Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-pædagogisk konsulent

Syddansk Erhvervsskole Odense

Odense, Fyn

Indrykket
31-10-2018
Kontakt
Syddansk Erhvervsskole Odense
Munke Mose Allé 9
5000 Odense C
Tlf
70109900
Kontakt
Mette Tram Pedersen
Tlf
2912 1288
Munke Mose Allé 9
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2018
Udløber
18-11-2018
Kviknummer
LJA-67281615
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Brænder du for at gøre en forskel for it-pædagogisk udvikling på erhvervsuddannelser, htx og 10. klasse og skal der ske noget anderledes på arbejdsfronten i 2019, så har vi måske tilbuddet til dig!

Syddansk Erhvervsskole tilbyder et spændende og udfordrende job i nyoprettet stilling som it-pædagogisk konsulent. Vi uddanner Danmarks dygtigste elever og udbyder 10. klasse, teknisk gymnasium (htx), erhvervsuddannelser inden for auto, byggeri, energi, robot, it, automatik, konstruktion, sundhed, fødevarer, transport og medier samt EUX, der er en kombination af erhvervsuddannelse og htx.

Jobbet

Du får en central rolle i udvikling af tværgående it-pædagogiske tiltag, hvor du er kompetent og parat til at påtage dig såvel projektmedarbejder- som projektlederansvar og strategisk kommunikation. Fra din base i direktionen skal du arbejde i tværgående netværk på skolen og i eksterne sammenhænge med partnerskoler.

Den pædagogiske tilgang med et tydeligt it-perspektiv er den absolut vigtigste dimension i jobbet, fordi du får en vigtig funktion som faglig støtte og sparring i forbindelse med forankring af overordnede, it-pædagogiske udviklingstiltag i organisationen. Et af dine første projekter bliver at medvirke ved implementering af den nye, fælles læringsplatform for alle undervisere og pædagogiske ledere på SDE.

Lidt mere om opgaverne:

  • initiere og være ankerperson i nye it-pædagogiske udviklingstiltag
  • opbygge it-pædagogisk knowhow på SDE og sikre udbredelse af viden om digitaliseringen både i forhold til det, der rører sig generelt i undervisningsverdenen og i forhold til interne projekter
  • repræsentere SDE i samarbejdet med partnerskoler
  • forberede og gennemføre pædagogiske workshops på it-platforme.

 

Ansøgerprofil

Du har en stærk, pædagogisk baggrund f.eks. som lærer eller anden pædagogisk uddannelse på videregående niveau. Desuden er det vigtigt, at du har arbejdet både strategisk og operationelt med it i pædagogiske sammenhænge.

Vi lægger vægt på evne til og erfaring med at initiere og koordinere it-pædagogiske udviklingsprojekter, der matcher indholdet i stillingen.

Du har flair for formidling i en politisk styret organisation og kommunikerer tydeligt og inspirerende.

Du er god til at motivere og er en loyal ambassadør for skolens strategi og pædagogisk didaktiske grundlag.

Du arbejder metodisk og struktureret samt dokumenterer dine projekter og er drevet af en vilje og lyst til at levere inden for de givne rammer og deadlines.

Du formår at sparre med ledere og medarbejdere på taktisk og operationelt niveau og du behersker engelsk i skrift og tale.

Ansættelse

Du indgår i sparring med chef- og ledergrupper og refererer til vicedirektøren på SDE. Stillingen er på fuldtid med ansættelse, løn og pension i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. januar 2019 eller efter aftale. Dit arbejdssted er med udgangspunkt i Odense.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/  så vi har den senest søndag den 18. november 2018. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 47/48. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at medvirke i test.

Yderligere oplysninger

Læs meget mere om SDE og uddannelserne på sde.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte vicedirektør Mette Tram Pedersen på telefon 2912 1288.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Syddansk Erhvervsskole Odense
Munke Mose Allé 9
5000 Odense C
Tlf
70109900
Kontaktperson
Mette Tram Pedersen
Tlf
2912 1288
Adresse
Munke Mose Allé 9
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2018
Udløber
18-11-2018
Kviknummer
LJA-67281615
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed