Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagog til 10. klasse Gribskov

Nordstjerneskolen

Gribskov, Nordsjælland

Indrykket
22-08-2017
Kontakt
Nordstjerneskolen
Broagervej 26
3200 Helsinge
Tlf
48712170
Kontakt
Signe Gylling
Tlf
72 49 78 53
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-08-2017
Udløber
20-09-2017
Kviknummer
LJA-48729321
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning

Om dig og om jobbet

Vi søger en specialpædagog, som vil være en del af et team, hvor der er et tæt samarbejde og et fælles ansvar for undervisningen af de unge i 10. klasse. Du vil få en særlig tilknytning til kommunens 10. klasse specialtilbud, som er et inklusionstilbud for sårbare unge med støttebehov tilknyttet den almene 10. klasse.

Gribskov Kommunes 10. klasse er en del af ungeområdet og nabo til biblioteket i Helsinge, Gribskov Produktionsskole og Nordstjerneskolen. 10. klasse har lokalefællesskab med UU-Gribskov, kommunens modtageklasser for unge mellem 14-18 år og er organisatorisk en del af Nordstjerneskolen. Det overordnede mål med inklusionstilbuddet i 10. klasse er, at de unge bliver klar til at gennemføre en ungdomsuddannelse efter 10. klasse.
 
  • Du er uddannet pædagog og har en relevant efteruddannelse i specialpædagogik.
  • Du har erfaring med specialpædagogik i praksis og gerne med unge.
  • Din tilgang til børn/unge og voksne er anerkendende, og du er god til at danne relationer.
  • Du tager udgangspunkt i de unges ressourcer og potentialer.
  • Du har en nysgerrighed og lyst til dialog omkring elevers trivsel og faglighed. Da eleverne har meget forskellige forudsætninger, kræver det et fokus på relationer, motivation og differentiering.
  • Du evner og har lyst til at være i et arbejdsmiljø, hvor der er et tæt samarbejde og fælles planlægning af undervisning og andre aktiviteter.
  • Du kan bevare roen og fremstå som en tydelig og troværdig voksen, der har øje for den unges hensigt med sine handlinger og kan agere med forståelse for den unges perspektiv.

Den ledige stilling er en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om arbejdsstedet

10. klasse Gribskov er i en spændende udviklingsproces med fokus på at skabe et unikt skoletilbud med en stærk og attraktiv profil. Her tages udgangspunkt i de succeser og styrker, som 10. klassecentret har. I denne proces er der højt til loftet og stor åbenhed blandt personalet i forhold til at arbejde med nye initiativer. Der arbejdes desuden med en klar kommunikation i det omgivende samfund, så 10. klasse Gribskov kan blive det foretrukne valg for endnu flere af de elever i Gribskov Kommune, der vælger 10. klasse.

Nordstjerneskolen har ca. 700 elever i en stor nybygget skole i Helsinge med 0.-10. årgang med Ungecenter, Bibliotek og Svømmehal.

Vi arbejder ud fra Nordstjerneskolens udviklingsplan 2013-18, som findes på skolens hjemmeside. Vi har fokus på trivsel og et højt fagligt niveau. Vi arbejder med en anerkendende pædagogik med bevidsthed om kommunikation og motivation.

Skolen er særdeles udviklingsorienteret og har bl.a. rullende skolestart, fokus på målstyret undervisning og linjer i udskolingen. Vi har et veludviklet kompetencecenter og arbejder ud den systemiske og narrative tænkning og med Signs of Safety som gennemgående metode.

Skolen har egen socialrådgiver tilknyttet og har et velfungerende samarbejde med psykologer, rådgivere og familiekonsulenter.
Vi har et godt kollegialt fællesskab, hvor vi har respekt og omsorg for hinanden.

Ansættelsessted

Uddannelsescentret, Nordstjerneskolen, Gribskov kommune.

Gribskov Kommunes værdier er styrende for hverdagen på Nordstjerneskolen og er konkretiseret i principperne, som findes på skolens hjemmeside og 10. Klasse Gribskovs hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for 10. klasse Signe Gylling, tlf. 7249 7853.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være os i hænde senest onsdag den 20. september kl. 12.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Nordstjerneskolen
Broagervej 26
3200 Helsinge
Tlf
48712170
Kontaktperson
Signe Gylling
Tlf
72 49 78 53
Adresse
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-08-2017
Udløber
20-09-2017
Kviknummer
LJA-48729321
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan