Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tale-hørelærer eller audiologopæd - barselsvikar

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
08-07-2017
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Egedal
Kontakt
Lisbeth Riiskjær
Tlf
72598009
3650 Egedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2017
Udløber
10-08-2017
Kviknummer
LJA-47564362
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Center for Skole- og Dagtilbud/CULT søger en tale-høre-lærer eller audiologopæd på 37 timer ugentligt til ansættelse i barselsvikariat fra den 1. september 2017 til 1. maj 2017

CULT (kompetencecenter for børn og unges udvikling, læring og trivsel) består af psykologer, sproggruppepædagoger, læsekompetencecenteret, flyverkorpset og i alt 7 tale-hørelærere.

Vi vægter at etablere sammenhængende udviklingsforløb, som sikrer udvikling, læring og trivsel for børn og unge.

Som tale-hørelærer vil du blive tilknyttet en række dagtilbud og skoler i et distrikt og evt. vores sproggruppetilbud. Vi har fonologigrupper samt en gruppe for børn med store sproglige vanskeligheder. Du mødes med kolleger til møder og i hverdagen på rådhuset, hvor vi har vores arbejdspladser til det administrative arbejde.

Du vil i samarbejde med dine kolleger udvikle og gøre brug af undersøgelser og konsultativt arbejde.

Du er professionel og solidt forankret i din faglighed, som du omsætter relevant og kreativt i det tværfaglige felt med kolleger og samarbejdspartnere, hvor du bl.a.:
Indgår i forpligtende samarbejder med forældre, dagtilbud, skoler og kolleger om udvikling af børns sprog og kommunikation.
Bidrager både konsultativt, praktisk og deltagende i udvikling af sproglige og kommunikative indsatser og projekter i dagpleje, vuggestuer, børnehaver, skoler, CULT m.v.
Tilrettelægger, igangsætter og forestår undervisnings- og udviklingsforløb for børn, som har brug for særlige og specifikke sproglige og kommunikative indsatser i dagpleje, vuggestuer, børnehaver, skoler.

Vi forventer at du:

   • Er audiologopæd eller uddannet fra UC/ DPU med specialerne tale-, høre- og sproglige vanskeligheder.
   • Er optaget af det inkluderende og tværfaglige samarbejde på dagtilbuds- og skoleområdet og lyst til at medvirke til at udvikle almenmiljøernes kompetence til inklusion af børn i sproglige vanskeligheder, via vejledning af medarbejdere, faggrupper og eksterne samarbejdsparter på daginstitutions- og skoleområdet, så kvaliteten i inklusionsindsatsen bliver endnu bedre. Vores vision og organisering fordrer, at du kan arbejde tæt sammen med andre fagligheder, og at du tør sætte din egen faglighed i spil sammen med kolleger og samarbejdspartnere.
   • Er imødekommende, reflekteret og tydelig samt evner at have mange bolde i luften og kan bevare roen i en travl hverdag.

Vi tilbyder et spændende, udfordrende og alsidigt job, hvor du kan være med til at præge udviklingen af et godt mono- og tværfagligt arbejdsmiljø, i samarbejde med gode og engagerede kolleger.

Vi forventer, at du som person har den robusthed og vedholdenhed, vi ved, det kræver.

Forventet tiltrædelse:1.september 2017 eller snarest herefter

Løn og ansættelsesvilkår: Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Lisbeth Riiskjær på tlf. 72598009 eller e-mail lisbeth.riiskjaer@egekom.dk.
Du kan ligeledes kontakte tillidsrepræsentant Kirsten Arnesen på tlf. 72596575

Ansøgningsfrist: Den 14. august kl. 12:00.
Ansøgning med eksamenspapirer og andre relevante oplysninger, sendes til CSD elektronisk gennem linket i stillingsannoncen.

Ansøg nu
Lignende job

Østergades Apotek V/ Helle S. Sørensen
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Egedal
Kontaktperson
Lisbeth Riiskjær
Tlf
72598009
Adresse
3650 Egedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2017
Udløber
10-08-2017
Kviknummer
LJA-47564362
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan