Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SKOLECHEF til Børn og Skole, Randers Kommune

Randers Kommune, Børn og Skole

Randers, Østjylland

Indrykket
07-03-2019
Kontakt
Randers Kommune, Børn og Skole
Laksetorvet
8900 Randers
Kontakt
Micharel Maaløe
Tlf
51 18 54 40
Laksetorvet
8900 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-03-2019
Udløber
31-03-2019
Kviknummer
LJA-71281242
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

En af Danmarks største kommuner søger en visionær skolechef med

strategiske kompetencer og politisk tæft. Skolechefen skal være en velfunderet og engageret chef, som med holdninger, viden og synlighed kan bidrage til at fortsætte den positive udvikling af skolerne i Randers Kommune. Skolechefen skal sætte mål og retning på en inspirerende og involverende måde og sikre den gode udvikling og resultatskabelse på skoleområdet.

Skolechefen bliver en del af et stærkt ledelsesteam i forvaltningen

og får en række meget dygtige og udviklingsorienterede skoleledere

som vigtige samarbejdspartnere.


Centrale opgaver

Skolechefen får det overordnede ansvar for skoleafdelingen, herunder for samspillet med skolerne og andre decentrale enheder samt for planlægning og udvikling af folkeskoleområdet.

Chefen indgår i forvaltningens ledelse og skal med dette afsæt understøtte tværgående helhedsindsatser i Børn og Skole og bidrage positivt til tværsektorielt og tværfagligt samarbejde mellem kommunens afdelinger og forvaltninger. En ny organisering med tre faglige centre i børne-, familie- og skoleområdet skal konsolideres og udnyttes optimalt for at skabe størst mulig effekt af den samlede indsats i Børn og Skole.

Professionel betjening og rådgivning af Skole- og uddannelsesudvalget udgør en vigtig opgave, der udøves sammen med direktøren, og hvor skolechefen har ansvaret for, at der arbejdes på et højt fagligt niveau i den sammenhæng.

Skolechefen skal arbejde med strategier, strategiudvikling og analyser, som understøtter den fortsatte udvikling af folkeskolen, herunder videreføre arbejdet med at skabe og udvikle professionelle læringsmiljøer og -fællesskaber. Skolerne i Randers Kommune arbejder med Professionel Kapital.

Med udgangspunkt i kommunens styringsmodel skal skolechefen fortsætte den positive udvikling af samspillet mellem de forskellige niveauer i organisationen. I den forbindelse skal skolechefen have særligt fokus på at udvikle samspillet med skolebestyrelserne samt elevernes organisation med udgangspunkt i fælles målsætninger.

Skoleområdet er højt prioriteret i Randers Kommune. Kommunen er i top fem med hensyn til andelen af elever fra kommunens folkeskoler, der fem år senere har gennemført en ungdomsuddannelse, og ligger ligeledes meget

højt i de nationale målinger af løfteevnen i grundskolen.

Økonomien er presset også i Randers Kommune. Skolechefen skal derfor indgå i arbejdet med tilpasning af ressourceforbruget på skoleområdet. I takt med at indsatserne fører til konkrete resultater, udgør implementeringen på skolerne en væsentlig opgave for den nye skolechef.

Der er netop fremlagt en række forslag og initiativer, der skal imødegå udfordringerne inden for specialskoleområdet. På kort sigt udgør gennemførelsen af initiativerne på dette område en væsentlig opgave for skolechefen.

Personen

Den nye skolechef skal være fagligt velfunderet på skoleområdet og have et sikkert blik for strategi, udvikling og drift. Skolechefen skal have ledelseserfaring fra den offentlige sektor.

Skolechefen skal have politisk tæft og forståelse for at navigere i et aktivt politisk system, og herunder omsætte politiske ambitioner og beslutninger til konkrete handlinger.

Skolechefen skal praktisere tydelig og synlig ledelse og have evne til at skabe relationer og fungere som en tillidsskabende ledelsesfigur. Den nye chef for området skal besidde mod og evne til at reflektere over egne værdier og ledelsesstil, herunder prioritere og værdsætte at blive udfordret i ledelsesrollen.

Stærke kommunikations- og formidlingskompetencer er et ufravigeligt krav, da skolechefen skal kunne kommunikere sikkert og tydeligt på mange niveauer og i mange sammenhænge.

Læs mere om stillingen og kommunen på www.randers.dk eller www.muusmann.com . Her kan stillings- og personprofilen ses.

Tiltrædelse: 1. juni 2019.

Ansøgningsfrist: Søndag den 31. marts 2019

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger .

Kontakt gerne direktør for Børn og Skole, Michael Maaløe, tlf. 51 18 54 40,

eller adm. direktør Lars Muusmann, MUUSMANN, tlf. 40 76 72 27.


Randers Kommune, Børn og Skole har 3.100 medarbejdere og 60 ledere fordelt på dagtilbud, folkeskoler og familieområdet og tager hver dag hånd om ca. 14.000 børn. Skoleforvaltningen har ansvar for 19 kommunale folkeskoler, tre specialskoler, Ungdomsskolen, Fritidshjem og -klubber, UU Randers samt Læringscenter Randers. Budgettet er på omkring 1,5 mia. kr.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Vestermarkskolen, Aars

Den Lille Skole
Virksomhedsinformation
Randers Kommune, Børn og Skole
Laksetorvet
8900 Randers
Kontaktperson
Micharel Maaløe
Tlf
51 18 54 40
Adresse
Laksetorvet
8900 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-03-2019
Udløber
31-03-2019
Kviknummer
LJA-71281242
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed