Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretær til byens bedste Lilleskole

Den Lille Skole I København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-07-2017
Kontakt
Den Lille Skole I København
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Tlf
38601616
Kontakt
Erik Fischer
Tlf
38601616
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-07-2017
Udløber
09-08-2017
Kviknummer
LJA-47436921
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Byens bedste Lilleskole søger ny skolesekretær!

Vores vision er at give børnene en stærk demokratisk og social dannelse, der giver dem identitet og ansvarlighed. Vi står på hovedet for, at de forlader Den Lille Skole i København som vidende og reflekterende mennesker med lærelyst, nysgerrighed og engagement livet igennem.

Dig og dit bidrag

Vi søger efter en skolesekretær som kan og vil bidrage til ovenstående vision. Stillingen indebærer at du kan arbejde meget selvstændigt og at du møder alle både børn, kollegaer, samt forældre med en imødekommende og positiv tilgang.

Du skal trives i en hverdag som byder på mange forskellige opgaver, både administrative og de mere praktiske og du skal kunne hjælpe elever der har brug for plaster eller trøst med den ene hånd, samtidig med at du opdaterer Skoleintra med den anden.

Fleksibilitet og det, at du kan lide børn er meget vigtigt for os.

Du har sandsynligvis allerede erfaring som skolesekretær, sekretær eller assistent for en afdeling eller lignende. Du kan også have en anden faglig uddannelse, indenfor f.eks. økonomi.

Du skal have kendskab til skoleverdenens administration/økonomi, samt være rutineret IT-bruger, da vi bruger flere forskellige administrationsredskaber bl.a: Skoleintra, tabulex, trio, og Dansk skoledata.

Arbejdsopgaverne er alsidige og indebærer bl.a:

  • budget og økonomistyring
  • bogføring
  • personale- og elevadministration
  • lønindberetning
  • -opdatering og vedligehold af Skoleintra
  • bestilling og indkøb af AV-materialer
  • deltage på og skrive referat af bestyrelsesmøder

 

Os og hvad vi tilbyder

Vi er en Lilleskole med 140 elever fordelt på 7 klasser, som går fra 0. til og med 6. klassetrin, og i alt 12 ansatte. For både børn og voksne gælder det, at skolens værdier er kernen i vores arbejde og dagligdag: tryghed, forpligtende fællesskab, anvendt demokrati og traditioner. 

Vi har en travl og varieret hverdag med et godt arbejdsmiljø, hvor du vil komme til at dele kontor med skolelederen, viceskolelederen, samt fritidshjemmets leder. Vi har en respektfuld men uformel og humoristisk tone på kontoret.

Stillingen er på 30 timer ugl. Fordelt på ca. 42 uger årligt. Det svarer til en ugentlig arbejdstid på ca. 32 timer. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Vi håber du har fået lyst til at arbejde sammen med os om driften og udviklingen af vores skole har du spørgsmål eller lyst til at se skolen, så kontakt Viceskoleleder Margit Buhl, eller skoleleder Erik Fischer, på tlf. 38 60 16 16.

Ansøgningsfrist er 9. august 2017 kl. 12.00, og vi forventer at afholde samtaler den 22. august.                                               Ansøgninger med relevante bilag sendes som e-mail til erik@lilleskolen-kbh.dk.
Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2017, og gerne tidligere.                                                                                                 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Den Lille Skole I København
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Tlf
38601616
Kontaktperson
Erik Fischer
Tlf
38601616
Adresse
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-07-2017
Udløber
09-08-2017
Kviknummer
LJA-47436921
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan