Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolechef søges til Thisted Kommune

Thisted Kommune

Thisted, Nordjylland

Indrykket
07-01-2019
Kontakt
Thisted Kommune
Asylgade 30
7700 Thisted
Tlf
99171717
Kontakt
Lars Sloth,
Tlf
9917 2445
Asylgade 30
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2019
Udløber
16-01-2019
Kviknummer
LJA-69391134
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vil du være med til at sætte rammer og retningen for et velfungerende skolevæsen for 4.200 børn og knap 900 medarbejdere?
Vil du sammen med et hold af engagerede ledere og medarbejdere sikre, at børn og unge får de bedste betingelser for at udvikle sig og udfolde deres potentiale?
Vil du bidrage til fortsat høj kvalitet og faglig udvikling af den danske folkeskole?
Er du en erfaren, modig og fremsynet leder, som deler vores ambition om at skabe Danmarks bedste skolevæsen?


Så er du måske Thisted Kommunes nye Skolechef.


Undervisningsområdet er kendetegnet ved høj professionalisme både på skolerne og i forvaltningen. Vi har tradition for et tæt samarbejde mellem chef og den decentrale skoleledelse. Vi forventer derfor, at du har erfaring med og interesse i at vedligeholde stærke og udviklende samarbejdsrelationer ude på den enkelte skole.
Vores fokusområder lige nu er blandt andet: et tættere samarbejde med Dagtilbud omkring tilbud i et 018 års perspektiv samt øget digitalisering i undervisningen.


Undervisningsafdelingen på rådhuset har 12 medarbejdere, som er en kombination af konsulenter og administrative medarbejdere. Dertil kommer de 15 skoleledere, som sammen med øvrige eksterne enheder betyder, at du som skolechef bliver øverste personaleleder for 855 fastansatte medarbejdere og et budget på 420 mio. kr.
Undervisningsafdelingens opgaver dækker over alt fra store og langvarige projekter til adskillige ad hoc-opgaver, som understøtter ledelsen ude på skolerne.


Som skolechef vil det være en vigtig opgave at udøve udviklingsorienteret ledelse, at fortsætte det visionære arbejde, at vedligeholde den gode økonomiske ansvarlighed samt at have fokus på trivsel og udvikling blandt ledere og medarbejdere.


Chefgruppen i Børne- og Familieforvaltningen består af i alt 4 chefer, der alle byder aktivt ind i det tværfaglige samarbejde på børne- og unge-området for at skabe de bedste sammenhængende løsninger for Thisted Kommunes børn, unge og familier.
Skolechefen indgår desuden i den samlede chefgruppe på i alt 13 chefer, der har et tæt og professionelt samarbejde med Direktionen.


Dine ledelsesmæssige og personlige kompetencer:

  • Som leder er du kommunikativt stærk, anerkendende, involverende, delegerende, kreativ nytænkende og har lyst til at samarbejde.
  • Du er kendetegnet ved et højt personligt drive og engagement, og du formår at motivere medarbejdere og ledere ved at gå forrest som det gode eksempel.
  • Du kan gribe ideer og omsætte dem i konkrete strategier.
  • Du skal have mod på at få det usandsynlige i mål - få øje på muligheder og følge dem til dørs.
  • Du har gode kommunikations- og formidlingsevner med flair for at kunne formulere dig kort, klart og præcist.
  • Du har evnen til at sætte dig ind i nye arbejdsområder og træffe beslutninger og omsætte disse i handlinger.

Thisted Kommunes ledelsesgrundlag, Sammenhængskraft, danner grundlag for god ledelse i kommunen, og vi anvender det aktivt til at styrke den enkelte leder samt helhedsorienteringen på tværs af kommunen. Som chef forventes det, at du ser dig selv som en del af et større hele og udvikler en serviceorienteret kultur, der sætter borgere og civilsamfund i centrum. Du skal medvirke til at omsætte overordnede strategier og politiske mål til operationelle strategier, klare mål og retning i eget område, og formulere mål for den faglige udvikling i tæt samarbejde med skolelederne.


Thisted Kommune er kendetegnet ved et stort fokus på natur og kultur, som bl.a. er omdrejningspunktet for kommunens fortsatte udvikling. Her kan du udleve dine interesser for sport i kraft af et aktivt foreningsliv i kommunen, tage på opdagelse i et spirende kulturliv eller blot fordybe dig og finde ro i den fantastiske natur.

Læs mere i Job- og kravprofilen her.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.
Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. marts 2019.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, eller ansættelsesforløbet, er du velkommen til at kontakte direktør for Børne- og Familieforvaltningen Lars Sloth, tlf. 9917 2445/ 2088 1180.


Ansøgningsfrist onsdag den 16. januar 2019 kl. 10.00.

Samtaler afholdes i to runder henholdsvis den 21. og den 28. januar 2019.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Thisted Kommune
Asylgade 30
7700 Thisted
Tlf
99171717
Kontaktperson
Lars Sloth,
Tlf
9917 2445
Adresse
Asylgade 30
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2019
Udløber
16-01-2019
Kviknummer
LJA-69391134
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed