Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Innovative lærere til Skolen på Grundtvigsvej

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
02-03-2018
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2018
Udløber
18-03-2018
Kviknummer
LJA-57115550
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Matematik, Musik, Natur/teknologi

Innovative lærere, der kan tænke fag i dybden og i sammenhænge, til Skolen på Grundtvigsvej

Vi har pt. ledige stillinger i vores aldersblandede indskoling (0.-2. årgang).
Pr 1. august har vi ledige stillinger på indskoling og mellemtrin.

Du skal kunne dække nogle af følgende fag: matematik, natur og teknologi, dansk, engelsk og musik.

Vil du være med til at udvikle Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, så søger vi visionære, engagerede og fagligt ambitiøse lærere, som vil være med til at udvikle folkeskolen indefra.

Vi bygger morgendagens skole i nye og indbydende lokaler. Vi lægger vægt på at skabe rummelige og lærende fællesskaber, hvor børnene får mulighed for at dannes og udvikle handlekompetence, så de kan være med til forme fremtidens samfund.  Vi arbejder alsidigt med undervisning og læreprocesser gennem tema- og projektarbejde, innovation og peer-learning. Børnene er inddelt i aldersintegrerede hjemgrupper og hold, som sammensættes, så børnene får passende udfordringer. Vi lægger vægt på, at det enkelte barn sætter sin viden i spil og udvikler en forståelse for egen viden og udviklingspotentiale. Vi arbejder med en sammenhængende dag i samspillet mellem skole og fritid ud fra devisen fælles børn, fælles ansvar.

Vi mener, at børn lærer bedst ved at undersøge, eksperimentere og afprøve hypoteser. Du skal have lyst til at få børn til at udvikle tillid til og stole på deres egen viden. De skal være villige til at tage udfordringer op, handle hensigtsmæssigt og kunne genkende mønstre i nye sammenhænge. Det kræver et solidt fagligt fundament, som du skal være med til at sikre ved en alsidighed i tilgangen til læring.

Som lærer på Skolen på Grundtvigsvej skal du have lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor indholdet opbygges og udvikles, samtidig med at dagligdagen fungerer. Du skal have lyst til at være en del af et team, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring børnene. I teamet skal du både arbejde selvstændigt og gå forrest, og andre gange tage følgeskab og udføre andres idéer. Desuden skal du have ønske om og en evne til at din faglighed sættes i spil og udfordres i et professionelt læringsfællesskab.

Så hvis du tør vende tingene på hovedet og har lyst til at sætte din lærerfaglighed i spil på nye måder ved at skabe tværfaglige temabaserede undervisningsforløb og udfordre skolens gængse struktur - tætte og forpligtende teams så er vi måske din nye arbejdsplads!

Derudover forventer vi, at du:

  • Er læreruddannet
  • Er i stand til at motivere og inspirere børn ved at  arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
  • Er systematisk i arbejdet med evaluering af børnenes faglige og personlige udvikling
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af et vidtfavnende læringsmiljø med aldersblandende grupper, hvor skole og fritid integreres og tænkes i nye rammer
  • Kan være med til at videreudvikle problembaseret læring som fælles didaktisk metode
  • Trives i et forpligtende og ligeværdigt teamsarbejde mellem lærere, pædagoger og medhjælpere
  • Vil bidrage til at afprøve og udvikle pædagogisk viden i praksis

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest ved nyansættelser i Frederiksberg Kommune samt at kommunen ønsker at fremme ligestillingen og derfor opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Ansøgning venligst via Frederiksberg Kommunes hjemmeside: www.frederiksberg.dk/om-kommunen/job-og-karriere.aspx

Ansøgningsfrist: den 18. marts 2018
Ansættelsessamtaler:
  1. runde onsdag den 21. marts
  2. runde fredag den 23. marts
Ansættelse sker pr. 1. maj 2018  eller hurtigst muligt.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2018
Udløber
18-03-2018
Kviknummer
LJA-57115550
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Matematik, Musik, Natur/teknologi
Beliggenhed