Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Medielinjen og lærer til Pulslinjen - Tølløse Slots Efterskole

Tølløse Slots Efterskole

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
12-03-2019
Kontakt
Tølløse Slots Efterskole
Tølløsevej 97-99
4340 Tølløse
Tlf
59186100
Kontakt
Jannik Kildorf
Tlf
61273966
Tølløsevej 97-99
4340 Tølløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71497337
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Engelsk, It/teknologi/medier, Matematik, Tysk

- en lærer til Medielinjen og en lærer til Pulslinjen

 

Tølløse Slots Efterskole er en almen efterskole for 10.klasse beliggende i naturskønne omgivelser omkring det flotte Tølløse Slot i Gl. Tølløse. Efterskolen rummer 165 dejlige unge mennesker og en engageret og dygtig medarbejdergruppe. Undervisning og samvær med vores elever er centreretom vores værdigrundlag med fokus på specielt nærvær, tillid og dialog.

 

I begge stillinger ligger en forventning om at du har undervisningserfaring, og sideløbende med linjefaget, kan undervise i et eller flere af følgende fag; engelsk, tysk eller matematik. Derudover skal du kunne indgå i aften- og weekendvagter og som kontaktlærer. Du skal kunne se dig selv i skolens værdigrundlag og i opgaven med at danne og uddanne de unge mennesker i efterskoleformen.

 

Medielærer (faststilling)

Vi søger en lærer der kan undervise på vores medielinje sammen med 2 dygtige kollegaer. Medielinjen er koncentreret om film, lyd og fotografering og arbejder derudover med journalistik og kommunikation. Der arbejdes fortrinsvist med Final Cut, Pixelmator og Logic  på Mac-computere. Kendskab til disse programmer er en fordel men ingen forudsætning.

Derimod forventes det at du har pædagogiske forudsætninger for at undervise i mediefaget og at du kan operere i aldersgruppen. Vi ser gerne at du har en kreativ tilgang til mediefaget, er legesyg men også, at dutrives i en virkelighed hvor teknik og elever ikke altid bevæger sig i samme retning. Til gengæld kan vi love engagerede og forventningsfulde elever og en hverdag hvor der er plads til ideer og kreativitet.

 

Puls-lærer (tidsbegrænset stilling)

Vi søger en lærer der kan undervise på vores Pulslinje (personlig udvikling og lederskab) sammen med en dygtig kollega. Puls linjen er koncentreret om innovation, iværksætteri og entreprenørskab. Derudover har linjen også et idræts- og bevægelseselement hvor bl.a. løb, yoga, cross fit og cirkeltræning indgår. Linjen har et godt samarbejde med lokalsamfundet, hvor der arbejdes med forskellige projekter. Vi forventer, at du pædagogisk kan facilitere udviklingsprocesser og forløb, at du tænker kreativt og kan byde ind med egne ideer og tanker til udvikling af linjen. Kendskab til en neagrammet, coaching og NLP er en fordel men ikke et krav. Vi kan love engagerede og forventningsfulde elever og en hverdag hvor der er plads til ideer og kreativitet. Stillingen er tidsbegrænset i perioden august 2019 til juni 2020.

 

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.

 

Yderligere information kan fås hos forstander Jannik Kildorf på tlf; 61273966 eller på vores hjemmeside www.slottet.dk

 

Ansøgningsfristen er fredag d. 29 marts kl. 12.00 og ansøgningen sendes til tse@slottet.dk 

 

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 14.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Vestermarkskolen, Aars

Den Lille Skole
Virksomhedsinformation
Tølløse Slots Efterskole
Tølløsevej 97-99
4340 Tølløse
Tlf
59186100
Kontaktperson
Jannik Kildorf
Tlf
61273966
Adresse
Tølløsevej 97-99
4340 Tølløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71497337
Jobtype
Fuldtid
Fag
Engelsk, It/teknologi/medier, Matematik, Tysk
Beliggenhed