Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Tønder Distriktsskole - genopslag

Tønder Distriktsskole

Tønder, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-06-2018
Kontakt
Tønder Distriktsskole
Holmevej 2
6270 Tønder
Kontakt
Per Hansen
Tlf
7492 9526
Wegners Plads 2
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-06-2018
Udløber
08-08-2018
Kviknummer
LJA-62277949
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Høje ambitioner for små og store

Skoleleder til Tønder Distriktsskole - genopslag

Vores nye distriktsskoleleder skal være ambitiøs. Det gælder ikke mindst på børnenes vegne. Du skal være drevet af et ønske om at ville noget mere med børnene. Alle børn skal blive så dygtige, som de kan, og det er et ansvar, du skal tage på dig. Du skal udvikle din organisation. 140 kompetente medarbejdere og ledere skal opleve, at deres kompetencer bruges og udvikles på tværs af skolen.

Du skal være ambitiøs på børnenes vegne i deres videre færd i ungdomsuddannelserne. Det samme gælder fødekæden ind i skolen, hvor oplevelsen skal være, at din skole tager medansvar for at lære børnene rigtig godt at kende, så vi ved, hvordan vi kan tage bedst muligt hånd om dem.

Det gælder din kommunikation. Du skal evne at fange ørerne hos børn og voksne. De vil følge dig ikke kun fordi det er dig, der i sidste ende bestemmer men fordi du kan begejstre dem.

Det gælder også dine menneskelige egenskaber. Du er bygget på et fundament af ordentlighed og respekt. Den respekt rækker så langt, at du siger til og fra, når du har noget vigtigt at sige vi ved, hvor vi har dig.

Det er meget, vi håber på, men vi har også noget stærkt at tilbyde her midt i marsken, i en af de smukkeste købstæder i Danmark. Du får kompetent hjælp til opgaven fra dine medarbejdere og elever med et godt fagligt udgangspunkt. Du får en medlevende bestyrelse, en chef og en forvaltning, der vil dig det rigtig godt, og nogle gode, konkurrencedygtige ansættelsesvilkår.  Ikke mindst får du brede rammer at arbejde inden for, når det kommer til den pædagogiske, didaktiske og organisatoriske udvikling på en skole, der rummer mere end 1/3 af kommunens skolebørn.

Stillingen besættes som udgangspunkt på kontraktvilkår på et niveau omkring 625.000 kr. Dertil kommer tillæg for kontrakt (15 %) samt pension.


Yderligere oplysninger
kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos Skole- og Dagtilbudschef Per Hansen, tlf. 7492 9526. Læs mere i den uddybende job- og personprofil på www.lundgaard-konsulenterne.dk og på www.toender.dk .

Ansøgning sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk , så den er modtaget senest den 8. august 2018 kl. 8.30.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Folkekirkens Skoletjeneste på Bornholm, v/Bornholms Provsti

Hvilsom Friskole og Fribørnehave
Virksomhedsinformation
Tønder Distriktsskole
Holmevej 2
6270 Tønder
Kontaktperson
Per Hansen
Tlf
7492 9526
Adresse
Wegners Plads 2
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-06-2018
Udløber
08-08-2018
Kviknummer
LJA-62277949
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed