Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ryslinge Friskole søger skoleleder

Ryslinge Friskole

Faaborg-Midtfyn, Fyn

Indrykket
02-08-2017
Kontakt
Ryslinge Friskole
Graabjergvej 22
5856 Ryslinge
Tlf
62671135
Kontakt
Klaus Even Enevoldsen
Tlf
26 39 35 70
Gråbjergvej 22
5856 Ryslinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2017
Udløber
04-09-2017
Kviknummer
LJA-48202378
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vi søger en visionær, inspirerende og tydelig skoleleder.

Du skal stå i spidsen for den videre udvikling af vores skole og SFO.

Vi er en velfungerende friskole med 185 skolebørn og en tilknyttet børnehave med 50 børn. Vi har en alternativ prøveform og vægter de kreative og musiske fag højt.

Vores skoleleder gennem 8 år har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny skoleleder, som sammen med os, vil udvikle og videreføre vores værdier og traditioner.

Ryslinge Friskole har en sund økonomi og ligger i naturskønne omgivelser på Midtfyn. Vi er forankret og engageret i vores lokalområde, som er meget aktivt og rummer et stærkt foreningsliv.

Skolen har gennemgået en stor udvikling og modernisering af de fysiske og pædagogiske rammer. Vi er opdateret med det seneste inden for IT, og ser det som en naturlig del af vores undervisning.

Projektarbejdsformen, som danner udgangspunkt for vores alternative prøveform i 9. klasse, gennemsyrer undervisningen og arbejdsformerne gennem alle klassetrin. Vi skaber et attraktivt og lærerigt undervisningsmiljø, idet vi ikke er underlagt de nationale tests og folkeskolens afgangseksamen.


Stillingen

Skolen ledes i tæt samarbejde med bestyrelse, viceleder, SFO-leder og øvrige medarbejdere. Synlighed i dagligdagen og deltagelse i skolens liv har stor betydning for os. Du har blik for medarbejdernes forskelligheder og kan bringe os videre sammen.

  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du forstår friskoletanken, og du brænder for skoleudvikling.
  • Du har erfaring med pædagogisk ledelse og undervisning
  • Du har solid erfaring inden for økonomistyring og administrative opgaver
  • Du er god til at kommunikere og har en anerkendende tilgang til børn, forældre og medarbejdere
  • Du har evnerne til at omsætte visioner til handling
  • Du kan udvikle os pædagogisk og didaktisk
  • Du kan skabe den nødvendige struktur og tryghed i en omskiftelig hverdag
  • Du skal stå for den daglige morgensamling


Om Ryslinge Friskole

Ryslinge Friskole er oprettet af en gruppe mennesker omkring Ryslinge, der blev inspireret af Grundtvig og Kolds tanker om fri skole. Forældre har valgt selv at tage ansvaret for deres børns skolegang, og det er stadig den bærende værdi på Ryslinge Friskole.

Vi tror på at hvert enkelt barn er unikt og skabt med en lyst til at lære og til at leve. Den lyst og mod på livet skal i skolen stimuleres og udvikles. Skolen skal således både skabe viden og skabe liv.

Vi tror på at børns udvikling sker i aktivt samarbejde med andre. Vi skal derfor styrke barnets netværk og evne til at indgå i forpligtende fællesskaber.

Yderligere oplysninger og aftale om evt. besøg kan ske ved henvendelse til bestyrelsesformand Klaus Even Enevoldsen på 26 39 35 70 eller klaus@even.dk .

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest mandag d. 4. september kl. 12:00. Send den til kontoret@ryslingefriskole.dk . Første runde ansættelsessamtaler afholdes i uge 37 og anden runde i uge 38. Stillingen forventes tiltrådt pr. 1.november 2017.

Alle ansøgninger behandles af ansættelsesudvalget med diskretion. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Aflønning forhandles i intervallet 420.818-504.572.

Se mere på : www.ryslingefriskole.dk/

 

Ansøg nu
Lignende job

Østergades Apotek V/ Helle S. Sørensen
Virksomhedsinformation
Ryslinge Friskole
Graabjergvej 22
5856 Ryslinge
Tlf
62671135
Kontaktperson
Klaus Even Enevoldsen
Tlf
26 39 35 70
Adresse
Gråbjergvej 22
5856 Ryslinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2017
Udløber
04-09-2017
Kviknummer
LJA-48202378
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan