Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder for mellemtrinnet med souscheffunktion til Toftevangskolen

Toftevangskolen

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
08-05-2018
Kontakt
Toftevangskolen
Teglporten 9
3460 Birkerød
Tlf
46114820
Kontakt
Karin Grüttner
Tlf
72684841
Teglporten 9
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-05-2018
Udløber
27-05-2018
Kviknummer
LJA-60574978
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Om jobbet

Vi søger en dygtig og engageret afdelingsleder, som vil stå i spidsen for både elevernes og medarbejdernes læreprocesser. Du skal være optaget af udvikling - både i forhold til dig selv og til skolen, og ønske at reflektere over den pædagogiske praksis. Og du skal arbejde for at opbygge tillidsfulde relationer til både elever, forældre og medarbejdere.

Toftevangskolen er en af 12 folkeskoler i Rudersdal Kommune. Vi arbejder fælles i kommunen med en klar vision under overskriften alle elever skal lære at lære mere. Dette udviklingsprojekt omkring Synlig Læring står sammen med læringscentreret ledelse højt på dagsordenen, og vi er ambitiøse i vores bestræbelser på at udvikle skoleledelse. Videndeling er en naturlig del af Rudersdal kommunes skolevæsen, og du vil komme til at arbejde med tværgående opgaver i det fælles skolevæsen.

Vi arbejder med at understøtte professionelle læringsfællesskaber både i samarbejdet på årgangen og i fagteamene. Som pædagogiske ledere er vi i sparring med lærere og pædagoger, og vi bestræber os på at deltage i tilrettelæggelse, udførelse og evaluering af læreprocesser og undervisning.

Du vil indgå i et ledelsesteam bestående af skoleleder, administrativ leder og pædagogisk leder for indskoling, SFO og SFK. Dine primære opgaver vil være:

  • Ledelse og udvikling af skolens mellemtrin og modtageklasser

  • Daglig ledelse af medarbejdere, håndtering af børnesager og forældrekontakt samt udvikling af læringsmiljøet

  • Ansvar for tilsyn med undervisningen og udvikling af læringsmiljøet i relation til synlig læring, digital forståelse og samarbejdet mellem skole og hjem

  • Ansvar for at indsamle og anvende data, herunder afvikling af test og anden evalueringspraksis i løbet af skoleåret. Vi ønsker at udvikle vores brug af data som feedback på undervisningens effekt

  • Ledelsens frontløber i forhold til arbejdet med digital forståelse og dannelse

  • Overordnet planlægning af arbejdstid herunder opgavebeskrivelser

  • Sparring og koordinering i ledelsesteamet og souschef og stedfortræder for skoleleder

Din profil

Du skal have en lærerbaggrund og erfaring med ledelse. Du er dygtig til at skabe tillidsvækkende relationer til elever, forældre, medarbejdere, ledelseskolleger og eksterne samarbejdspartnere. Du er udadvendt og anerkendende og klart kommunikerende. Du arbejder målrettet og er tydeligt rammesættende.

Du skal have lyst til at lede og udvikle dig som leder i tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam, og trives ved at indgå i kompetenceudvikling på tværs af kommunens skoler. Du har taget, eller er indstillet på at tage, en diplomuddannelse i ledelse eller lignende lederuddannelse.

Du må meget gerne bibringe skolen viden indenfor området omkring digital forståelse og dannelse, da dette er et indsatsområde.

Derfor skal du vælge os

Toftevangskolen er en 2-sporet skole med 510 elever ca. 60 dygtige og engagerede medarbejdere. Skolen er beliggende i centrum af Birkerød tæt på bymidten, men også på natur, der kan inddrages i undervisningen. Skolen er søgt af mange, og vi har derfor høje klassekvotienter. Vores skole rummer endvidere den ene af kommunens to modtageklasserækker, og en del elever er samlæst i skolens klasser.

Skolen er kendetegnet ved mange fælles traditioner, hvor hele skolen samles omkring musik og sang, dans og teater og udstillinger af kreative produkter. Vi har fælles dage for hele skolen flere gange om året, da tryghed og fællesskab er væsentligt for os.

Vores værdier er læring, kreativ og musisk, troværdighed, selvværd og demokratisk dannelse, og de danner afsæt for alt, hvad vi gør. Det kollegiale fællesskab er kendetegnet af høj faglighed, indbyrdes respekt, ansvarlighed og omsorg. Vi arbejder i årgangsteams, hvor lærere og pædagoger arbejder sammen om børnenes læring med blik for en sammenhængende skoledag. Skolen er organiseret i 3 afdelinger, indskoling, mellemtrin og udskoling, og de fleste lærere har deres primære timer samlet i en afdeling.

Skolens mellemtrin er nyindrettet med henblik på at understøtte mange former for læringsmiljøer og fleksible arbejdspladser. Der har været en inddragende proces omkring denne udvikling, og der er et fortsat fokus på læring i disse nye rum.

Om os

Toftevangskolen er beliggende Teglporten 9, 3460 Birkerød tæt på Birkerød Station.

Vi vil opfordre dig til at besøge skolen, så du kan blive vist rundt og høre mere om vores skole. Vil du lave en aftale om besøg så kontakt skoleleder Karin Grüttner. Du kan læse mere om skolen på www.to-nyt.dk.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er med start den 1. august 2018.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der vil forud for endelig ansættelse blive indhentet referencer.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nedenfor.

Samtaler: 1.samtale finder sted den 4. juni og 2. samtale finder sted den 8. juni 2018

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Karin Grüttner
Skoleleder
kgrut@rudersdal.dk
Tlf.: 72684841
Ansøgningsfrist:
27. maj 2018

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Toftevangskolen
Teglporten 9
3460 Birkerød
Tlf
46114820
Kontaktperson
Karin Grüttner
Tlf
72684841
Adresse
Teglporten 9
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-05-2018
Udløber
27-05-2018
Kviknummer
LJA-60574978
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed