Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematikredaktør

Alinea

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-04-2019
Kontakt
Alinea
Vognmagergade 11
1148 København K
Tlf
33305398
Kontakt
Katrine Bruun Rørvig
Tlf
29 92 92 09
Vognmagergade 11
1148 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-04-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-72565076
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

ALINEA SØGER DIGITAL MATEMATIKREDAKTØR - BARSELSVIKARIAT

Danmarks største undervisningsforlag Alinea søger en dygtig digital redaktør til matematik til et etårigt barselsvikariat.

Jobbet
Dit fokus vil være digitale læremidler til matematik og du kommer til at have både udviklings- og redaktionelt arbejde, herunder konceptudvikling, skrivning og redigering, af indhold samt opbygning af et netværk med forfattere og andre samarbejdspartnere. Vi udvikler vores materialer i tæt samarbejde med brugerne og er ikke bange for at justere kurs, hvis vi liver klogere i processen. Vi er optaget af at udvikle et virkelig godt digitalt undervisningsmateriale til matematik i grundskolen. 

Ansvar og opgaver
Du bliver en del af Alineas digitale redaktion, hvor du vil være med til at sikre, at portalen er levende, aktuel og rettet mod brugerne. Derfor står du for selv at skrive indhold, for kontakten til forfatterne og for det redaktionelle arbejde. Vi leder efter en, der:

forstår at formidle kort og målrettet - skriftligt og mundtligt 
er skarp analytisk 
drømmer om at udvikle læremidler og har styr på didaktik og matematik 
interesserer sig for digitale læremidler til grundskolen 
kan formulere opgaver til eleverne med tanke på progression, formål og målgruppe 
er god til at samarbejde med mange forskellige fagligheder 
har god energi og åbenhed 

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i en velfungerende redaktion med dygtige, ambitiøse og smilende kolleger. Vi arbejder i tæt samarbejde med udviklingsafdelingen og sparrer på tværs af fagområder. Din hverdag vil være præget af samarbejde, didaktiske diskussioner og intense redigeringsforløb. Vi har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder en løn- og pensionspakke, som svarer til dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, frokostordning m.m.

Ansættelse hurtigst muligt eller pr 1. juli. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Redaktionschef Katrine Bruun Rørvig på kro@alinea.dk eller mob. 29 92 92 09.

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark

Ansøgningsfristen er 03/05/2019, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

Om Alinea

Alinea udgiver læremidler til folkeskolen. Alinea er en del af Lindhardt & Ringhof og er et forlag i stadig udvikling, som beskæftiger 90 engagerede medarbejdere fordelt på redaktioner, markedsføring, salg og produktionsafdeling. Læs mere om os på www.alinea.dk , www.lindhardtogringhof.dk og www.egmont.com .

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof ejes af Egmont. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. 

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver over 700 magasiner. Vi er medejer af en række selskaber som f.eks. Zentropa, står for salg af PlayStation og meget mere. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt støtter filmtalenters udvikling.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Alinea
Vognmagergade 11
1148 København K
Tlf
33305398
Kontaktperson
Katrine Bruun Rørvig
Tlf
29 92 92 09
Adresse
Vognmagergade 11
1148 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-04-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-72565076
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed