Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til naturfag, kulturfag og praktisk-musisk

Clio Online

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-03-2018
Kontakt
Clio Online
Esplanaden 8A, 2. sal
1263 København K
Tlf
53555320
Kontakt
Marie Danø
Tlf
40471123
Esplanaden 8A, 2. sal
1263 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-03-2018
Udløber
27-04-2018
Kviknummer
LJA-58354877
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Historie, Kristendomskundskab/religion, Lederjob, Natur/teknologi, Samfundsfag

Brænder du for at skabe de bedste læremidler med stor faglighed og masser af sparring og idéudvikling? Sætter du en ære i at skabe rum og mulighed for at sikre de bedste rammer og udviklingsmuligheder for et team, og vil du gerne være med til at sikre et godt produktionsflow? Så er jobbet som teamleder hos Clio Online måske lige noget for dig.

Om jobbet
Du vil blive den ene af to teamledere for vores digitale redaktører. Dine arbejdsopgaver vil variere meget fra mere administrative opgaver til udviklingsprojekter på redaktionen. Dine vigtigste opgaver er at skabe gode forudsætninger for dit teams trivsel og udvikling samtidig med, at du skal sikre et flow i produktionsplaner med løbende deadlines og høj kvalitet. Du skal her understøtte, vejlede og sparre med redaktørerne i deres daglige arbejde med at udvikle og redigere indhold, herunder årsplaner, undervisningsforløb, tekster, aktiviteter, evalueringsopgaver og prøver.

Vi arbejder tæt sammen med vores svenske redaktion, og du skal derfor også være med til at sikre et godt samarbejde og god produktionsplanlægning på tværs af sundet. Du vil en stor del af din tid sidde med ledelsesopgaver, men der vil også være tidspunkter, hvor du skal indgå i produktionen inden for et eller flere fagområder samt projektlede forskellige projekter inden for teamet.

Om dig
Du er uddannet lærer gerne med linjefag inden for naturfag eller kulturfag, og så har du evt. ledelseserfaring med stor indsigt i hele grundskolen og digitale læremidler. Du er en stærk didaktiker, som har erfaring med løbende at give og modtage feedback og sparring, og som altid ser på udviklingsmulighederne. Du trives med mange forskellige typer arbejdsopgaver; fra drift og budgetter til større didaktiske udviklingsprojekter og personaleledelse. Du reflekterer hele tiden over din egen adfærd og praksis med fokus på, hvad der fungerer, og hvad der kan gøres endnu bedre. Og så er du vild med at finde på nye løsningsmuligheder og tiltag. Du trives i et højt tempo med mange forskellige bolde i luften, hvor du godt ved, at du ikke altid kan gøre alting helt perfekt som leder.

Teamet består af både kulturfag, naturfag og praktisk-musisk. Vi forventer ikke, at du er lige fagligt kompetent inde for alle områder, men det er vigtigt, at du som teamleder kan sætte dig ind i de forskellige fagområder, såvel som være med til at give en didaktisk sparring og feedback.

Da vi er en kommerciel virksomhed, er det nødvendigt, at du har kommerciel forståelse og ønsker at forstå og gå i dialog med alle vores brugere igennem brugerundersøgelser, marketing og implementering.

Kom i ansøgningen ind på følgende:

 

      Hvorfor vil du gerne være leder?

      Hvad kendetegner en god leder for dig?

      Hvad kendetegner en god digital undervisning?

Om os
Clio Online er Danmarks største digitale undervisningsforlag. Vi laver 100 % digitale læremidler. Clio Online startede som en idé. En idé om at revolutionere undervisningen et fag ad gangen. I dag er vi 130 engagerede kolleger, der alle brænder for at udvikle og tænke digital læring på nye måder. Det er med til at gøre vores læringsportaler de bedste digitale undervisningsmidler på markedet. Læs mere på www.clioonline.dk .

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Clio Online
Esplanaden 8A, 2. sal
1263 København K
Tlf
53555320
Kontaktperson
Marie Danø
Tlf
40471123
Adresse
Esplanaden 8A, 2. sal
1263 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-03-2018
Udløber
27-04-2018
Kviknummer
LJA-58354877
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Historie, Kristendomskundskab/religion, Lederjob, Natur/teknologi, Samfundsfag
Beliggenhed