Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Autisme Center Vestsjællands Ungenområde

Autisme Center Vestsjælland

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
02-01-2019
Kontakt
Autisme Center Vestsjælland
Rosenkildevej 85
4200 Slagelse
Tlf
58502709
Kontakt
Cathrine Lyster
Tlf
51 59 32 80
Rosenkildevej 85
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-01-2019
Udløber
15-01-2019
Kviknummer
LJA-69029557
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob, Øvrige Job

Vi har en ledig stilling til dig, der evner at se, høre og forstå andre mennesker. Dig, der lytter, til det, der ikke nødvendigvis siges højt, som har ledelsesmæssig gefühl, og som kan definere dit eget ledelsesrum. Du skal have administrative færdigheder, og du skal være tydelig og velformuleret i skrift og tale.

Det er et krav, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for pædagogik og/eller undervisning eller anden beslægtet baggrund, og meget gerne med erfaring ift. at arbejde med årsnormer og KMD Opus. Det er nødvendigt, at du er i stand til at lede i forskellige arbejdsfællesskaber, hvor du skal være autentisk og lede medarbejdere, hvor nærvær og interesse for den enkelte i helheden er vigtig.

Vores overordnede strategi for at understøtte gode liv er faglig udvikling, som du vil få ansvar for at implementere. Vi er midt i et omfattende 6-ugers uddannelsesforløb på diplomniveau eller fagspecifikt niveau for alle fastansatte pædagoger, pædagogmedhjælpere og lærere, og du skal som teamleder i særlig grad understøtte kundskabsbaserede adfærdsændringer og praksisnær kompetenceudvikling. Dette er både af den enkelte medarbejder som individ og som individ i fællesskabet. Vi har tydelige - og ufravigelige - forventninger til, at du indgår som en aktiv og givende del af dette.  

Ungeområdet består pt. af Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse-tilbud (STU), kollegiedel (66.6 og 107), et botræningstilbud (107) samt Klar Til Start. Det er et område, hvor opgaver og behov fra vores samarbejdspartnere kræver, at vi er fleksible og smidige i vores måder at udøve støtte på, samt i vores organisering af tilbuddene. Dette betyder, at området, som det ser ud i dag organisatorisk, måske er anderledes inden for kort tid.

Du vil have direkte personaleansvar for hele området samtidig med, at du indgår i et tæt samarbejde med dine teamlederkollegaer fra hhv. Børne- og Skoleområdet, samt områdeleder. Vores fokus er på faglig styrkelse af hele Ungeområdet samt en udvikling af tilbuddet, hvorfor du skal være visionær og brænde for at skabe det bedst mulige ungetilbud i samarbejde med områdets medarbejdere. Med andre ord; Virkelig have ambitioner og noget på hjerte i forhold til ungemiljøer.

Som teamleder skal du kunne oversætte lovgrundlaget og skabe refleksion hos såvel medarbejdere, kollegaer som hos dig selv. Den pædagogiske og didaktiske praksis afspejler forståelse for, at vi arbejder med unge mennesker på vej ud i voksenlivet, og vi tager afsæt i det etiske landskab med respekt for den enkelte unge.

På Autisme Center Vestsjælland har vi flere lederfællesskaber. Den overordnede strategiske ledelse varetages og udøves af områdeledelsen. Den daglige drift og den strategiske ledelse inden for de enkelte områder udøves af teamlederne i tæt samarbejde med områdelederen. Du skal forpligte dig til ledelse i disse forskellige fællesskaber og have forståelse for, at handlinger både har afsæt i den nære hverdagspraksis og i de større sammen-
hænge. Altså, du skal lede i relationer.

Autisme Center Vestsjælland er en af otte virksomheder inden for Handicap og Psykiatri i Slagelse Kommune. Vi har et politisk udvalg, der sammen med os har fokus på at understøtte det enkelte menneske. Vi tager i Slagelse Kommune afsæt i en recovery-orienteret tilgang til arbejdet med mennesker inden for Handicap og Psykiatri-området. Vi arbejder med at understøtte det enkelte menneskes mulighed for at skabe sit eget liv.

Vi bevæger os konstant og tilpasser os omskiftelige hverdage, politiske mål og vores egne ambitioner om at understøtte gode liv. For os er det at arbejde i forpligtende faglige fællesskaber nødvendigt og værdifuldt.

Vi forventer, at evt. spørgsmål

til stillingen afklares inden ansøgning.
Du er velkommen til at komme på besøg, efter aftale med
  • områdeleder Cathrine Lyster på tlf. 51 59 32 80

Eller læse mere på Autisme Center Vestsjællands hjemmeside (nyt vindue).

Stillingen er på 37 timer.

Løn i henhold til lokal forhåndsaftale.

Ønsket opstart

1. marts 2019 eller snarest muligt.

Der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist

  • 15. januar 2019

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag 24. januar 2019.

 

Søg stillingen

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Autisme Center Vestsjælland
Rosenkildevej 85
4200 Slagelse
Tlf
58502709
Kontaktperson
Cathrine Lyster
Tlf
51 59 32 80
Adresse
Rosenkildevej 85
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-01-2019
Udløber
15-01-2019
Kviknummer
LJA-69029557
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob, Øvrige Job
Beliggenhed