Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musiklærer til Kirkeby Skole

Klinkby Skole

Lemvig, Vestjylland

Indrykket
06-06-2018
Kontakt
Klinkby Skole
Nejrupvej 6
7620 Lemvig
Tlf
96643020
Kontakt
Anne Kongstad
Nejrupvej 6
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2018
Udløber
18-06-2018
Kviknummer
LJA-62071693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Musik

Musiklærer

Er du Alt i et-Skolens nye musiklærer?


Vi leder efter en dygtig musiklærer, som skal varetage musikundervisningen på mellemtrinnet; men også spille til vores fælles ugentlige morgensamling. (Andre fag kan aftales). Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse d. 1. august 2018 eller snarest muligt derefter.

Alt i et-Skolen, Klinkby er en nyere landsbyordning bestående af vuggestue, børnehave, skole og SFO. Vi arbejder på at skabe en rød tråd og en helhed i børnelivet fra 0-12 år, og vi arbejder for et godt kollegaskab, hvor ideer og ressourcer udnyttes på tværs af husene. Vi har i alt ca. 140 herlige børn, stor forældreopbakning samt et godt samarbejde med Klinkby Hallen, de lokale foreninger og det øvrige omkringliggende samfund.

Hos os går trivsel og læring hånd i hånd for alle børn. Sidste år lå vi helt i top i den nationale trivselsmåling. Vi har også rigtig gode fysiske rammer. Eleverne har nye skolemøbler, der er elektroniske tavler i alle klasser og en pc til hver elev. Vi har god plads til bevægelse både inde og ude og måske kommunens bedste musiklokale. I hvert fald er det både stort og veludstyret. I det nye skoleår debuterer vi desuden med en skolemadsordning, så skolebørnene (og personalet) et par gange i ugen kan bestille sund og lækker mad som alternativ til madpakkerne.

Medarbejdernes trivsel og arbejdsforhold prioriteres også højt. Fx har lærerne hver sin rummelige forberedelsesplads. Vi har gode mødefaciliteter og meget snart et nyindrettet personalerum. I øvrigt underviser lærerne i gennemsnit 750 timer årligt og har mulighed for at indgå individuelle flex-aftaler.

Vil du med på holdet i vores prægtige landsbyordning?

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet lærer

  • Har musik på linje eller tilsvarende kompetencer

  • Er vild med at undervise og fremme børns læring

  • Kan tage initiativ og sætte præg på skolens musikfaglighed

  • Har lyst til at tænke nyt og være med til at udvikle vores landsbyordning

  • Er god til at samarbejde

  • Løn og ansættelse efter gældende overenskomster og principper i ny løn.

Vi ser frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, eller har du lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at tage kontakt til skoleleder Anne Kongstad. Du kan også se mere om os på vores hjemmesider eller vores facebookside.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest mandag d. 18. juni 2018 kl. 8.00.

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk .

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Vestermarkskolen, Aars

Den Lille Skole
Virksomhedsinformation
Klinkby Skole
Nejrupvej 6
7620 Lemvig
Tlf
96643020
Kontaktperson
Anne Kongstad
Adresse
Nejrupvej 6
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2018
Udløber
18-06-2018
Kviknummer
LJA-62071693
Jobtype
Fuldtid
Fag
Musik
Beliggenhed