Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To sektionsledere til Aarhus Kommune, Børn og Unge

Aarhus Kommune, Børn og Unge

Aarhus, Østjylland

Indrykket
10-01-2018
Kontakt
Aarhus Kommune, Børn og Unge
Grøndalsvej 2
8260 Viby J
Kontakt
Maria Schou
Tlf
5157 6992
Grøndalsvej 2
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
29-01-2018
Kviknummer
LJA-54424266
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

BØRN OG UNGE: TO SEKTIONSLEDERE TIL AFDELINGEN LÆRING OG UDVIKLING

19christian.jpg


Om jobbet

Børn og Unge: To sektionsledere til afdelingen Læring og Udvikling.

Vil du være drivkraft i arbejdet med at skabe sammenhæng mellem de strategiske mål og det faglige arbejde for byens børn og unge? Har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation? Så er du måske en af Læring og Udviklings nye sektionsledere.

Læring og Udvikling omorganiserer og søger to sektionsledere til sektionerne Kvalitet og Samarbejde og Uddannelse og Forebyggelse. Som sektionsleder bliver du del af en afdeling, som både skal understøtte politisk-demokratiske og lokale pædagogiske processer. Her får du en nøglerolle med din faglige ballast, organisatoriske erfaring og ledelseskompetence. Du og din nye kollega får begge personaleansvar for ca. 13 engagerede medarbejdere og bliver del af et velfungerende ledelsesteam, der er sammen om at løse opgaverne og i fællesskab indfrier målsætningerne for Læring og Udvikling.

Som sektionsleder for Kvalitet og Samarbejde får du ansvarfor en række opgaver inden for kvalitetsudvikling, data, tilsyn, bestyrelser, økonomi og administration. Du har en relevant akademisk uddannelse, stærke analytiske og metodiske kompetencer og erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Desuden ser vi gerne, at du har erfaring med ledelse og har interesse i at arbejde med arbejdsmiljø og social kapital.

Som sektionsleder for Uddannelse og Forebyggelse får du ansvarfor at understøtte politiske beslutningsprocesser og tværmagistratsligt samarbejde. Du får et tæt samarbejde med skoler og FU frem mod udvikling af indsatser i udskoling og overgange til ungdomsuddannelser og ifht. understøttelse af pædagogiske initiativer frem mod medborgerskab og demokrati samt kriminalitetsforebyggelse og antiradikalisering. Du har et indgående kendskab til skoleområdet - eksempelvis udskoling. Endeligt har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og gerne erfaring med ledelse.

Din profil

For begge sektionslederstillinger gælder det at du har analytiske evne og strategiske forståelse og kan bidrage med en sikker organisatorisk procesledelse. Som person er du samarbejdsorienteret og en god kommunikator.

Derfor skal du vælge os

I begge sektionslederstillinger får du fagligt kompetente og engagerede medarbejdere og kolleger samt en bred kontaktflade i kraft af din deltagelse i tværfaglige projekter og driftsopgaver på tværs af Pædagogisk Afdeling, Børn og Unge og Aarhus Kommune. Du bliver del af en udviklingsorienteret organisation, hvor du har mulighed for at udvikle dit eget ledelsesrum og sætte dit aftryk på den aktuelle dagsorden inden for dit eget fagfelt.

Læs mere om begge sektionslederstillinger i Job- og Kravprofilen: www.bujob.dk/100118

Løn og ansættelsesvilkår

For begge stillingers vedkommende er der tale om en fast stilling på fuld tid. Lønniveauet aftales ud fra gældende overenskomst, eventuelle aftaler om lokal løndannelse og dine kompetencer i relation til stillingen.

Vi håber at du kan tiltræde 1. april 2018.

Ansøgningsfrist:Ansøgning og bilag skal fremsendes elektronisk og være Børn og Unge i hænde senest 29. januar 2018.

Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Maria Schou, telefon 5157 6992 eller HR-konsulent Elsebeth Nielsen, telefon 4185 7432.

Ansøgning

Klik på nedenstående link for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Om os

Som leder i Aarhus Kommune, Børn og Unge arbejder du i et 018 års perspektiv med barnet og den unge i centrum. Aarhus Kommunes skoler, dag- og fritidstilbud vil gøre børnene så dygtige som de kan, og derfor arbejder hele organisationen med at etablere stærkere fællesskaber med fokus på progression for alle og en videns- og datainformeret praksis. Du bliver en del af et ambitiøst og innovativt samarbejde, der går forrest når det gælder nytænkning og digitalisering. Børn og Unge understøtter kontinuerligt kompetenceudvikling af både ledere og medarbejdere.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune, Børn og Unge
Grøndalsvej 2
8260 Viby J
Kontaktperson
Maria Schou
Tlf
5157 6992
Adresse
Grøndalsvej 2
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
29-01-2018
Kviknummer
LJA-54424266
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed