Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tysklærer til True North Efterskole

True North Efterskole Snaptun

Hedensted, Østjylland

Indrykket
28-09-2018
Kontakt
True North Efterskole Snaptun
Havnevej 11
7130 Juelsminde
Kontakt
Karen Marie Madsen
Tlf
4173 4127
Havnevej 11b
7130 Juelsminde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-09-2018
Udløber
28-10-2018
Kviknummer
LJA-66011161
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning, Tysk

True North Efterskole søger lærer til undervisning i tysk

Vi har brug for dig på et stærkt hold på True North Efterskole. Du kan være lærer- eller universitetsuddannet. Det vigtigste er, at din faglige ekspertise er høj, og at din personlige gennemslagskraft er over det sædvanlige.

Undervisningen på True North Efterskole er nøje overvejet og baseret på nyere empirisk forskning. Derudover er vi grundlæggende optagede af forskningsresultater fra positiv psykologi og styrkebaseret læring. Skolen er privilegeret med en bestyrelse, der rummer flere danske forskere, dygtige skolefolk og konsulenter. De er alle eksperter i uddannelse. Det giver en sikker kurs for vores skole.

True North Efterskole er optaget af det, der rent faktisk virker

Faglighed, personligt lederskab og sociale kompetencerer det, der for os definerer et menneske i balance. Det er det, der er målet med efterskoleåret på True North Efterskole. I faget Unlocking Potential (UP) arbejder vi med temaer som f.eks. mindset og personligt lederskab. Vi trækker elevernes erfaringer og fremskridt herfra med ind i den prøveorienterede undervisning og skolens valgfag, som vi er meget seriøse omkring.

True North Efterskole er en målrettet arbejdsplads.Derfor er det vigtigt for os at blive dygtigere og dygtigere. Vi lærertræning 3 uger om året og vi synes selv, vores faglige sparring er ud over det sædvanlige. Som ny lærer vil du modtage træning i True North-pædagogik både teoretisk og praktisk. På den made lever og udvikler vi vores pædagogik og idéer hver dag. Det giver dynamik i et solidt, samarbejdende fællesskab. 

Vi tror på, at rammer er med til at skabe gode resultater.Vi har en fantastisk beliggenhed ved vand og skov. Sammen med et køkken i topklasse giver det os de bedste muligheder. Vores nye hal og bygning samt uv.-lokaler tager ligeledes afsæt i forskning, og indebærer således også tydelig retning og struktur. Ledelsen uddelegerer gerne ansvar og har omvendt udtalte forventninger om, at tingene når i mål. Derfor er der også en stor grad af frihed og selvstyring i et lærerjob på True North Efterskole. Bl.a. får du fleksibel arbejdstid, rettereduktion og mulighed for kvalifikationsløn.

Vi er en skole på vej. Vi stiller høje krav til hinanden. Vi forventer, at du grundlæggende er både mentalt fleksibel og robust. Du skal kunne favne eleverne og skabe de bedste muligheder for faglig fordybelse, læring og trivsel.

Målet er, at den enkelte elev opnår de bedst tænkelige kompetencer og derved bidrager til et stærkt fællesskab.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

 

Ansøgning sendes hurtigst muligt til forstander Karen Marie Madsen på km@truenorthefterskole.dk  - og du er også velkommen til at ringe på 41734127.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
True North Efterskole Snaptun
Havnevej 11
7130 Juelsminde
Kontaktperson
Karen Marie Madsen
Tlf
4173 4127
Adresse
Havnevej 11b
7130 Juelsminde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-09-2018
Udløber
28-10-2018
Kviknummer
LJA-66011161
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning, Tysk
Beliggenhed