Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Hadbjerg Skole

Hadbjerg Skole

Favrskov, Østjylland

Indrykket
03-08-2018
Kontakt
Hadbjerg Skole
Bavnehøjvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten
Tlf
89 64 48 00
Kontakt
Britt Lundkvist Ovesen
Tlf
42 39 89 24
Bavnehøjvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64069474
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Hadbjerg Skole tilbyder et job som skoleleder på en særdeles velfungerende skole med fokus på rummelighed i et aktivt landsbymiljø.

Skolen ligger i den attraktive, landlige by Hadbjerg 20 km nord for Aarhus. Foruden Hadbjerg dækker skoledistriktet også landsbyerne Selling, Ødum, Langeskov og Voldum, hvorfor flere af skolens elever benytter sig af skolebusser.

Hadbjerg området kan karakteriseres som et stærkt landsbysamfund med gode faciliteter - skole, integreret institution, idrætshal, folkeskov og søpark - som danner omdrejningspunkt for sociale aktiviteter for byens borgere.

Der er et stort engagement i området, hvilket også betyder, at der er stor vilje til at være del af skolen og dens aktiviteter. Et godt og nært samarbejde med blandt andet idrætsforening, kirke og det lokale erhvervsliv er naturligt. 

Skolen er afdelingsopdelt og overvejende to-sporet med 452 elever fordelt på 0.-9. årgang samt tre specialklasser. Specialklasserne er tilknyttet med en klasse i hver afdeling.

Personalegruppen består af 63 engagerede og fagligt kompetente lærere, pædagoger, medhjælpere, sekretærer og ledere, som i det daglige motiveres af frihed under ansvar og udvikling bredt funderet.

Hadbjerg Skole har en SFO med godt 180 børn fordelt på 0.-6. årgang.

Skolen prioriterer børnenes trivsel og faglighed højt, hvilket ses i det daglige arbejde overalt på skolen. For bedst muligt at kunne gøre dette vægtes overgange imellem faserne samt fra børnehave til skole og fra skole til ungdomsuddannelse og erhvervsliv. Fokus for arbejdet med eleverne er således det hele menneske, fra de starter, til når de skal videre ud i livet.

Hadbjerg Skole er et godt sted at være og et godt sted at lære for alle. Fundamentet bygger på kerneværdier som tillid, gensidig respekt og anerkendelse.

Hadbjerg Skole skal også i fremtiden være en skole med ambitioner for både trivsel og faglig dygtighed. Vi ønsker en skoleleder, som kan være med til at danne rammen om det bedst mulige miljø for børn at være og lære i. En leder som kan motivere og engagere lærere, elever og forældre til i fællesskab at skabe den bedste udgave af Hadbjerg skole.

Skolen har en god ansvarlig økonomisk linje. 

Din profil og kompetencer

Vi prioriterer, at den kommende skoleleder går forrest og sætter retning, men samtidig vægter og formår samarbejdet og dialogen bredt i organisationen.

Vores ledelsesmæssige og personlige forventninger til dig er, at du:

 • kommunikerer i øjenhøjde og møder børn og medarbejdere samt forældre, der hvor de er
 • er udadvendt, tillidsfuld, engageret og empatisk
 • sætter retning og danne overblik
 • er teamplayer
 • er forandringsparat, fleksibel og nytænkende med respekt for historik
 • kan omsætte vision til pædagogisk praksis i sparring med skolens interessenter
 • er økonomisk ansvarlig og god til at skabe økonomisk overblik.

Vi forventer desuden, at du har:

 • Ledererfaring fra en undervisningsinstitution gerne fra folkeskolen
 • Kendskab til specialundervisningsområdet, samt har interesse for og ser muligheder i arbejdet med inkluderende læringsfællesskaber
 • Om ikke en færdig lederuddannelse, så i hvert fald lysten til at gå i gang.
 • Erfaring med at arbejde i en politiskledet organisation.

  Yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er 9. september 2018, og vi holder 1. samtale mandag 17. september og 2. samtale onsdag 24. september.

Tiltrædelse forventes 1. november 2018.

Hvis du har lyst til at læse mere om jobbet og vores forventninger til dig, kan du læse mere i job og personprofilen. Har du derudover spørgsmål, må du endelig ikke tøve med at kontakte skolechef Anne Gammelby Lybecker, 41 25 14 16, alyb@favrskov.dk  eller viceskoleleder Britt Lundkvist Ovesen, 42 39 89 24, brov@favrskov.dk .

Alle interesserede ansøgere opfordres til at besøge Hadbjerg Skole og få en rundvisning. Kontakt viceskoleleder Britt Lundkvist Ovesen for at aftale et besøg.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Søg jobbet

Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ansøgningsfrist
09-09-18

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hadbjerg Skole
Bavnehøjvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten
Tlf
89 64 48 00
Kontaktperson
Britt Lundkvist Ovesen
Tlf
42 39 89 24
Adresse
Bavnehøjvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64069474
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed