Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Speciallærer til udskolingen på Grønnevang Skole

Grønnevang Skole

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
23-06-2017
Kontakt
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontakt
Anja Athar
Tlf
72 32 73 40
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2017
Udløber
24-08-2017
Kviknummer
LJA-47076410
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Specialundervisning

Kompetencecentret, en del af Grønnevang Skole i Hillerød Kommune, søger en lærer med specialpædagogisk viden og erfaring til de ældste elever i specialklasserækken.

Om Grønnevang Skole

Grønnevang Skole ligger på flere matrikler og er i almenskolen opdelt i 0. til 5. årgang og 6. til 9. årgang. Det understøtter vores mulighed for at skabe et specialiseret børne- og ungemiljø. Vi har omkring 1000 elever, og vi har plads til flere, men selvom det lyder af mange, så medfører afdelingsopdelingen, at hver afdeling har en overskuelig størrelse, samtidig med at vores størrelse giver os mange spændende muligheder.

Kompetencecenter Grønnevang er en del af Grønnevang Skole. Der går ca. 75 elever i skolens 2 specialklasserækker. Den ene klasserække for elever i generelle indlæringsvanskeligheder, den anden er for elever i tale-læse-sprog-vanskeligheder. Der er desuden en LST-kursusfunktion, der ligesom specialklasserækkerne er et specialpædagogisk tilbud til alle folkeskoler i Hillerød og i andre kommuner. Eleverne i Kompetencecentret er kendetegnet ved at være i komplicerede læringssituationer. Læringen tager således udgangspunkt i elevernes kompetencer og potentialer.

Om stillingen

Vi søger en lærer, der kan varetage undervisning i specialklasserne i udskolingen i dansk og gerne andre humanistiske fag.

Vi tilbyder:
En stilling i Kompetencecentret, Grønnevang Skole med basis i afdelingen fra 6. til 9. årgang. Der er et tæt og forpligtende teamsamarbejde om undervisningsopgaven. Tilrettelæggelsen af daglige rammer med struktur, forudsigelighed og tydelighed er vigtige elementer.
  • En skole i en kommune, hvor der er lavet et forståelsespapir i samarbejde med lærerforeningen. Heri indgår en aftale om, at alle lærere efter eget valg har mulighed for at arbejde 5 timer om ugen hjemmefra. Vi har også arbejdspladser på skolen, så man er også meget velkommen til at arbejde her.
  • Gode fysiske rammer for både elever og personale i en helt ny-renoveret skole.
  • Og sidst men ikke mindst; et godt kollegialt miljø hvor vi glæder os til at tage imod dig. 

Vi ønsker os

En uddannet lærer til vores ældste specialklasse, gerne med specialpædagogik på linje eller med specialpædagogisk efteruddannelse. Vi ønsker os en lærer, som har kompetencer og lyst til at arbejde med specialpædagogiske læringsforløb i både dansk og andre fag, og som vil være en del af - og med til at videreudvikle:
  • Et stærkt fagligt miljø
  • En praksis der tager udgangspunkt i de elever, der er i klassen, og som målrettet vil lede både hele klassen og den enkelte elev mod en stærk både faglig, social og personlig udvikling i et fagligt og socialt fællesskab
  • En praksis hvor vi har udgangspunkt i et resursesyn hos vores elever, vores kolleger og os selv, og hvor udvikling og refleksion over andres og egen praksis er en selvfølge.
  • Og sidst men ikke mindst ønsker vi os en lærer, der har en positiv tilgang til, at ting kan lade sig gøre, men som også er i stand til at prioritere hensigtsmæssigt som fagprofessionelle, når tiden ikke rækker til at nå det hele. 

Ansættelsesvilkår

Vi ønsker os, at du kan starte fra den 1. oktober 2017.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte distriktsskoleleder Anja Athar på tlf. 72 32 73 40 / mail aath@hillerod.dk eller viceskoleleder Grethe Juul på tlf. 72 32 73 60 / mail grju@hillerod.dk .

Når du sender din ansøgning skal den sendes elektronisk, og der skal indgå CV og relevante eksamensbeviser og relevante udtalelser.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 24. august 2017, og vi holder samtaler den 28. august 2017.

Læs mere på www.hillerod.dk

Ansøg nu
Lignende job

Østergades Apotek V/ Helle S. Sørensen
Virksomhedsinformation
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontaktperson
Anja Athar
Tlf
72 32 73 40
Adresse
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2017
Udløber
24-08-2017
Kviknummer
LJA-47076410
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Specialundervisning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan