Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolen på Nyelandsvej søger barselsvikar i matematik til 5. årgang

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2017
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2017
Udløber
14-08-2017
Kviknummer
LJA-47288058
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Madkundskab, Matematik, Natur/teknologi

Skolen på Nyelandsvej søger en engageret og dygtig matematiklærer til vores 5. årgang. Skemaet omfatter bl.a. matematik i to klasser, madkundskab samt natur/teknik på årgangen. Du skal have stærke relationskompetencer, mestre klasseledelse og have lyst til at indgå i et tæt og forpligtigende teamsamarbejde på årgangen.
 
Stillingen er ledig pr. 1. oktober.
 
Hvem er vi?:
Skolen på Nyelandsvej vil være en fantastisk skole for børn og voksne, hvor læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær - en kreativ skole fuld af initiativ, lyst til læring, trivsel og bevægelse. Vi arbejder dedikeret med det forpligtigende fællesskab for børn og voksne. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling. Skolen som helhed arbejder ud fra værdierne ANSVARLIGHED, ANERKENDELSE OG RESPEKT.

På skolen går 864 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg tæt på metro og Frederiksberg Centeret. 1. august 2016 blev skolen opdelt i hhv. indskolings og udskolingsafdeling fordelt på to matrikler. Indskolingen for 0. 5. klasse ligger på Nyelandsvej og  udskolingsafdelingen for 6. 9. klasse er placeret på Lollandsvej.
 
I indskolingen har vi særlig fokus på udvikling af læringsmiljøer i fællesskab og i de enkelte teams. Skolens overordnede fokuspunkter er derudover samarbejde, inkluderende læringsfællesskaber, fleksibel skoledag og understøttende undervisning. På 5. årgang vil du blive en del af et engageret og faglig stærkt team, der glæder sig til at få nye faglige input og sparring fra deres nye kollega.    

Hvad kan vi tilbyde?:
Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne og pædagogerne på årgangen. AKT-lærere, læsevejledere, specialundervisere, supervisorer, skolebibliotekarer m.fl., bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og Klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet. 
 
Vi forventer, at du:
  • Er læreruddannet eller tilsvarende kompetencer.
  • Brænder for at undervise.
  • Har lyst til et tæt og forpligtigende teamsamarbejde
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • Er indstillet på at videreføre et godt skole-/hjemsamarbejde med skolens engagerede forældre
  • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
  • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen
     
Du er velkommen til at kontakte souschef Marianne Ilkjær eller administrativ leder Birgitte Flader på 38 21 09 00, hvis du vil høre mere om stillingen.
 
Vi vil meget gerne have din ansøgning senest den 14. august 2017. Du skal sende din ansøgning elektronisk ved at anvende knappen hvor der står: Send ansøgning. Der bliver afholdt ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfrist. 

Send ansøgning
 
Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden. Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 100.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job
Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2017
Udløber
14-08-2017
Kviknummer
LJA-47288058
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Madkundskab, Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan