Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KAR+CO søger for Køge Private Realskole en Skoleleder

KAR+CO

Køge, Midtsjælland

Indrykket
30-10-2018
Kontakt
KAR+CO
Borupvang 3
2750 Ballerup
Tlf
31263300
Kontakt
Morten Gantzhorn
Tlf
2266 4288
Borupvang 3
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-10-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67223941
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Markant og visionær skoleleder

Søges til Køge Private Realskole

 

Køge Private Realskole er en traditionsrig privatskole, som bygger på grundværdier som faste rammer, ro til fordybelse og kvalitet i undervisningen. Skolen ønsker at give de bedste muligheder for at fremme de faglige ambitioner hos eleverne og lærerne. Det sker bl.a. via mulighed for undervisning én gang om ugen af børn i 4-5 års alderen. Foruden de traditionelle skolefag undervises eleverne på Køge Private Realskole fra 0. klasse i kinesisk, billedkunst, tysk og fysik. Hertil lægges undervisning i skak fra 2. til 5. klasse og computerscience fra 4. til 8. klasse.

Skolen har altid været kendetegnet af meget engagerede elever, lærere og forældre. Der er nu brug for en dygtig og erfaren leder, som kan sikre skolens fortsatte udvikling og fornyelse.

 

Om stillingen:

Skolelederen er øverste ansvarlig for skolens 60 medarbejdere, heraf en ledergruppe på fire personer. Derudover går der knapt 650 elever på skolen.

Som leder af en privatskole er der store frihedsgrader i forbindelse med udvikling af skolens pædagogiske linje. Skolen står overfor en strategiproces, som den nye skoleleder skal forestå i tæt samarbejde med bestyrelsen.

Øvrige ansvarsområder omfatter bl.a.:

  • Udvikling af lærernes personlige, faglige og pædagogiske kompetencer
  • Kommunikation og samarbejde med eksterne partnere som politikere og erhvervsledere.
  • Sikre højt informationsniveau med lærere, elever og forældre
  • Budgetansvar
  • Tæt kontakt med bestyrelsen

 

Om den ideelle kandidat til stillingen:

Vi søger en ildsjæl, som brænder for at arbejde med ambitiøse elever, lærere og forældre. En visionær leder som motiveres af store frihedsgrader til fortsat at udvikle en skole, der søger muligheder i stedet for begrænsninger. Der er brug for en dygtig kommunikator, der via sit engagement tiltrækker opmærksomhed og interesse i lokalsamfundet omkring Køge, og derved sikre fortsat tilgang af elever til skolen.

Det er vigtigt at have erfaring fra en stilling som skoleleder eller som viceskoleleder. Der ønskes en profil, som i sit tidligere virke har vist sig som en dygtig leder med evne til at sætte retning og rammer, som har skabt et motiverende miljø, og som har demonstreret evne til at nå i mål med såvel daglige opgaver som langsigtede projekter. Derudover forventes evne til at have fast hånd omkring økonomien.

 

Interesseret:

Link til den uddybende stillings- og personprofil findes på KAR+COs hjemmeside:

https://kar.co.com/jobopslag/skoleleder-koege-private-realskole-143733/

Det er også her, at du uploader din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen tmærket "Søg stillingen". Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. 

Spørgsmål kan rettes til Bestyrelsesformand Jens Birk på telefon 2524 7625 eller partner hos KAR+CO Morten Gantzhorn på telefon 2266 4288

 

Ansøgning og ansøgningsfrist  

Ansøgninger behandles løbende, dog er ansøgningsfristen 20. november 2018.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KAR+CO
Borupvang 3
2750 Ballerup
Tlf
31263300
Kontaktperson
Morten Gantzhorn
Tlf
2266 4288
Adresse
Borupvang 3
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-10-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67223941
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed