Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MATEMATIK og FYSIK/KEMI - Vi søger en dygtig og ambitiøs lærer til vores udskoling (7.-10.kl.)

Institut Sankt Joseph

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2018
Kontakt
Institut Sankt Joseph
Dag Hammarskjölds Allé 17
2100 København Ø
Tlf
35384735
Kontakt
Institut Sankt Joseph
Tlf
35384735
Dag Hammarskjölds Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2018
Udløber
20-06-2018
Kviknummer
LJA-61515456
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Matematik

 

 

 

Institut Sankt Joseph

 

MATEMATIK og FYSIK/KEMI

Vi søger en dygtig og ambitiøs lærer til vores udskoling (7.-10.kl.), som brænder for matematik og naturvidenskab – og som kan påtage sig følgende undervisningsopgaver:

 

  • Fysik/kemi i 7. og 10.kl.
  • Matematik i 7. kl.

 

Der vil herudover være mulighed for flere fagkombinationer – meget gerne med fx biologi, geografi og/eller naturfag.

 

Som naturfagslærer på en katolsk skole er det vigtigt med et velovervejet syn på forholdet imellem tro og videnskab. I den forbindelse har vi på skolen tidligere diskuteret dette emne ud fra følgende tekst (blot til inspiration for evt. ansøgere):

 

Om tro og videnskab

I katolsk skolesammenhæng er der ingen konflikt mellem tro og videnskab. Naturvidenskab handler om eksakt viden og om at foretage undersøgelser/observationer for at forklare, hvordan den fysiske verden hænger sammen.  Den kristne tro derimod handler ikke om eksakt viden og har ikke noget ønske om at forklare, hvordan verden er blevet til, - eller er indrettet. Når biblen fx taler om verdens skabelse, er der ikke tale om et konkurrerende alternativ til vores eksakte viden om den fysiske verden. Naturvidenskaben forklarer (hvordan), hvor troen fortolker (hvem, hvorfor).

Konflikten mellem naturvidenskab og tro opstår først, hvis fx nogen fastholder, at bibelen har svaret på alt - fx i forhold til hvordan verden er blevet til. Eller hvis nogen fastholder, at videnskaben er i stand til at forklare alt, og at kun det vi kan måle og veje eksisterer.

 

Vi søger en lærer, som med både professionalisme og personlighed ønsker at deltage i videreudviklingen af Institut Sankt Joseph. Vi lægger vægt på at arbejde i et professionelt og anerkendende miljø, hvor alle er med til at bære og tegne skolens profil. For både elever og medarbejdere betragter vi trivsel og højt fagligt niveau som hinandens forudsætninger.

 

Institut Sankt Joseph er en katolsk skole i hjertet af Østerbro med 790 elever og en bredt sammensat medarbejdergruppe på omkring 100 ansatte. Skolen er inde i en spændende udvikling med stigende elevtal og åbning af international (bilingual) afdeling i 2014.

 

Vi ser os selv som en humanistisk dannelsesinstitution på katolsk-kristent grundlag, der under mottoet ”Det er menneskets opgave at blive menneske” ønsker at medvirke til vores børns trivsel og udvikling. Vores dejlige børn kommer fra pt. 81 forskellige lande; hvilket giver vores daglige skoleliv en positiv og inspirerende international profil. Ca. 20 % af eleverne har katolsk baggrund. Besøg os på www.sanktjoseph.dk.

 

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC samt organisationsaftale for ledere og lærere ved frie grundskoler.

 

Ansøgning med eksamensbeviser og udtalelser stiles til skolens bestyrelse og sendes på mail med mærket ”lærerstilling” til job@sanktjoseph.dk

 

Ansøgningsfrist: Onsdag den 20. juni 2018.

 

Ansættelsessamtaler: Mandag den 25. juni 2018.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Institut Sankt Joseph
Dag Hammarskjölds Allé 17
2100 København Ø
Tlf
35384735
Kontaktperson
Institut Sankt Joseph
Tlf
35384735
Adresse
Dag Hammarskjölds Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2018
Udløber
20-06-2018
Kviknummer
LJA-61515456
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Matematik
Beliggenhed