Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læreruddannet skolekonsulent til Skolen på Synscenter Refsnæs

Synscenter Refnæs

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
09-04-2018
Kontakt
Synscenter Refnæs
Kystvejen 112 C
4400 Kalundborg
Tlf
70155000
Kontakt
Berit Houmølle
Tlf
60 62 11 15
Alléen 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2018
Udløber
18-04-2018
Kviknummer
LJA-58890428
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Dansk, Engelsk, Fysik/kemi, Geografi, Historie, Idræt, It/teknologi/medier, Klasselærer, Kristendomskundskab/religion, Lektiehjælp, Matematik, Natur/teknologi, Samfundsfag, Specialundervisning, Svømning, Tysk

Quicknr.: 003220

Brænder du for at prøve dig selv af i et fagligt udfordrende specialundervisningsmiljø?

Kan du se dig selv arbejde i et mindre skolemiljø med lav klassekvotient?

Har du mod på at lære noget nyt sammen med andre?

Så er her en unik mulighed for at blive en del af skoleteamet på Synscenter Refsnæs.

 

Hvem er vi?

Skolen på Synscenter Refsnæs består af en børneskole, et efterskole(lignende) tilbud samt to STU-tilbud (Særligt Tilrettelagt Uddannelse). Skolen er målrettet elever med synsnedsættelse, hvoraf eleverne også kan have yderligere funktionsnedsættelser.

 

Stillingen omfatter undervisning i efterskolen og i det ene af de to STU-tilbud.

 

Efterskolen er et efterskolelignende tilbud målrettet unge med synsnedsættelse, der går i 8., 9. og 10. kl. I indeværende skoleår går der 6 elever i klassen. Fagligt undervises eleverne målrettet folkeskolens prøver eller med henblik på at opnå det bedst mulige faglige standpunkt og bygge bro videre til en ungdomsuddannelse.

 

STU-tilbuddet er målrettet unge med synsnedsættelse uden yderligere væsentlige funktionsnedsættelser i alderen 16 25 år. I indeværende skoleår går der 4 unge i klassen. Undervisningen kan bestå af såvel faglige som praktiske elementer, der alle har til formål at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt, og til evt. videre uddannelse og beskæftigelse.

 

Vores kerneopgave: hver eneste dag arbejder vi for at lave en god skole for de elever, som vælger os. Skolen har afgørende betydning for elevernes faglige, sociale og personlige udvikling i forhold til deres forudsætninger for at blive inkluderet i deres videre uddannelsesforløb og ungdomsliv. Det er vores bidrag til Synscenter Refsnæs kerneopgaven at klæde eleverne bedst muligt på i forhold til at styrke deres forudsætninger for inklusion.

 

Opgaverne løses i et tæt samarbejde i teams, som består af både lærere og pædagoger. Der anvendes i udstrakt grad holddannelse til at understøtte læringen og trivslen.

 

Hvad søger vi?

Vi søger en lærer med særligt stærke kompetencer både fagligt, socialt og relationelt, til at samarbejde om denne opgave. Dette er særligt vigtigt for os

 • Du har erfaring med undervisning i overbygningen og kan føre eleverne til prøver
 • Du kan anvende IT som en naturlig og integreret del af undervisningen
 • Du er motiveret for at anvende digitale læringsportaler som en grundlæggende del af undervisningen
 • Du er motiveret for kompetenceudvikling indenfor det specialpædagogiske og synsfaglige felt
 • Du arbejder struktureret og er ansvarsbevidst
 • Du er en teamplayer og spiller dine kollegaer bedre
 • Du har gode relationelle kompetencer og masser af humor

Hvad tilbyder vi?

Det er spændende, sjovt og udviklende at arbejde i Skolen på Refsnæs, og ind i mellem er det også krævende. Derfor er teamsamarbejde, kompetenceudvikling og fleksibilitet et nøgleord hos os. Det betyder bl.a. fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge din undervisning (i samarbejde med dit team) og til at forvalte din forberedelse. Samtidig gør vi os umage med at tage hensyn til de ændringer, der sker i dit liv ift. work-life balance. Derfor kan vi tilbyde dig

 • Dygtige og engagerede kollegaer, der glæder sig til at samarbejde med dig
 • Kompetenceudvikling og supervision der ruster dig til at arbejde i et højt specialiseret undervisningsmiljø
 • Et godt arbejdsmiljø med en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden under hensyntagen til undervisning og mødevirksomhed
 • IT-udstyrspakke bestående af bærbar pc og iPad
 • Ansættelse som skolekonsulent, der lønmæssigt ligger over en ordinær læreransættelse
 • Brug af Synscenter Refsnæs faciliteter. Svømmehal, motionsrum, idrætssal, massagestol mm.) og sociale arrangementer fra Synscenter Refsnæs trivselsudvalg (fx DHL-stafet, festlige sammenkomster mm.)

Du vil blive del af et engageret team bestående af tre lærere, fire pædagoger og en pædagogisk medarbejder, som står klar til at tage rigtig godt imod DIG!

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Samtaler 24.04.18


Kontaktperson(er):

Navn: Berit Houmølle
Stilling: Souschef
Email: behl@regionsjaelland.dk
Telefon: 59570257
Mobile: 60621115


Om Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs er det landsdækkende specialtilbud til børn, unge og voksne, der er blinde eller har synsnedsættelse. Alle børn og unge, der er opført i Synsregistret, kan gøre brug af vores tilbud.

Synscenter Refsnæs tilbyder: Synsprofessionel rådgivning og vejledning på Synscenter Refsnæs og skræddersyede tilbud lokalt i samarbejde med kommuner og kommunikationscentre med henblik på at understøtte inklusion. Undervisning efter folkeskoleloven med mulighed for boophold. Tilgængelige undervisningsmaterialer, der er tilrettelagt for blinde og svagsynede i vuggestuer, børnehaver og skoler. Udvikling af og rådgivning om inklusionsteknologi. Læs mere om Synscenter Refsnæs på vores egen hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Synscenter Refnæs
Kystvejen 112 C
4400 Kalundborg
Tlf
70155000
Kontaktperson
Berit Houmølle
Tlf
60 62 11 15
Adresse
Alléen 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2018
Udløber
18-04-2018
Kviknummer
LJA-58890428
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Dansk, Engelsk, Fysik/kemi, Geografi, Historie, Idræt, It/teknologi/medier, Klasselærer, Kristendomskundskab/religion, Lektiehjælp, Matematik, Natur/teknologi, Samfundsfag, Specialundervisning, Svømning, Tysk
Beliggenhed