Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læsevejleder/ordblindelærer OG lærere til dansk samt engelsk

True North Efterskole Snaptun

Hedensted, Østjylland

Indrykket
08-11-2018
Kontakt
True North Efterskole Snaptun
Havnevej 11
7130 Juelsminde
Kontakt
Karen Marie Madsen
Tlf
4173 4127
Havnevej 11
7130 Juelsminde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
08-12-2018
Kviknummer
LJA-67613038
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Klasselærer, Lektiehjælp, Specialundervisning

True  North  Efterskolesøger

læsevejleder/ordblindelærer OG lærere til dansk samt engelsk

 

Vi har brug for dig på et stærkt hold på True North Efterskole, hvor det vigtigste er, at din faglige ekspertise er høj, og at din personlige gennemslagskraft er over det sædvanlige.

 

Undervisningen på True North Efterskole er nøje overvejet og baseret på nyere empirisk forskning, bl.a. synlig læring. Derudover er vi grundlæggende optagede af forskningsresultater fra positiv psykologi og styrkebaseret læring. Skolen er privilegeret med en bestyrelse, der rummer flere danske forskere, dygtige skolefolk og konsulenter. De er alle eksperter i uddannelse. Det giver en sikker kurs for vores skole.

 

True North Efterskole er optaget af det, der rent faktisk virker

Faglighed, personligt lederskab og sociale kompetencer er det, der for os definerer et menneske i balance. Det er det, der er målet med efterskoleåret på True North Efterskole. I faget Unlocking Potential (UP) , som er dannelseselementer, arbejder vi med temaer som f.eks. mindset, empati, vedholdenhed og personligt lederskab. Vi trækker elevernes erfaringer og fremskridt herfra med ind i den prøveorienterede undervisning og skolens valgfag, som vi er meget seriøse omkring.

 

True North Efterskole er en målrettet arbejdsplads. Derfor er det vigtigt for os at blive dygtigere og dygtigere. Vi har lærertræning 3 uger pr. år og vi synes selv, vores faglige sparring er ud over det sædvanlige. Som ny lærer vil du således få træning i True North-pædagogik både teoretisk og praktisk. På den måde lever og udvikler vi vores pædagogik og idéer hver dag. Det giver dynamik i et solidt, samarbejdende fællesskab. Du bliver en del af et lærerfællesskab, hvor både deling og samarbejde er et solidt omdrejningspunkt.

 

Vi tror på, at rammer er med til at skabe gode resultater. Vi har en fantastisk beliggenhed ved hav og skov - med bygninger og indretning, der har afsæt i forskning. Dette sammen med et køkken i topklasse giver det os de bedste muligheder.

 

Rammer indebærer også tydelig retning og struktur. Ledelsen uddelegerer gerne ansvar og har omvendt udtalte forventninger om, at tingene når i mål. Derfor er der også en stor grad af frihed og selvstyring i et lærerjob på True North Efterskole. Bl.a. får du fleksibel arbejdstid, rettereduktion og mulighed for kvalifikationsløn. Herudover sigter vi på, at du har en skemafri dag de fleste uger.

 

Vi er en skole på vej. Vi stiller høje krav til hinanden. Vi forventer, at du grundlæggende er både mentalt fleksibel og robust. Du skal kunne favne eleverne og skabe de bedste muligheder for faglig fordybelse, læring og trivsel.

 

Målet er, at den enkelte elev opnår de bedst tænkelige kompetencer og derved bidrager til et stærkt fællesskab.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

 

Ansøgning sendes hurtigst muligt til forstander Karen Marie Madsen på km@truenorthefterskole.dk- og du er også velkommen til at ringe på41734127.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Vestermarkskolen, Aars

Den Lille Skole
Virksomhedsinformation
True North Efterskole Snaptun
Havnevej 11
7130 Juelsminde
Kontaktperson
Karen Marie Madsen
Tlf
4173 4127
Adresse
Havnevej 11
7130 Juelsminde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
08-12-2018
Kviknummer
LJA-67613038
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Klasselærer, Lektiehjælp, Specialundervisning
Beliggenhed