Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To engagerede lærere til tidsbegrænsede stillinger på Skolen ved Bülowsvej

Skolen ved Bülowsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
13-11-2017
Kontakt
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontakt
Thomas Johansen
Tlf
2898 0506
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2017
Udløber
24-11-2017
Kviknummer
LJA-51190903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Dansk, Dansk som andetsprog, Natur/teknologi, Tysk

 
To engagerede lærere til tidsbegrænsede stillinger på Skolen ved Bülowsvej
 
Da en af vores lærere skal på barsel og en anden er blevet konstitueret indskolingsleder, søger vi to lærere med ansættelse fra 1. januar og måske før. Vi er en udviklingsorienteret skole, der tager udgangspunkt i, hvor energien befinder sig og sigter mod at give alle rammer for selvstændigt at kunne agere i de pædagogiske handlerum. Sidste skoleår fik vi tildelt Frederiksberg Kommunes innovationspris for udvikling af skolen, og vi søger derfor først og fremmest efter medarbejderprofiler, der har lyst til at videreføre vores spændende skole sammen med os, og som er i stand til at tage et professionelt ansvar. Så hold dig ikke tilbage, hvis linjefagskombinationen ikke matcher 100%:
 
Stilling 1 - Vi søger en lærer til et barselsvikariat på et år til vores indskoling med linjefags- eller linjefagslignende kompetencer indenfor følgende fag:
 • Dansk
 • DSA
 • N/T
Du er meget velkommen til at kontakte indskolingsleder Thomas Johansen på 2898 0506 for at høre nærmere om stillingen i indskolingen. Ansøgningsfrist er fredag d. 24. november kl. 12.00 og vi afholder samtaler mandag den 27. november og tirsdag den 28. november
 
Stilling 2 - Vi søger en lærer til vores udskoling i en stilling frem til 1. maj med linjefags- eller linjefagslignende kompetencer indenfor følgende fag:
 • Biologi
 • Tysk
 • N/T
Du er meget velkommen til at kontakte souschef Lars Westh på 2898 0591 for at høre nærmere om stillingen i udskolingen. Ansøgningsfrist er ligeledes fredag d. 24. november kl. 12.00 og vi afholder samtaler løbende.
 
Vi arbejder årgangsbaseret i teamet og underviser indenfor afdelingen i et tæt professionelt og nærværende samarbejde. Vi vægter derfor, at vores medarbejdere:
 • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
 • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
 • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
 • er selvstændige og kan træffe kvalificerede beslutninger på egen hånd
 • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
 
På Skolen ved Bülowsvej har vi i dette skoleår særligt fokus på to elementer i reformen: Faglighed og samarbejdskultur. Vi arbejder med faglige fællesskaber i afdelingerne, en nytænkning af ressourceteamets og vejlederfunktionernes rolle i samarbejdet, synlig læring samt inkluderende læringsfællesskaber. Det er vores mål, at alle børn er i positiv udvikling og vi arbejder ud fra tre overordnede læringsvisioner:
 
Alle ved, hvad de lærer alle er en del af læringsfællesskabet - alle respekterer læringsfællesskabet
 
Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Personalet består af ca. 120 medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet. Nyansatte får tildelt en tutor i afdelingen, og vi har Frederiksbergs bedste personaleforening.
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og privat straffeattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden. 
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontaktperson
Thomas Johansen
Tlf
2898 0506
Adresse
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2017
Udløber
24-11-2017
Kviknummer
LJA-51190903
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Dansk, Dansk som andetsprog, Natur/teknologi, Tysk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan