god til at danne dig overblik, holde fokus og følge opgaver helt til dørs også de administrative opgaver, der er knyttet til funktionen.

Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse og har du lyst til at sætte dig selv og dine kompetencer i spil i forhold til de beskrevne opgavetyper, glæder vi os til at høre fra dig. Henvendelse om stillingen til centerchef Marianne Ingeholm Larsen, 25 51 89 57 eller faglig koordinator for inklusion og specialundervisning Anne N. Poulsen, 21 22 42 25.

Stillingen er på 37 timer med ansættelse snarest muligt, dog senest 1. marts 2019.
Ansøgningsfrist er den 21. januar kl. 12.00, og ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Løn efter gældende overenskomst. Kørekort er nødvendigt. Du kan læse mere om kommunen på www.fredensborg.dk

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Center for Skole og Dagtilbud
Egevangen 3B
2980 Kokkedal
Tlf
61690530
Kontaktperson
Marianne Ingeholm Larsen Anne N. Poulsen
Tlf
25518957/21224225
Adresse
Egevangen 3B
2980 Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
21-01-2019
Kviknummer
LJA-69029551
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed