Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Randersgades Skole

Randersgades Skole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2017
Kontakt
Randersgades Skole
Randersgade 38
2100 København Ø
Tlf
35380874
Kontakt
Søren Trier Høisgaard
Tlf
2835 5575
Randersgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2017
Udløber
03-04-2017
Kviknummer
LJA-43488337
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Ambitiøs og engageret skoleleder med udsyn søges til Randersgades Skole skolen med international profil pr. 1. juni 2017.

Ønsker du at være det samlende, empatiske midtpunkt for elever, forældre og medarbejdere på en udviklingsorienteret skole, der evner at være den lille skole med det store potentiale? 

Randersgades Skole er en velfungerende tosporet Østerbroskole, der danner ramme om 430 engagerede elever samt 45 kvalificerede medarbejdere. Vi ser god trivsel som et væsentligt parameter for, at eleverne udvikler kundskaber, selvværd og selvtillid samt udviser respekt og omsorg. Rummelighed, hjælpsomhed og anerkendelse er kendetegnende for vores skole. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en sammenhængende økonomi har Randersgades Skole et særligt godt fundament at bygge videre på.

Skolen har en international profil og har et stort netværk af samarbejdspartnere både lokalt, nationalt og internationalt. Randersgades Skole er heldig at stå foran en helhedsrenovering, som kan åbne op for nye pædagogiske muligheder.
 
I København har vi store forventninger til, at ledelsen af vores skoler foregår med et tydeligt fokus på udviklingen af skolen som læringsorganisation og med fokus på faglige mål og resultater. Det kræver en tydelig og stærk ledelse, som kan arbejde med klare mål og forventninger i dagligdagen og som kan sikre, at alle skolens medarbejdere arbejder i en fælles retning. Vi forventer derfor, at du som skoleleder i samarbejde med den øvrige ledelse er den primære drivkraft for skolens udvikling, der finder sted nu og fremadrettet.
 
Som skoleleder bliver det din opgave at være den, der tegner og samler skolen i forhold til elever, forældre, medarbejdere og andre interessenter.
 
Vi søger en leder, som

 • sætter børnenes læring og udvikling i centrum, så de efter endt skolegang har mulighed for at klare sig godt videre i ungdomsuddannelserne og i livet
 • har ledelseserfaring med baggrund i uddannelsesverdenen og har erfaring med at arbejde med læringsledelse
 • er en naturlig autoritet samt tydelig og synlig leder med en anerkendende, tillidsbaseret og inddragende ledelsesstil
 • kan mobilisere godt samarbejde med en ressourcestærk forældregruppe
 • har stærke kommunikative evner også gerne på engelsk
 • har strategisk blik for økonomi og administration
 • har mod til at træffe beslutninger, også når det bliver svært.

Vi tilbyder

 • du bliver en del af skolens ledelsesteam, som ud over dig består af skolens souschef
 • du vil møde 45 ansatte, der brænder for deres job og for at gøre en forskel for deres elever
 • du vil stå i spidsen for 430 glade og videbegærlige elever samt deres engagerede forældre
 • du kommer til at indgå i et læringsnetværk med områdets andre skoleledere og indgå i et bredt samarbejde med klyngeledere og andre ledere fra hele 0-18 års området.

Vi tilbyder løbende forskellige former for ledelsesudvikling med udgangspunkt i skoleledelsesprofilen http://www.kk.dk/sites/default/files/uploaded-files/Skoleledelsesprofil.pdf

Som skoleleder refererer du til områdechefen, der er ansvarlig for at sikre ledelsessparring og tværfaglig support til skolen.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte områdechef Søren Trier Høisgaard på 2835 5575, skolebestyrelsesformand Julie Nygaard Ulrik på 3034 1661 eller souschef Vibeke Backlund på 3538 0874. Vi forventer, at du besøger skolen og tager kontakt med skolens souschef herom. Se endvidere skolens hjemmeside www.randersgades-skole.dk.
 
Tiltrædelse den 1. juni 2017. Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 3. april 2017.
Ansættelsessamtaler afholdes den 19. og 24. april. I ansættelsesforløbet indgår en profiltest.

Børne- og Ungdomsforvaltningens opgave i Københavns Kommune er at drive og udvikle dagtilbud, skoler, fritids-, special- og sundhedstilbud af høj kvalitet. Sammen med forældrene skabes rammerne for, at alle københavnske børn og unge kan få en god udvikling og uddannelse, samt en sund opvækst, der kan danne grundlaget for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre.

 
 
Venlig hilsen
Københavns Kommune

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Randersgades Skole
Randersgade 38
2100 København Ø
Tlf
35380874
Kontaktperson
Søren Trier Høisgaard
Tlf
2835 5575
Adresse
Randersgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2017
Udløber
03-04-2017
Kviknummer
LJA-43488337
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan