Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk Koordinator til Skolen ved Søen

Ringe Kost- og Realskole

Faaborg-Midtfyn, Fyn

Indrykket
31-05-2017
Kontakt
Ringe Kost- og Realskole
Vestergade 27
5750 Ringe
Tlf
62622080
Kontakt
Anna-Sophie Trolle
Tlf
62 62 20 80
Vestergade 27
5750 Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2017
Udløber
21-06-2017
Kviknummer
LJA-46619463
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Om Skolen ved Søen

Skolen ved Søen er et samlet skole- og dagbehandlingstilbud, hvis formål er at give eleverne forudsætningerne for at få et godt børneliv herunder naturligvis også et godt skoleliv. Målet med elevers forløb på Skolen ved Søen er at muliggøre udslusning til et almindeligt skoletilbud. Det gør vi gennem relationsorienteret (mentaliseringsbaseret), systemisk-narrativ pædagogik og familiebehandling samt et tæt skole-hjem samarbejde.

Skolen er en selvstændig afdeling under Ringe Kost- og Realskole med egne undervisningsfaciliteter og egen stab. Skolen har eksisteret gennem 2 skoleår, og vi har 20 elever indskrevet. Efter sommerferien er vi 16 lærere/pædagoger, 2 familiebehandlere, 1 leder og den her beskrevne pædagogiske koordinator.

 

Om stillingen

Vi søger en engageret pædagogisk koordinator til i samarbejde med skolens leder at fortsætte udviklingen og bidrage til driften af vores skole- og dagbehandlingstilbud. Den pædagogiske koordinator vil fungere som lederens nærmeste sparringspartner i forhold til dette og vil få ansvar for visse administrative opgaver.

Stillingen består bl.a. af følgende:

 • Pædagogisk/didaktisk vejledning: I samarbejde med skolens leder vil en central opgave blive at sparre med det pædagogiske personale omkring udmøntningen af behandlingsplaner såvel som af den særligt tilrettelagte undervisning for den enkelte elev. Når det kræves, skal den pædagogiske koordinator være parat til at være en del af indsatserne omkring eleverne.

 • Tovholder for koordineringen af visse praktiske områder i driften: F.eks. skemalægning, vikardækning, dokumentation for specialundervisning.

 • Brugen af IT: Dette indebærer ansvaret for implementeringen af systemer i både personalets og elevernes anvendelse. Vedligehold af skolens hjemmeside er en opgave under dette.

 • Stedfortræder ved skolelederens fravær. 

Vi har brug for, at du som pædagogisk koordinator

 • Har en relevant uddannelse og erfaring, som giver dig indblik i målgruppen.

 • Har interesse i at medvirke til at udvikle Skolen ved Søen som skole- og dagbehandlingstilbud. 

 • Forstår og formår at håndtere rollen som nærmeste sparringspartner for ledelse. 

 • Kan støtte udmøntningen af en retning sat af ledelsen i processer i dagligdagen på skolen. 

 • Har indsigt og interesse i særligt specialundervisning med børn i vanskeligheder. 

 • Kan overskue og finde mening i at være en del af en organisation og kultur i udvikling og forandring. 

 • Kan navigere i og systematisere komplekse processer og opgaver. 

 

Vi tilbyder en stilling og en arbejdsplads

 • Som giver gode muligheder for at udvikle og sætte eget præg på stillingen.

 • Hvor faglighed og indsigt i målgruppen er bærende for den behandlende indsats og det skolemiljø, vi løbende udvikler.

 • Hvor indsatsen omkring børnene er præget af tæt samarbejde med forældre, psykolog, øvrige klasser, henvisende kommune, mm.

 • Hvor den pædagogiske behandling og det didaktiske miljø er i udvikling.

 • Hvor det samlede tilbud til elever og forældre løbende evalueres og udvikles gennem et bredt samarbejde og supervision.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2017.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Aflønning sker i intervallet: 366.166 kr. til 456.751 kr. Hertil kommer eventuelle personligt aftalte tillæg samt pensionsordning (17,3 % pension i Lærernes Pension eller en tjenestemandslignende pensionsordning afhængig af kandidatens nuværende forhold).

Ved interesse i stillingen:

 • Skriv en ansøgning senest 21. juni 2017 og send den pr. e-mail til ast@rkrnet.dk . Skriv venligst Pædagogisk koordinator ansøgning i emnefeltet.

 • Kom til åbent hus tirsdag den 13. juni 2017 kl. 17.30 for at se skolen, høre mere om stillingen og møde forstander for Kostskolen, Mariann Kordif, og skoleleder for Skolen ved Søen, Anna-Sophie Trolle. Tilmelding pr. e-mail: ast@rkrnet.dk - skriv venligst Tilmelding åbent hus koordinator i emnefeltet.

 • Kontakt skoleleder Anna-Sophie Trolle for yderligere information pr. e-mail ast@rkrnet.dk eller på telefonnummer 21133148 (træffetid bedst tirsdage mellem 12.30 og 16.00).

Ansøgningsfrist 21. juni 2017. Samtaler afholdes i uge 26.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Ringe Kost- og Realskole
Vestergade 27
5750 Ringe
Tlf
62622080
Kontaktperson
Anna-Sophie Trolle
Tlf
62 62 20 80
Adresse
Vestergade 27
5750 Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2017
Udløber
21-06-2017
Kviknummer
LJA-46619463
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan